Şimdi Ara

GEOMETRİ BAŞLANGIC KİTAP ÖNERİSİ ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: akkurt4081 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
21
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlangıc seviyesi geometri kitap alacağım ne önerirsiniz ? Çok acil şuan kitapevindeyim

• Teşekkürler. Bunlar sıfırdan öğretiyor değil mi? 11. Sınıfa geçtim ve 10. Sınıfta sadece dortgen besgen altıgenle ilgili temel bilgiler verildi bunlardan birini çözersem 11e hazır girer miyim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • birey a ya da birey b yenileniyormuş daha çıkmamış

UPPPPPPPP
  • Acil al çerez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöz kazan yayınları temel seviye kitabı var. Orta seviyesi mor kitap da var onunla karıştırma.

• quote:

Orijinalden alıntı: ublt34

birey a ya da birey b yenileniyormuş daha çıkmamış

UPPPPPPPP
    bekle o zaman bry bnin çıkmasını veya eski basım bul. temizlersin cabucak
  • karekök mps serisi var. benim geometrim sıfırdı yani hiç yoktu biraz zaman alıyor ama bitince her kitabı çözecek hale getirir. ben tyt de 8 net aytde 4 net yaptım geo sorusu 6 taneydı trigonometriyi saymıyorum. 1 yıl önce üçgenin iç açılarını sorsan bilemezdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    ACİL COĞRAFYA KİTABI ÖNERİSİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YouTube'ta Metin Hoca var bence güzel anlatıyor bir bak derim. Karekök geometri sıfır alabilirsin. Ama acil geometriyi de sonradan çöz bence.

• İnternette var geçen senenin kitaplarını alabilirim 0 hemde. Ne farkı vardır ki yeni basım ile ? Müfredat ile alakası var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lapislazuli

Acil al çerez
    acil nesi çerez yazıyorsun .
  • karekök tyt derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ublt34

İnternette var geçen senenin kitaplarını alabilirim 0 hemde. Ne farkı vardır ki yeni basım ile ? Müfredat ile alakası var mıdır ?
    Mufredat değişmedi ki

• upp konu anlatımlı istiyorum

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • okyanus 40 seans
    birey a
    eis geometri fasikülleri
    çap yayınları geometri fasikülleri
    bide sınav yayınları 24 seansta geometri var başlangıç için iyidir incele al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hedef ben miyim tayfun -- 19 Temmuz 2019; 13:19:17 >
  • gür 30 günde pratik geometri
  • Bence

1) Kenan Kara Ders Videoları ardından Alper Ulutepe Geometri Fasiküllerinden ilgili konunun sorularının çözülmesi (Bu fasikülleri kenan hoca çözüyor youtube'dan erişebilirsiniz)

2) Eis Geometri Fasikülleri (Bu fasikülleri çözen hocamız kenan kara hocamız gibi çok sağlamdır)

Ben tercihimi 1.seçenekten yana kullanırdım , bu iki seçenekten birini tercih et kesinlikle pişman olmayacaksın bana dua edersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.