Şimdi Ara

Fellow Pet Readied (Hazır) Skills

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
13.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan fellow pet kasıyorum ve petin 2. kısmında 2 boşluk var hazır beceriler diye, acaba bu kısma skill ekliyebiliyormuyuz ? Bir kaç kişide gördüm pet extra skill basıyordu, Phy defans 341 artırma gibi acaba bu konu hakkında bir bilgisi olan varmı, baya araştırdım sitede falanda baktım yazmıyordu yada ben bulamadım, şimdiden yardımlarınızı bekliyorum

Bendeki petten ss

Fellow Pet Readied (Hazır) Skills

• hangi sv de kasıyorsn
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeryen

hangi sv de kasıyorsn

Mena gelmisen
  • readied skiller templelerdeki uniqlerden düşüyor. atak,defans ve buff olarak düşüyor. tam isimlerini ve çeşitlerini bende bulamadım. başkasında str verenini gördüm. benim bulduklarım mp%50ye inince mana orbit gibi mana veren vardı, bir de can %70in altına inince clericin mag defansı gibi defans veren vardı (bu senin gördüğün phy defansın karşılığı olmalı). bu arada 120 lvl fellowda slot 3e çıkıyor. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mystere

readied skiller templelerdeki uniqlerden düşüyor. atak,defans ve buff olarak düşüyor. tam isimlerini ve çeşitlerini bende bulamadım. başkasında str verenini gördüm. benim bulduklarım mp%50ye inince mana orbit gibi mana veren vardı, bir de can %70in altına inince clericin mag defansı gibi defans veren vardı (bu senin gördüğün phy defansın karşılığı olmalı). bu arada 120 lvl fellowda slot 3e çıkıyor. :)

Temple derken şu 110-120 mobların bulunduğu yerdeki uniqlerdenmi acaba?
  • bana jupiter 113 lükten ve 116lıktan birer tane düştü ama water templeden de düştüğünü duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3_BaD_3nD

quote:

hangi sv de kasıyorsn

Mena gelmisen

OLUR GELEYİM :D:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Th3_BaD_3nD

quote:

hangi sv de kasıyorsn

Mena gelmisen

OLUR GELEYİM :D:D

tmm

Arkadaşlar anladığım kadarıyla Jupiter den düşüyormuş bunlar, Bigilendirdiğiniz için çok sağolun

• tmm
  • Olur diye biliyordum
  • beyler hangi fellow petin hangi atak skillerini hangi buff skillerini basabildigini nerden ogrenebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodyshaun17

beyler hangi fellow petin hangi atak skillerini hangi buff skillerini basabildigini nerden ogrenebiliriz

silkroadın resmi sitesinde olması lazım oraya bak derim, Sırasıyla takip edersen - Game System - Pet System - Fellows. Türkçe Olarak - Oyun Sistemi - Ev Hayvanı Sistemi- Arkadaşlar. Oradan bişiler kapabileceğine inanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.