Şimdi Ara

Fem Simetri Ygs Geometri İyi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geometrim kötü, bu kitaptan başlasam ilerleme kaydeder miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimse bu kitabı çözmedi mi?

• Eger çok berbatsa geometrin ben sana karekök geometri 0 ı öneniririm simetri başlangıç için biraz zorlayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F0ar -- 21 Temmuz 2014; 17:38:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F0ar

Eger çok berbatsa geometrin ben sana karekök geometri 0 ı öneniririm simetri başlangıç için biraz zorlayabilir

Temelim var, kuralları biliyorum ama pratik eksiğim var. Sorunun çözümünü hemen göremiyorum.

• İremnaz34 İ kullanıcısına yanıt
    Zaten geometri dersi görme dersidir göremezsen dogal olarak soruyu yapamazsın.Temelin varsa simetri güzel kitap ben çözdüm bitirdim yararını gördüm öneririm ,yapamadıklarını hocana veya burdaki arkadaşalara sorarsan daha yararlı olur senin için ayrıca internette soru çözümü videolar var ordanda çalışıp bakış açını genişletebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: F0ar

Zaten geometri dersi görme dersidir göremezsen dogal olarak soruyu yapamazsın.Temelin varsa simetri güzel kitap ben çözdüm bitirdim yararını gördüm öneririm ,yapamadıklarını hocana veya burdaki arkadaşalara sorarsan daha yararlı olur senin için ayrıca internette soru çözümü videolar var ordanda çalışıp bakış açını genişletebilirsin

Tamam o zaman Fem Simetri'yi alayım. Çok sağ ol

• FEM'e giden ve neredeyse simetriden, normal k.a-s.b bütün kitaplarını alıp, çözen, okuyan birisi olarak sana vereceğim tavsiye başlangıç için
    karekök geometri 0 olacaktır, simetri sana temel olmadan zor gelebilir, bununla beraber internette ki eğitim videolarını izlemen de yararına olacaktır.
    kafana takılan bir soru olursa da özeli ye$illendirebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fem Simetri Matematik 1
    9 yıl önce açıldı
    Ayt mat hangi hoca?
    5 yıl önce açıldı
    AYT MATEMATİK TAVSİYE
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.