Bildirim
Felsefe için
adidas TERREX ANYLANDER MID W Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V8XYQ2
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Felsefe biraz yorum biraz da genel kültür istiyor. Eğer okursan ve ilgin varsa istendiği kadar genel kültürü edinebilirsin bence. Ama yine de kesin fullersin diyemiyorum çünkü çıkmış sorulara bakarsan biraz paragraf gibi olduklarını göreceksin. Bence felsefeyi fullemek için belli bi genel kültür edinip temel kavramlara hakim olduktan sonra haftada 1er tane tyt denemesinin içinde gelen o 5 soru bile yeterli oluyor. Ben geçen sene hiçbir ek çalışma yapmadım biraz genel kültür + her hafta girilen denemelerle felsefeyi fulledim. (mfyim) -
Teşekkür ederim 😄 bıcır bıcır bir anlatımı olöuş bazj denemelerde bilgi ferektren soru olıyor o yğzfen belkş yeyerlş olur bu kştap -
Update
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Felsefe biraz yorum biraz da genel kültür istiyor. Eğer okursan ve ilgin varsa istendiği kadar genel kültürü edinebilirsin bence. Ama yine de kesin fullersin diyemiyorum çünkü çıkmış sorulara bakarsan biraz paragraf gibi olduklarını göreceksin. Bence felsefeyi fullemek için belli bi genel kültür edinip temel kavramlara hakim olduktan sonra haftada 1er tane tyt denemesinin içinde gelen o 5 soru bile yeterli oluyor. Ben geçen sene hiçbir ek çalışma yapmadım biraz genel kültür + her hafta girilen denemelerle felsefeyi fulledim. (mfyim)
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X