Şimdi Ara

Fem Simetrik yayınları hakkında ne düşünüyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
28.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sarutobi

sözel öğrencileri için coğrafya kitabını öneririm.
    kitap renk renk bu yüzden dikkat çekiyor ve çok fazla sıkmayan bir anlatımı var.

Elimde Coğrafya,Tarih,LYS Matematik 2/3/4,YGS+LYS Geometri ve Analitik Geometri 3 vardı.Hepsini tavsiye ediyorum.
    Bu arada hortlatmışsın konuyu.
  • Konu hort olmuş.matematiği çok çok iyi öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theley

Konu hort olmuş.matematiği çok çok iyi öneririm.

katılıyorum.özellikle ygs mat serisi yaz tatilinde bitirilmesi gereken bir kitap
  • quote:

Orijinalden alıntı: hckr

quote:

Orijinalden alıntı: sarutobi

sözel öğrencileri için coğrafya kitabını öneririm.
    kitap renk renk bu yüzden dikkat çekiyor ve çok fazla sıkmayan bir anlatımı var.

Elimde Coğrafya,Tarih,LYS Matematik 2/3/4,YGS+LYS Geometri ve Analitik Geometri 3 vardı.Hepsini tavsiye ediyorum.
    Bu arada hortlatmışsın konuyu.

hahaha evet yeni fark ettim bayaa eskiymiş bu konu
  • Fem ile Fem simetrik arasındaki fark ne söylermisiniz ? Ygs kimya fizik ve biyoloji için hangisini önerirsiniz ?
  • 2014 eksik kalmasın. Hort

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem.2

2014 eksik kalmasın. Hort

hortlattın bizde upluyak :))
  • mendie kullanıcısına yanıt
    :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be. 4.5 sene öncesi neredeyse.
  • barman B kullanıcısına yanıt
    Hangi bölümde okudun ?
  • Matematigi cok ezberci ve her seyi formulize ederek anlatiyor. Ben sevmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BadN0t

Hangi bölümde okudun ?

Okudun demeyelim de, okuyorum diyeyim. Bunu sorduğumda Lise 2-3 felandım sanırsam. İTÜ - EHB'de okuyorum.
  • Sabahtan beri görüyorum konuyu yazmasam içimde kalacaktı
    simetrik afhlllhsa
    tamam şakaydı bitti

• 2015 eksik olmasın 16'da bekleriz. Kitaplar güzel

• 2016 eksik olmasın fem simetri aliyorum beylerr

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Orijinalden alıntı: Özgür

İyi bir seri bence. Dün dershaneye kayıt olduğumda set olarak verdiler. 14 kitap. Şöyle bir inceleme fırsatım oldu. Matematik ve Fizik kitabını. Matematik tam istediğim gibi. Fizik de gayet iyi ancak soruları biraz ağır geldi. Konuyu tam anlayamadım o yüzden sanırım. Genel olarak güzel bir set gibi gözüküyor. Tavsiye ederim.

arkadasım fem dershanesi nasıl ?

Ben bireye gidiyorum da bu sene kazanamazsam sırf kaynakları için Fem'e gtmeyi düsünüyorum ama cok havasız bi ortam. Kız yok. Dinci. Zorla zaman gaztesine uye yapmaya calısıyolar falan.

Sırf kaynakları için cekılır mı? Ya da parasınla degil mi kaynakları ayrıca da alabilir miyiz?

Oraya gitseydin şimdi kim bilir nerelerdeydin

• Yıllardır ölmemiş olan bu konuya bir yorum da ben yazayım bari...

