Şimdi Ara

Felipe Melo Galatasaray'da (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Adam kiralık beyler bonservisini almadık Tek farkı 3 yıl bizde

futbolcunun eski kulübüne (Juventus) 3.750.000 EUR bonservis bedeli ödenecektir
  • finans müdürleri gelmiş yine. adam geçen seneden £200.000 fazla aldığı için yaygara koparıyorlar. bonservis bedeli oldukça düşük o yüzden bize toplam maliyette fazla fark çıkaracağını zannetmiyorum.
  • off off bu paralar nedir adam 33 yaşında bizden 3.1 alacak saçacak paramız çok anlaşılan
  • umut bulut ve melo tranferlerine ödenen ücretleride göz önünde bulundurursak KATAR liginden kalır yanımız olmadığını dünyaya göstermiş olduk..
  • taraftarı kırmak istemediklerinden böyle bi rakam önerdiler diye düşünüyorum.. ayrıca bonservis bedelide gayet düşük...
  • arkadaşlar ntvspor bonservisiyle aldığımızı yazıyor kiralık değil.

zaten kap bildirisinde eski kulübü juventus diyor. yani tamamen başarısız, fiyasko bir transfer oldu. hadi melo'nun ücreti düşük olsa biraz neyse de, hem 3.1 hemde 25 bin euro maç başı ücreti.

bu mu yani olay? gs bonservis bedeline biraz daha ek yaparak daha iyilerini alabilirdi.

ayrıca her zaman söylemişimdir, fatih terim dünyadaki en çok kupa kazanan, en iyi gösterilen hoca dahi olsa transfer yapmasını bilmiyor. yıllardır böyle bu. bu konuda saplantıları var.
  • Melo mevkiisinin en iyilerinden, yaşı 30. Yıllık ücreti daha aşağıya çekilebilirdi ama geçen sene 2.9 alıyordu sanırım, 1.75'de kiralama vermiştik. 3 yıllığına kiralandı diye biliyorduk, bonservisi alındı diyor, ister bonservisi alınmış olsun ister 3 yıllığına kiralanmış, Juve'ye verdiğimiz fiyat çok uygun.
  • daha düne kadar melo diye zırlayan üyelerin şimdi 180 derece dönüşlerini ibretle izliyorum. melo'dan daha iyi kimi alacaktın söyle bakalım? feda olsun melo'ya o paralar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymndgn

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Adam kiralık beyler bonservisini almadık Tek farkı 3 yıl bizde

futbolcunun eski kulübüne (Juventus) 3.750.000 EUR bonservis bedeli ödenecektir

Profesyonel futbolcu Felipe Melo de Carvalho'nun geçici transferi için kulübü Juventus FC için görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

E burda da geçici transfer için görüşmelere başlanmıştır yazıyor burda da. Anlamadım ben bu durumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rampage

finans müdürleri gelmiş yine. adam geçen seneden £200.000 fazla aldığı için yaygara koparıyorlar. bonservis bedeli oldukça düşük o yüzden bize toplam maliyette fazla fark çıkaracağını zannetmiyorum.

Hocam finans müdürü değilim. Ancak 200.000 pound değil, euro
  • Bonservis ücreti bayağı iyi yalnız. Hayırlı olsun
  • iyi iyi hayırlı olsun

geçen sezonun sonlarında gösterdiği performansın aynısını göstermesi dileği ile
  • Unal Aysal: Melo sinavina son gun calisan ogrenciler gibi. Bi mac iyi bi mac kotu.

Garanti Para 3.1 Milyon Euro

Vay anasini oynamiyor yatiyor dedigimiz adama verdigimiz yillik ucrete bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonservisi çok düşük. Büyük ihtimal maaşta biraz zam yapılmış. Melo'da iyi pazarlıkçı şaka bi yana...
  • Çok pahalı harbiden.
  • bonservisine 7 milyon euro versek yıllığı 2.1 m € olsa kimse itiraz etmezdi aşağı yukarı aynı hesap işte
  • Melo'nun geçen seneki son maçlarında performansı takım içindeki uyumuna bakılırsa verilen para biraz fazla da olsa değer bence.
    En önemli husus takımı bilmesidir. Yeni birini alsanız takıma oturması zaman alabilir.
    Tek dezavantaj yaşı tabi orası doğru.

Ama sonuçta ŞL'de oynayacaksınız belki geçen senekinden daha iyi yerlere geleceksiniz gelirler çok artacak.
  • Melo o işleri bonservisinin alınması için yapıyodu sezon bitimine doğru göz dolduruyordu şimdi istediği oldu Melo her zaman iyi oynayacaktır merak etmeyin . Yukarıda arkadaşın dediği gibi Selçuğa da zam yapılması lazım bi 0.4 falan hakediyor adam ..
  • Melo parayı alıp yatıyor diyenleri ıslak odunla dövmek lazım.Adamın elinde iyi oynayıp takıma katkı yapma imkanı varken neden kötü oynasın bilerek.Deli mi bu adam.Hem parasını alıp hem iyi oynayamaz mı töbe töbe.yok geçen senenin son 5 maçını iyi oynamış.Adamilk schalke maçından itibaren coştu.O da Şubat ayındaydı.İlk yarı kötüydü yattı dediğiniz adam penaltı kurtardı lan yatmaya gelmişmiş iyi yattı ama o penaltıda
  • Kardeşim melo fatih terim yüzünden alındı yoksa ünal aysal almıcaktı evet 3.1 cok ama yapacak birşey yok o mevki takıma oturacak adam ya yok yada başka takımlarda ilk 11 zaten eğer başka transfer yapsak en az 2-2.5 verecez zaten birde tutmazsa patlarsa elimizde bu sefer gerisini siz düşünün
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.