Şimdi Ara

FELSEFE YAZILISI İÇİN YARDIM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sorusuna herkesin kendi yorumunu katmasını istiyor.Yaratıcı arkadaşlarım yardımcı olurlarsa sevinirim

dipnot:kendi yorumunuz arkadaşlar başkasının sözünü falan söylemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hücreçeperii -- 13 Kasım 2012; 17:22:31 >

• felsefe yolda olmaktır
  • Hayatı ikiye bölmektir felsefeye dahil olmak.Aslında birnevi bebeklikten yetişkinliğe geçiştir.İlk önce sorgusuz kabul ediş varken sonrasında sorgu ve arayışla devam eder.Sonsuz arayıştır...Diye düşünmekteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AudreyTautou

felsefe yolda olmaktır

Çok özgünmüşsün kardeş.

Felsefe hayat üzerine düşünme etkinliğidir vs bir şekilde başla salladıkça salla tam puan alıyorsun. Felsefede yorum sorularında olabildiğince uzun yaz.
  • yarar sağlayan bilgi doğrudur, öyleyse felsefe toptan yanlıştır
  • Felsefe dusunme uzerine dusunmedir; bu sozden yola cik. Adi ustunde kendi yorumunu katacaksin bu dersteki amac senin farkli bakis acilar kazanman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi masa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL COĞRAFYA KİTABI ÖNERİSİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnsanoğlu var oluşundan beridir merak duygusuyla hareket etmektedir. Merak duygusu doğruyu aramaya neden olmuştur. Felsefe doğruyu aramanın etkinliğidir.
    Allah Felsefe hocam gibilerini başımızdan eksik etmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frederchopen -- 13 Kasım 2012; 19:54:32 >
  • Felsefe: felsefenin belli bir tanımı yoktur kişiden kişye değişir bence soruları nesnel ama cevaplar özneldir herşeyi kapsar ve bütün olarak alır.. cevapları sorular sorarak alır felsefe nedir ?
  • Düşünüyorum öyleyse yokum diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilinmeyenArtist -- 13 Kasım 2012; 20:43:30 >
  • risk budur :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.