Şimdi Ara

FEEL TYPHOON FL550 400W kasa hakkında görüşleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     FEEL TYPHOON FL550 400W kasa hakkında görüşleriniz.

Almayı düşünüyorum fiyatı ve özellikleri uygun gibi geldi sizin de görüşlerinizi duymak istedim. Eğer bu kasa yeterli değil diyorsanız 150ytl'i aşmayacak iyi bir kasa tavsiye eder misiniz?

• bir yerde kasanın iyi ama psu'sunun beş para etmeyeceğini okumuştum. birçok başlıkta da psu'nun gerçek watt değerini vermediğini, sistemleri riske attığını okudum.

http://www.hepsiburada.com/gigabyte-gz-x1-400w-siyah-kasa/productDetails.aspx?categoryid=1013&productid=bd850578
  • Sistemini yazmadan psu tavsiyesi alamazsın. Zaten feel kasaların psuları gerçek değerde değil. Eğer şekil fazla önemli değil diyorsan asus, aopen, cooler master tarzında psu dahil olan kasalardan alabilirsin yada benim yaptığım gibi 10 ytl ye çıkma bi kasa üstüne gerçek değerde psu alabilirsin.
  • Öncelikle görüşleriniz için teşekkürler. Sistemime gelince konfigirasyonlarım şöyle;
    CPU: Core2Duo E7200 2.53Ghz 64Bit 3MB L2 Cache 45Nm
    Anakart: P35-53 G ICH9R 5PCI FSB 1333Mhz DDR2-1066
    Ram: 1GB 1066 Mhz DDR2 Hyprex PC2 8500 CL5 Kingstone (ileride 4gb'e kadar çıkaracam)
    Ekran kartı: Ati Radeon x1600xt
    Benim için görüntü çok önemli olmasada soğutma ve sistemin stabil çalışması çok önemli.

• Cooler Master'ın RC333'ü düşünüyorum 390W güç kaynağı ile geliyor zaten ve hoş bir kasa gibi gözüktü gözüme.
  • Peki arkadaşlar birşey daha sormak istiyorum benim elimde Aopen H600B kasa var fakat güç kaynağım yanmış durumda. SILVERPOWER 400W GÜÇ KAYNAĞI alıp kullanmaya devam etsem bu 400W sistemim için yeterli olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Feel Hurricane 2 Kasa
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.