Şimdi Ara

Felipe Melo Galatasaray'da (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 milyon bonservis 2.5 milyon adama ödesek garipsemezdiniz, bonservis ücreti 3,5 böyle bakın biraz.
  • Melo icin deger, yeter ki kendi gibi oynasin. Curuk carik adama vermiyorlar bu parayi, hakedene vereceksin.
  • benim anlamadığım bizlerin juve'nin 6 milyonu istediğine ne kadar bu kadar emin olmamız? juve takımda kesinlikle istemediği, ve 1 yıl sözleşmesi kalan oyuncuyu 6 ya bırakır mı hele birde taliplerinden en iyisi gs ise? yarış yok kızışma yok..

max 1m düşürmüşüzdür bonservisi.
  • Bonservis düşük. Ama yıllık ücret beklediğimden net 400-500 bin euro fazla. Umarım geçen senenin sonundaki gibi katkı verir. Melo çok önemli bir oyuncudur. Aldığı parayı da pek sorun etmeyelim eğer katkı veremezse eleştiri yaparız. Geçen seneyi hatırlayın. Lig sonuna doğru hem çok şahane top oynayarak hem de bize yapılan hakem hatalarına rağmen iyi bir seri yakalamıştık. Bu sene aynı şekilde devam edersek 80 puan barajını geçebiliriz. Bu yüzden hemen eleştiri yapmaktan ziyade destek olalım. Mali Genel Kurulda ekonomik veriler açıklandığı zaman veya Melo kötü performans gösterirse eleştiri yapalım. Unutmayın bir şampiyonluk daha kazanmamız demek hem Batağa giren Fenerbahçe'nin bu bataktan çıkamaması demek hem de bizim borcumuzun yaklaşık 100 Milyon Dolara düşmesi demektir.
  • Melo'nun yıllık ücretine fazla diyenlere sadece gülüyorum.
  • Parayı siz mi veriyorsunuz hayırdır ? Şuan için bu kadar uyumlu bir orta ikiliyi bozmak, kumar oynamak olurdu. Melo da kendi gibi oynarsa zaten aldığı paraları hak edecek potansiyele sahip
  • welooo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

Parayı siz mi veriyorsunuz hayırdır ? Şuan için bu kadar uyumlu bir orta ikiliyi bozmak, kumar oynamak olurdu. Melo da kendi gibi oynarsa zaten aldığı paraları hak edecek potansiyele sahip

para sayısal lotodan geliyor Galatasaraya değil mi ?

Formasını alıyoruz , şapkasını alıyoruz , alıyoruz da alıyoruz. Kimin için ne için alıyoruz ?
  • Bence anlaşma kesinlikle 2+1 yıllık olmalıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sampiyonluga abartisiz net katki veren 5 oyuncudan biri icin (gecen sene bile) bu para cok degil. Ozellikle bonservise bakin, bonservis 5 olsa Melo'nun maasi 2,7 olsa bu kadar aglar miydiniz yine acaba cok merak ediyorum, eminim ki herkes iyi transfer derdi. Melo yerine baskasini alsak bonservis+maas da 3 asagi 5 yukari ayni paraya gelecekti hatta daha fazlasina. Takimi, sistemi, hocayi bilmeyen guney afrikali wellington'a bosuna ayni parayi vericektik, Melo gibi oyuncu bulunmaz. Bu sene de gorursunuz Melo nasil cilgin aticak WC kadrosuna girmek icin.

• Bonservis yerine oyuncuya vermişiz, hayırlı olsun Melo'yu almak doğru seçim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru transfer toplam kiralama bedelleriyle beraber melonun bonservisi 7 milyon avro gibi bir bedele denk geliyor ki juventusun bu adama 25 milyon avro verdiğini düşünürsek yönetimin bu konuda ne kadar başarılı olduğunu anlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

off off bu paralar nedir adam 33 yaşında bizden 3.1 alacak saçacak paramız çok anlaşılan

Doğum tarihi 26 Haziran 1983 (30 yaşında)
  • aynen bonservisi düşük zaten yıllık ücret 300bin dolar fazla desen 3 yılda 1milyon dolar fazla pek sorun değil

• quote:

Orijinalden alıntı: clubber42

quote:

off off bu paralar nedir adam 33 yaşında bizden 3.1 alacak saçacak paramız çok anlaşılan

3 sene sonrası kastetmiştim
  • düşük bonservisle kapatılmış transfer.maç başı ücret geçen seneyle aynı.yıllık maaş 200.000 euro fazla.Bence parayı hakedicektir yine.yaş felan bahane bu adam hazır olduğunda aslanlar gibi de oynuyor bunu herkes biliyor.ilk sezonu ve geçen sezonun 2. yarısını hatırlayın.Oyuncunun adı Xabi Alonso olsa yıllık 5 versek kimse ses etmez ama Galatasaray da mevkiinde daha çok katkı verebilcek başka bir oyuncu bulabileceğimizi sanmıyorum bu fiyata.Çünki adam cuk diye oturdu takıma ve kim ne derse desin kesinlikle birçok maça doğrudan etki etmiş kilit bir oyuncu.

ha derseniz ki Melo 3.100.000 alırken niye Selçuk 2.000.000 alıyor.orasına katılırım ama malesef Türk-Yabancı oyuncu ayrımı kesinlikle oluyor ülkemizde degesizlik var.Benim fikrim Melo nun kalması bizim için çok iyi oldu

• Yahu kötü oynar , laf edin anlarım. Daha adam oynamaya.baslamadi . Lig baslamadi. En önemli bölgemiz ve 2 senedir bu takımda oynayan melodan bahsediyoruz. Tanıdığımız bildigimiz melo. Melo gibi oynadığında bu verilen parayi haketmis olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: clubber42

quote:

3 sene sonrası kastetmiştim

pardon hocam yanlış anlamışım ama melo, melo gibi oynarsa 33 yaşında da bize çok katkısı olur. bkz: pirlo
  • Para Galatasaray'ın parası helali hoş olsun, Melo da Galatasaray'ın o mevkiye alabileceği en iyi oyunculardan da; bu kadar restleşmeden bekleşmeden sonra Melo o masadan nasıl galip ayrılmış o kısmını tam anlayamadım. Ünal Aysal gibi işini bilen birinin Melo ile seneliği 3.1 milyon + maç başı 25 bin olacak şekilde sözleşme imzalamasını beklemiyordum.
  • 3.100.000 verirsen adam yatar tabi 1.600 000 bin garanti ver 75 bin maç başı ver herkes mutlu olsun malesef başarısız bir transfer
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.