Şimdi Ara

fem denemeleri düzeyleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Femin birsürü denemesi var bilindiği gibi
    4lü 6lı 7li 8li 9lu 10lu
    Ama bunların hangisi kolay hangisi orta hangisi zor? Hangisi kesin çözülmeli hangisi yüzüne bakmadan çöpe atılmalı? Çözen bilen var mıdır?
    Hepsini almak istemiyorum ama şansa da bırakmayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bildiğim kadarıyla denemeler gittikçe zorlaşıyor son deneme en zoru oluyor yani 6'lıyı aldın diyelim 1. deneme en kolayı gittikçe zorlaşıyor 6. en zoru ama çözecekcen 10'luyu almak en mantıklısı bende başka denemeler de var diye 4'lüyü aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Booster_06

Hocam bildiğim kadarıyla denemeler gittikçe zorlaşıyor son deneme en zoru oluyor yani 6'lıyı aldın diyelim 1. deneme en kolayı gittikçe zorlaşıyor 6. en zoru ama çözecekcen 10'luyu almak en mantıklısı bende başka denemeler de var diye 4'lüyü aldım.

Fem 9luya efsane diyolardı hatta çiftler kötü tekler iyi diyeni duydum
    Teşekkür ederim ben de ya 9 ya da 10 alacağım sanırım

• 6 lı seti çözdüm 2015 model olanından. İlk denemesi en zoruydu yani sıralamaya göre zorluk artmıyor. Bir tane de 8 liden çözdüm fakat zorluk dereceleri karışıktı fem denemelerinin. Yani en zoru 6 lı setin 1. si sonra 8. linin birincisi diye gidiyor sıralama. Monoton bir zorluk artışı yok.
    Bence piyasaya yeni giren fem denemeleri çok kaliteli sorular içeriyor. Normal netimden ortalama 5 tane daha az geliyor. 6'lı yı bitirdim soruları baya iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbarang

6 lı seti çözdüm 2015 model olanından. İlk denemesi en zoruydu yani sıralamaya göre zorluk artmıyor. Bir tane de 8 liden çözdüm fakat zorluk dereceleri karışıktı fem denemelerinin. Yani en zoru 6 lı setin 1. si sonra 8. linin birincisi diye gidiyor sıralama. Monoton bir zorluk artışı yok.
    Bence piyasaya yeni giren fem denemeleri çok kaliteli sorular içeriyor. Normal netimden ortalama 5 tane daha az geliyor. 6'lı yı bitirdim soruları baya iyiydi.

Piyasaya yeni girenler hangileri?

• quote:

Orijinalden alıntı: pusurkafali

quote:

6 lı seti çözdüm 2015 model olanından. İlk denemesi en zoruydu yani sıralamaya göre zorluk artmıyor. Bir tane de 8 liden çözdüm fakat zorluk dereceleri karışıktı fem denemelerinin. Yani en zoru 6 lı setin 1. si sonra 8. linin birincisi diye gidiyor sıralama. Monoton bir zorluk artışı yok.

Piyasaya yeni girenler hangileri?

Fem markette var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 10lu vardi bende gecen sene birebir zaman denemesi sorulari gibiydi. Bence cozmeye deger.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgi Sarmal AYT Mat Denemeleri
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam bir konuda görmüştüm bende oranın yalancısıyım her biri aynı düzeyde yani?
  • Zorlukta belirli bir kurala göre artış yok. Atıyorum 4 lunun 2. Si 10 lunun 6. Sindan zor olabiliyor. Genel olarak seviyeleri yakın ama

• Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.