Bildirim
Felaket botlar o kadar da felaket değil.
Ruffles Originals Sade Patates Cipsi Süper Boy 107 Gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B08Q97WY4M
22 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bizde arkadaşlarla backdoor yaparak yendik tavsiyem Spell olarak Işınlan alınması -
unrankedlar gelmese daha kolay olacak adamlar 10dkda en 0-8 gidiyolar minimum. -
5 bombada BD olmadan kazanmak mümkün değil -
Bot oyununda bile report muhabbeti dönüyor -
wl 2-8 bunu diyorsun -
tek başına kazanamıyosun ne yazık ki bu oyunda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fink u freeky -- 19 Temmuz 2014; 4:06:00 > -
Ayrıca cok sacma bir sey :) -
2/8 w/l un var ve o kadar felaket değil? -
Tek girdiginizde kazanmak cok zor normalden daha sigir adamlar geliyo 8dkda 12 kere olmek nelan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 kisi bottan girin onlar hala kule almaya calısıyor A:SDAS:D:AS:D -
5 mid denedik olmadı , en iyisi kassadin , tvisted fate , udyr , nocturne alıp sürekli lane itmek. Birde teleport alırsanız çok rahat bitiyor.
3-0 w-l ile bitirdim doom botlarini konusunu bile acmadim. adam 2-8 yapmis hava atiyor. -
Amaç: mac ten lol oynuyorum
O kadar da felaket değil ama 8 defa yenmisler seni :(
Ayrica melee sampiyonlar oynamak bu mod icin pek yararli değil bence.Her takimda bir usta yi olucak ama z
Xerath orianna ziggs turunden sampiypnlarla oyunun her safhasini zorlanmadan gecirebiliyorsunuz
Amaç ruh bekçisi udyr'ım yok. -
Oxi desem kaç kişi beğenir <33
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Another Brain
Bot oyununda bile report muhabbeti dönüyor
bot oyununda bile birbirine ne küfürler eden gördüm içler acısı bunların hali -
Ben backdoor yaparken takım b atmalarını engellese 2. Aşamayı da kazanırdım dün. Takım tryn, zed, kayle, udyr ve hareketli bir adc.
Bd riskli topu yararken adamlar inhi almis oluyor. Karsida lux veigar yada morgana varsa kazanmak imkansiz gibi. Bunlar olmazsa cok zor degi 5. Seviyede karsima ziggs geldi midde velkozla baseye gonderip kuleyi aldim. Tabi sonrasinda toplandilar. Gg
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kara alistar fiyat
- lol oyna tuşu çalışmıyor
- lol kite ayarları
- pre ne demek
- eu west neresi
- riot mmorpg
- afk nedir
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X