Şimdi Ara

fem özel gideyim mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burada 7000 tl olan fem özel gitmemi önerir misiniz? Giden varsa önerir mi? Artıları neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gitme. Hele en iyi sınıfta olamayacaksan hiç hiç gitme o giyatlarda baska iyi dershaneler araştır . Cemaat ilgilrnmez ogtenciyle calısan yapar iyi sınıftakilere bakarlar seni ikinci plana atarlar . Gitme bende bu sene gittim fem özele hiç memnun degildim. Gitme kardeşim gitme

• quote:

Orijinalden alıntı: Loltimebaby

Gitme. Hele en iyi sınıfta olamayacaksan hiç hiç gitme o giyatlarda baska iyi dershaneler araştır . Cemaat ilgilrnmez ogtenciyle calısan yapar iyi sınıftakilere bakarlar seni ikinci plana atarlar . Gitme bende bu sene gittim fem özele hiç memnun degildim. Gitme kardeşim gitme

kardeşim çok içten söyledin çok sağol artısı veya eksikleri neler döküman olarak ders olarak diğer dershaneleri karşılaştıracam da
  • Kaynakları iyi simetri set veriyorlar beyaz kitaplarınveriyorlar femin ygs-lys soru bankası frmsetleri var bir fem dergileri.

• Hoca kalitesi felan cok az fark eder bu fiyattaki dershanelerde etmez bile ondan hoca farkı yok. Femde yaptak konu anlatım fasiküllerinden işleniyor ders projrksiyondan cok kotu bir olay. Hızlı hızlı geçiliyor o testlerde kayboluyor zaten atılıyor vs. Hiç yararlı degil adam gibi defter tutmak gerek. Ders sayısı azdır birde iyi değilsen ilgilenmezler.kız erkek ayrı olması bir yerde iyi ama sınıflar çok yayıuor hep erkek oldugundan bazen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Loltimebaby

Hoca kalitesi felan cok az fark eder bu fiyattaki dershanelerde etmez bile ondan hoca farkı yok. Femde yaptak konu anlatım fasiküllerinden işleniyor ders projrksiyondan cok kotu bir olay. Hızlı hızlı geçiliyor o testlerde kayboluyor zaten atılıyor vs. Hiç yararlı degil adam gibi defter tutmak gerek. Ders sayısı azdır birde iyi değilsen ilgilenmezler.kız erkek ayrı olması bir yerde iyi ama sınıflar çok yayıuor hep erkek oldugundan bazen.

ben sordum kız erkek ayrı değil ve çok döküman var sana tablet verdiler mi? şimdi en iyi sınıfta olsan sana ne gibi ilgi gösterirler?
  • Kesinlikle ve kesinlikle gitme.Loltimebaby arkadasa aynen katiliyorum.Ders bi cirpida anlatip geciyolar ogrenci anladi mi anlamadimi yok hocanin hic umrunda degil...Arkalarindan atli kosturuyo sanki.Sinif 30 kisi olsa ilgilenmeseler anlarim 9 kisilik ozel sinif yinede adam akilli ilgilemiyolar.Bide ders bittikten sonra iki soru soruyosun hemen cevaplari hazir "Birebirde sor."Kesinlikle gitme...Tam bir dolandicilik.(Ulan bide ne kalitesi ariyon dersanediko hocadan dersanediki hocaya firsat versen dershsnede mi durur gecer devlete...Zaten yapabilselerdi kpss den gecerlerdi.Kim 13-14 saat dershanede ders vermek isterki...Biraz uzun oldu galiba...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.