Şimdi Ara

FEM Dersanesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 10.sınıfım (MF) ve bu ileri ki sene için dershane araştırıyorum. Sonuç olarak FEM dershanesinin EĞİTİM açısından iyi olduğunu duydum. Ne dersiniz, gitmiş olanlara soruyorum özellikle. Çoğu kişinin ön yargısı var onun açısından ne dersiniz. Ortam, eğitim, ilgi yönünden değerlendirirseniz sevinirim. Bu arada iyi bi anadolu lisesinde okuyorum onu da dikkate almak gerekiyor çünkü.

• git git....derste adamlar ''çocuklar alın ygs sorusu'' diyor... Geçmişe bakılcak olursa güvenilir dedklerrne ... anladınız siz onu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: taylant09
    git git....derste adamlar ''çocuklar alın ygs sorusu'' diyor... Geçmişe bakılcak olursa güvenilir dedklerrne ... anladınız siz onu :)

Fbm ye gidiyorum aynisini bize de soyluyorlar. Hatta gecen sene sorularin cok benzerlerini sinavdan 1 hafta once deneme seklinde verildigi iddia ediliyor.
  • Önyargılar ile bakıp daha o dershaneye adım atmadan "bunlar şunu yapıyor beyin yıkıyor" diyen okadar çok insan varki. Rakip dershanelerde bunu lehlerine olduğu için körüklüyor.

Merak etme kimse sana birşey aşılamaya çalışmaz bu dershanede. Feme gidip mini etek giyen bi sürü öğrenci görüyorum ben. Şeriat uygulanmıyor yani sınıflarda... (günah diye faiz problemleri anlatılmıyor femde diyen rakip dershane öğretmeni dahi görmüş biri olarak susuyor ve gülümsüyorum)

İlgi öğretmenden öğretmene şube yoneticisinden yoneticise farklılık gösteren şeyler. Ama ilgide etkili olan şey öğretmenin sende bir potansiyel görmesi. Ders çalışmadan verilen kitapları ödevleri yapmadan "öğretmenler ilgilenmiyor yauu" demekde komik olur. Adama 5 dklık molasında soru götürüp adam "ofiste gel" diye geri çevirince "ilgilenmiyorlar soru bile çömüyorlar sadece cemaattekilerle ilgileniyorlar" demekde yanlış. Adam zaten tüm gün derse giriyor.(haftaiçi grubu+ara sınıflar+etüt+ofis) bırakta tenefüslere kafa dinlesin.

Kaynakları, soruları da gayet yeterli.

Ayrıca komiktir, bunlar gerici bunlar cemeaatci bunlar kafa yıkıyor diyenlerin bazılarıda gider her carsamba zaman denemesi alır Gider kaynaklarını kullanır. Onların cemeatinden filan değilim zaten onların içindede biz islamı yaşayıyoruz diye kendini kandıran insanlar var. Ama ortada bir komedi var bende bundan rahatsızım. Yiğidi öldür hakkını yeme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 30 Ocak 2011; 1:09:38 >

• ben şahsen yerel bi dersaneye gidiyorum fem'e düşman olduğum için söylemiyorum....Fem'de istanbulda okuyan arkadaşım bana mesajla hocaların tahtaya yazdığı soruları yolluyor ordan biliyorum :) Dayanabilsem bende Fem'e giderdim ama ordaki insanların küçük beyinlerine dayanamadığım için gitmiyorum.. Çekebilenler mutlaka oraya gitsin ;)
  • Ya dediğin gibi olay üniversiteyi kazanmak, onun için diğer şeyleri çok da düşünmemek lazım. Ben Fen bilimlerinin de iyi olduğunu duydum fakat çok kalabalıkmış. Dikkate alınması gereken kıstaslar kaynak, ilgi, öğretmenlerin kalitesi, öğrenci sayısı...
    FEM dershanesinde de bunların iyi olduğunu duydum birçok kişiden. Zaten biz okuldan birkaç arkadaş birlikte gideriz büyük ihtimalle ve bize ayrı sınıf açılacakmış. Bizim sınıfa hoca ayırmışlar rehberlik açısından şimdiden. Ayrıca sınıflar da az kişiymiş. Onun için en uygunu FEM uygun gibi.
  • az kişiden kasıt kaç kişi mesela?
  • Maltepe Dersanelerine gidiyordum (Ankara'nın Femi) hiç memnun değildim.
  • Derece yapacak öğrenci değilsen gitme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.