Şimdi Ara

Başlangıç İçin Geometri Kitabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne önerirsiniz? Bir de 345 geometri çıkıyordu gören duyan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yanmaman için güzel insan birey b serisinden başla kenan kara videoları ile
  • Elimde orijinal geometri var ondan önce kolay bir kaynak ile başlayayım diyorum. Birey b kolay mıdır?

• Yandın Güzel İnsan Y kullanıcısına yanıt
    birey b kolay hocam bu forumu yıllardır takip ediyorum daha yeni üye oldum çok iyi bir sıralama yapanlar birey b den temelini oluşturup güzel bir şekilde acilden çözüp sonra deneme atıyorlardı. birey b çözün hocam başlangıç için sonra orijinali çözersiniz orijinal çok güzel bir kitap zor biraz
  • bs tyt ayt geo sunuda öneririm birey b seviyesinde gayet güzel üstünede bir acil çakarsın bir de apotemi analitik uff fullemezsen bul beni

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • karpuzçekirdegi kullanıcısına yanıt
    Kitapçıya gidince ikisini de incelerim. Teşekkürler

• Eğer sıfır geon varsa birey b'den başlamak resmen saçmalık. Ortanca kitap birey b olabilir. Aşırı sıfırsan ant. geo, birazcık biliyorum diyorsan karekök 0 geo. Eğer temelim var diyorsan birey b.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okyanus 40 seans sonra eğitim vadisi sonra bilgi sarmal

• calmdownbro C kullanıcısına yanıt
    Tam sıfır sayılmam ama ortalamadan da düşüğüm. Karekök 0 ı da incelerim. Peki elimdeki orijinal ve acil geodan hangisini çözeyim sonrasında.

• Yandın Güzel İnsan Y kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman kenan kara'dan geo izle üstüne karekök 0'dan çöz takıldığın yerde video çözümüne uç. Sonrasında temelin sağlam olduğuna inanıyorsan acil geo beğeniliyor onu çözebilirsin. Ama ben senin yerinde olsam karekökten sonra birey b çözer sonrasında denemelere giderim eğer yanlış çok çıkıyorsa öyle acil geoya giderdim.
  • bu sene sıfırdı geom eis föylerini anlatan hocadan konuyu dinledim(her soruyu önce kendim çözmeyi denedim yapamazsam dinledim) sonra birey b den anlamadığım soru bırakmayacak şekilde temiz çözdüm. ardına bol bol geometri alan denemesi çözdüm. şu an tyt-ayt geo 10 da 8 9 geliyor. Konuyu kenar karadan dinleyeceksen mutlaka pdf leri yazdır hocadan önce kendin yapmayı dene faydasını görürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19Joseph -- 21 Haziran 2020; 13:33:43 >
  • calmdownbro C kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam dediklerinizi deneyecğim.

• supara

• Gerçekten başlangıç seviyesinde istiyorsan ensten daha iyisi yok.
  • 19Joseph 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam neden kenan karadan dinlemediniz

• Karekokun konu anlatımli daha doğrusu yanlış hatırlamıyorsam köşe taşlı kitabı vardı onu al karekök 0 yerine iki kitaptı hızlıca bitir sonra bilgi sarmal + acil/metin yap . Ayrıca analitik için apotemi de yapabilirsin

• Hocam bence gidip çok kolay alma antrenman mı ne o yayınları alma açı efsane tyt-ayt diye bir kitap var onu al bence zaten video çözümlü

• karekök çözme birey b bilgi sarmal acil

• Birey b - orijinal - acil nasıl olur?

• Eis geo föy + birey b

Ben kenan karanın konu anlatımını pek beğenmiyorum. Eis geometriyi anlatan hocamız sayesinde geometrim full veya fulle yakın geliyor. Beğendiğin hocadan konuyu dinledikten sonra sorulara atla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubb0rn -- 21 Haziran 2020; 17:50:59 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.