Şimdi Ara

FEELL HURRICANE 2 KASA MOD. FOTOLU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kasamı modifiye etmeye başladım. buradan her gelişmeyi resimlerle bildirecem.

Yorumları ve önerileriniz bekliyorum.

İlk resimler geliyor.

kasayı söktük
    sökülmüş kasa
    bilgisayarı kasasız çalıştırdık
    kasasız bilgisayarım
    kırılmadan sökülen ön fan ve petek
    herkesin takıldığı nokta. kırmadan sökülen petek, çerçeve ve ön fan
    sökülmüş kasa 1
    ön panel ve kasanın boyaya hazır halde sökülmüşl hali 1
    sökülmüş fan,çerçeve ve petek
    ilk boyama. ön fan çerçevesi ve ön fan orta göbek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ee iyi o zaman -- 22 Aralık 2006; 21:32:04 >

• Merakla devamını bekliyorum. Kolay gelsin..
  • önerilerinizi bekliyoruz. bu saatte çalışıyoruz. (saat : 01:32)
  • arkadaşlar: bugünkü çalışmamıza kargodan gelen uv boya ile başlamayı planlamıştık. ancak boyanın sprey olmaması işleri değiştirdi.

biz de önce astar atılması gereken yüzeylere astar çalışmalarına başladık. şimdi uv boyanın kompresörle püskürtülmesi için kopresörü temin edeceğiz. ardından kurumuş olacak olan astarlı bölümlere uv boyamızı uygulayacağız. ayrıca ön bölüm ve arka bölüme altın sarısı metalik boya uygulayacağız.
  • hangi boyayı kullandım rengi süper
    markası ve tonunu söylersen ... tam süper olur :D
  • marshall metalik bronz ve altın sarısı. ayrı ayrı.

modifiyeler devam ediyor. hergün her saat yeni resimlerle buradayız.

hala önerilerinizi bekliyoruz.

bu arada projelerde bir iki yenilik yaptık. en son siparişle gelen black light led lerin açma kapama düğmelerini ön panelde disket sürücü yerinde duran plastik koruyucuyu delerek monte ettik. şimdi boyamada olan disket sürücü kapağı işlemler bittiğinde harika olacak.

ayrıca yine bugün siparişle gelen uv duyarlı kablo toplama sarma kitini (yeşil) uygun olduğunu düşündüğümüz kabloları toplamak için kullandık. ve sonuç gerçekten muhteşem.

Birde yine uv duyarlı mavi rounde ide kablosunu da monte ettik kasasız bilgisayarımıza. black light ın gücü ortaya çıktı. fotolar aşağıda.

• günün ilerlemeleri.

1 - sabah kargonun çaldığı zille uyandık. gerçekten gözlerimiz açıldı.
    beklenen paket gelir.

2 - astar ve boya atmadan önce kasanın makyajlanmış hali
    makyaj

3 - Ana artın arkasında kalan kaspağın iç tarafını boyayacağımız için onu da makyajladık.
    ana kart arkasında kalan kapak

4 - Biz Boyacılar. Asansör dairesinde yaptığımız boya çalışması.
    Boyacılar.

5 - Astardan sonra boyanan kapaklar.
    boyanan kapaklar

6 - Boyama sırasında kasa.(Boyanmış parmaklara dikkat!)
    boyama

7 - Camsil fıskiyesi ile püskürterek boyama denemesi.
    fıskiye

8 - İşte siparişler.
    siparişler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kasa mod yorumlarınız
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çalışmalar güzel gidiyor, başarılar dilerim. Fotoğrafları direk sayfaya koyarsanız daha güzel olur
  • şimdilik resimleri link olarak verdik umarım en kısa zamanda yaparız
  • guzel gıdıyorsun ıns en kısa zamanda bıtırırsın
  • saol kardeş,uğraşıoruz bakalım ne çıkacak...
  • yaw 2 gündür kasayı boyayacaz die kastık adam adımızı bile yazmamış oraya. dememiş ki şeffaf kasa kardeşimiz de ucundan tuttu. o da boyaadı die. neyse o siyahlar içindeki de benim. bütün uğraşı veren benim ehehehe.

ee iyi ozaman bi ara cevap ver de arkadaşlar bilsinler. orada yazmışın biz kalktık ettik die. kimmiş ikinci tip oradaki?

kasayı boya dien ilk kimmiş?

neyse bu arada siteye fotoları direk koyamama gibi bi beceriksizliğimiz var. sebebi fotoların çok büyük olması da değil. photoshop kullanarak artık neredeyse tek piksel olan fotolar bile siteye ekleyemiyoruz. acaba biz ikimiz de firefox kullanıyoruz. ondan olabilir mi? (şimdi geldi aklıma valla) hersefer link vermek zorunda kalıyoruz. yardımcı olunursa seviniriz.
  • neden kasa ve kapakların bazı bölümlerini bantladınız da boyamadınız ?
  • çünkü sadece altın rengi olmasını istediğimiz yerlerdi açıkta kalan yerder. diğer yerlere ise farklı renk uygulayacağız. sebep budur. sadece tek renk kullanmıyoruz yani
    işin cilvesi de makyajlamak. çok zor bi iş. çünkü istemediğiniz yere boya gelirse öteki boyayı atarken fazla katman oluşur ve bu da istenmeyen birşeydir.
  • bu akşam yeni fotolarla buradayız....
  • astardan önce kapatmasaydınz keşke
  • arkadaşım kasanın önündeki uçakmotoru zımbırtısını nasıl söktünüz ben sökemedimde..
  • SLM O UV MARSHALL BOYALARI NEREDEN ALDINIZ BENDE MAVİ OLANLARDAN ALIP FEEL HURRİCANE KASAMIN İÇİNİ BOYAMAK İSTİYORUM Bİ TELAFUZ EDİN MÜMKÜNSE
    BU ARDA İİ GİDİYOR
  • marşall boyalar uv değildir metalik boyadır bütün marşall satan yerlerde bulabilirsin....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.