Şimdi soru Fem simetri ise ;

Bende matematiğin tüm serisi var.Kitap bana göre orta ve bir tık üzeri..Hedefiniz YGS ve nispeten düşük puanlı bir bölümse yeter diyip kenara çekilebilirsiniz.Yalnız bu kitaba başlayabilmek için yinede belli bir seviyede olmanız gerekiyor.
    Matematiğim sıfıra yakın daha orta seviyeye yaklaşamadım bile diyorsanız eğer ,size tavsiyem KARTEZYEN TURUNCU SERİ modüllerini öncelikli olarak bitirmenizdir.Ondan sonra bu seriye geçebilirsiniz.
    Aksi takdirde çözemediğiniz her sorudan sonra kitabı fırlatır matematikten soğursunuz.
    Diyelimki FEM simetriyi başarıyla tamamladınız.Kendinize güveninizde geldi.Benim sıralamam bundan sonra KAREKÖK ve arkasından Palme yayınları..
    Bunlarıda hallettiyseniz büyük olasılıkla hazırsınız demektir.Gidin savaşın ve hakettiğinizi alın :) Haydi kolay gelsin :)

• ravenick kullanıcısına yanıt
    Selam Kardeşim. Bana bir yardımcı olabilir misin.
    Matematik temelim 0. Benim sorum şu Antrenmanlarla matematik 1 2 3 4 kitaplarını bitirip, ondan sonra karekök'ün ağır kitaplarını bitirebilir miyim, hedefimde +40
  • Dostum,matematik temelim zayıf ve sıfır neredeyse demişsin.Bu oldukça sıkıcı bir durum elbette.Temel matematik konularını doğru kavrayamamak ,hazmetmeden ileri düzeye geçmek karşılaşacağın soruların çözümünde canını sıkabilir.Bu durum aşılabilirmi ? ya da tek başına aşılabilirmi ..Hem evet hem hayır..Evet aşılabilir çünkü etrafta yeteri kadar kaynak var.Hayır aşılamaz diyemeyiz ama bazan 'bir bilene ' ihtiyaç olabiliyor.Bu bir öğretmen yada ileri düzey bilgisi olan herhangibiride olabilir.

Antremanlarla matematik sizin durumunuzda biri için bir başlangıç olabilir elbette.bundan sonra size tavsiyem önceki mesajımda da belirttiğim gibi,KARTEZYEN TURUNCU SERİYİ bitirmenizdir.Bunlarla eş zamanlı olarak mutlaka youtube daki kaynak ders videolarını izleyin.Temel düzeyde iyi öğretiler var diyebilirim.

Bu kaynaktan sonra KAREKÖK yayınlarına geçebileceğinizi düşünmüyorum.Çünkü karekök seviye olarak biraz daha hazır öğrencileri baz alır.Aslında SİMETRİ de öyle gibidir.Ama simetriye daha kolay adapte olursunuz ve simetrideki tüm testlerin videolu çözümleri TEKNOFEM sitesinde mevcuttur.Bu sizin için bir avantaj olabilir.

Simetriden sonra ya da eş zamanlı karakökle devam edip daha sonra PALME yayınlarının sorularını çözebiliyor hale gelebilirseniz zaten sorun çözülmüş demektir. Sakın olaki tersten başlamayın.Çözemediğiniz her soru sonra sizi bu işten soğutmaya başlar.

Azmin yapamayacağı hiçbirşey ,kazanamayacağı hiçbir zafer yoktur.Matematik çalışmak azim,disiplin ve zaman gerektirir.Doğru bir planlama ve çalışmayla matematiği kolayca başarabilirsiniz.Korkmayın,çalışın.
    Size tavsiyem hiçbir müsvettenizi biel atmayın,yanınızda bir kutuda biriktirin.Onlar çoğladıkça sizinde azminiz ve umudunuz artacaktır.Unutmayın insanlığın yüzdedoksandokuzu normal zeka düzeyine sahip.Başarabilenler sadece çok çalışanlardır.Emek verdiğiniz hiçbir şeyde zarar etmezsiniz.Vakit kaybetmeden sadece çalışın,çalışın ve çalışın..Kolay gelsin..

• ravenick kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ellerine sağlık, Teşekkür ederim, Uzun uzun yazmışsın, ALLAH razı olsun, Ellerin dert görmesin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.