Şimdi Ara

Fem Simetri Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok iyi bir kitap olduğunu çok duydum ama son olaylar malum. Konu eksiklerim var acaba simetri + hocalara geldik yapsam yanında esen soru bankası bitirsem ardından da karekök bitirsem sizce nasıl olur yoksa başka bir yol mu izlemem gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caplon -- 29 Ağustos 2016; 23:53:31 >

• Soru tipi görmek açısında güzel ancak bazen çok uzun geliyor en azından bana.
  • Sıkıyor mu peki hocam?
  • fetö yayınlarından sadece konu anlatım kitaplarıını çöz fem simetride konu zaten
  • Caplon C kullanıcısına yanıt
    Bazen evet ama sonunda iyi kötü öğreniyorsun. Bir de sadece YGS'si 4 kitap..
  • Simetri serisi iyidir çünkü piyasadaki soru kalıplarının hemen hemen hepsini görmüş olursun bitirdiğinde.Her konuya 3 saat ayirsan biter rahat şekilde ama bir konuyu 3 güne yayarsan o zaman bitmek bilmiyor iste.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: llJanissaryll

Simetri serisi iyidir çünkü piyasadaki soru kalıplarının hemen hemen hepsini görmüş olursun bitirdiğinde.Her konuya 3 saat ayirsan biter rahat şekilde ama bir konuyu 3 güne yayarsan o zaman bitmek bilmiyor iste.

Hocam 70 sayfaydi galiba bolme bolunebilme 3 saatte nasil bitecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FASİKÜL MÜ SORU BANKASI MI
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.