Şimdi Ara

Kimya Fizik ve Biyoloji Öğrenmek İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• lise seviyesi için iş görebilir

mit ocw gibi yerlere bak bir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C030AEF3 -- 5 Ekim 2024; 11:21:23 >
  • Şu para hal olsun da sonra ki adım EC-council tarzı yerler olacak.

Kitap olarak dijital kitap alacağım serway fizik 1-2-3 ve petrucci genel kimya biyoloji için karar vermedim. Matematik için en iyisi thomas calculus ve zaten matematik kitapları ben de var.

Thomas calculus hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE02EECCB -- 5 Ekim 2024; 11:46:57 >
  • hepsi çok vakit alabilir bir takım kurmayı da düşünebilirsin hedefine yönelik sen yazılımda uzmanlaşırsın diğerleri fizik kimya vs

• Mühendislik için lazım olacak hocam. Kazandığımda o kadar emek verip bu kadar saçma sapan bir şeyden paket olmayı istemiyorum.

Takım kurmayı istemiyorum yalnız çalışmak daha iyi.

• İlkokuldayken fen bilimleri kitabınıdaki deneyleri evin bahçesinde yapardım.
    Ortaokulda diğerlerine fen bilimleri dönem ödevi satardım.

O zamanları hatırlarım da bir yassı pil bulabilmek için otobosa binip Üsküdar’ a giderdim…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

İlkokuldayken fen bilimleri diye bişey yoğ idi, fen bilgisi vardı. fen bilimleri ortaokulda vardı.

İlkokuldayken fen bilgisi kitabınıdaki deneyleri evin içinde yapardım.

Ortaokulda diğerlerine fen bilimleri dönem ödevi satmazdım.

O zamanları hatırlarım da bir nal mıknatıs bulabilmek için otobosa binip Üsküdar’ a gitmezdim, zira kaybolurdum ve bu mıknatısı nasıl bulacağımı bilmiyodum ve hiç bir zaman da bulamadım. ömrü hayatımda bir nal mıknatısı görmemişem... nal mıknatısları çisgi filimlerde çok popülerdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 5 Ekim 2024; 17:19:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kimya ve geometri
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne Serwayi ne Calculus'u olm sen önce lise feni öğren mühendislik kazandı da havuz derslerini düşünüyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.