Şimdi Ara

Fem Simetrik yayınları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
28.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende fizik-1 ve kimya-1'i var. Kitap bana göre gayet güzel. Fakat, çalışırken hep içimde kuşku oluyor. Acaba bu kitap yeterli midir? Bu kitaptaki soruları çözebiliyorsam o konudan iyi olduğum anlamına gelir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 24 Şubat 2010; 15:47:14 >

• 1. bölüm kitapları güzeldir. Bir de Biyoloji 2 ve Matematik 4(Özellikle bu kitap. Çok iyi anlatıyor diyorlar)'ü güzel.
  • Fem Simetri Eğitim Sistemi Sayısalı çok iyi..

Sözeli hakkında fazla bilgim olmasada Sayısalı gerçekten iyi.
  • Bu kitaplardan çalışıp, bu kitaplardaki soruları çözebiliyorsam o konuyu iyi öğrenmiş sayılabilir miyim? Bu aralar fizik-1'ini çalışıyorum. Gerçekten fiziği sevdiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

Bu kitaplardan çalışıp, bu kitaplardaki soruları çözebiliyorsam o konuyu iyi öğrenmiş sayılabilir miyim? Bu aralar fizik-1'ini çalışıyorum. Gerçekten fiziği sevdiriyor.

Yaptığına göre öğrenmişsindir..

iyisini kötüsünü karıştırma
  • Bir tm öğrencisi olarak bu kitabı alırsam faydası olur mu? Çünkü lise1 de gördüğüm her şeyi unuttum.Ama bi 10 net yapmak istiyorum. Ne dersiniz almaya değer mi?
  • Piyasanın en iyi kitabı.

Adamı sıkmayan bilgiyi en iyi şekilde veren. Geometri kitabında sürekli bilgi kavrama bilgi uygulama var konu aralarında. Testleri çok iyi.

Ben de sadece mat1 mat2 turkce yok.

Arkadasım fem'e gidiyo. Mat1 serisinin 2.kitabı sadece problemler üzerineymis. Düsünün artık 400 küsür sayfalık bi kitap sadece problemler. Sizce yeterli midir? Bence fazlasıyla.

Seneye kalıp o mat1 ve mat2 yi alıp yazın bitirip daha iyi puanlar yapmak istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::aLp:::

Bir tm öğrencisi olarak bu kitabı alırsam faydası olur mu? Çünkü lise1 de gördüğüm her şeyi unuttum.Ama bi 10 net yapmak istiyorum. Ne dersiniz almaya değer mi?

Eğer 2. el kitapçılardan veya şu kitap fuarlarından ucuza bulabileceksen al. Yoksa bu saatten sonra (Sınava 1,5 - 2 ay arası bir zaman kaldı.) 10 civarı Fen-1 neti için orijinal kitap almaya değeceğini pek sanmıyorum.
  • Bugün Biyoloji-1'inide aldım. Bu arada Teoman şu sende de bende de olan FDD - Biyoloji kitabı çok ağır ya. Yemin ediyorum kafama girmiyor. Adamlar destan yazmış resmen. O yüzden simetri aldım.
  • ben 11.sınıfım bu sene mat 1-2-3 setini çözecepim seneye GİRECEEĞİM YGS YE bi faydası olurmu acaba .anadolu lisesi öğrencisiyim...

OKUYOM BEN YAAAAAAAAAAAAAAAAA.
  • İyi bir seri bence. Dün dershaneye kayıt olduğumda set olarak verdiler. 14 kitap. Şöyle bir inceleme fırsatım oldu. Matematik ve Fizik kitabını. Matematik tam istediğim gibi. Fizik de gayet iyi ancak soruları biraz ağır geldi. Konuyu tam anlayamadım o yüzden sanırım. Genel olarak güzel bir set gibi gözüküyor. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

Bugün Biyoloji-1'inide aldım. Bu arada Teoman şu sende de bende de olan FDD - Biyoloji kitabı çok ağır ya. Yemin ediyorum kafama girmiyor. Adamlar destan yazmış resmen. O yüzden simetri aldım.

Bence biraz Ön yargılısın barış . Ben kitabı incelediğimde beğendim ama Fem Simetri ile kıyarlarsam Fem Simetri derdim de yerinde olsam bir daha o kadar para vermezdim . Ama içinde ukte kalmış . İyi de yapmışsın . Sen de benim gibi biraz evhamLısın . Yapacak birşey yok . Kafaya birşeyi taktık mı yapmadan edemiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgür

İyi bir seri bence. Dün dershaneye kayıt olduğumda set olarak verdiler. 14 kitap. Şöyle bir inceleme fırsatım oldu. Matematik ve Fizik kitabını. Matematik tam istediğim gibi. Fizik de gayet iyi ancak soruları biraz ağır geldi. Konuyu tam anlayamadım o yüzden sanırım. Genel olarak güzel bir set gibi gözüküyor. Tavsiye ederim.

arkadasım fem dershanesi nasıl ?

Ben bireye gidiyorum da bu sene kazanamazsam sırf kaynakları için Fem'e gtmeyi düsünüyorum ama cok havasız bi ortam. Kız yok. Dinci. Zorla zaman gaztesine uye yapmaya calısıyolar falan.

Sırf kaynakları için cekılır mı? Ya da parasınla degil mi kaynakları ayrıca da alabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

quote:

Orijinalden alıntı: Özgür

İyi bir seri bence. Dün dershaneye kayıt olduğumda set olarak verdiler. 14 kitap. Şöyle bir inceleme fırsatım oldu. Matematik ve Fizik kitabını. Matematik tam istediğim gibi. Fizik de gayet iyi ancak soruları biraz ağır geldi. Konuyu tam anlayamadım o yüzden sanırım. Genel olarak güzel bir set gibi gözüküyor. Tavsiye ederim.

arkadasım fem dershanesi nasıl ?

Ben bireye gidiyorum da bu sene kazanamazsam sırf kaynakları için Fem'e gtmeyi düsünüyorum ama cok havasız bi ortam. Kız yok. Dinci. Zorla zaman gaztesine uye yapmaya calısıyolar falan.

Sırf kaynakları için cekılır mı? Ya da parasınla degil mi kaynakları ayrıca da alabilir miyiz?

Birşey söyleyeceğim. Sen fem simetri kullandığından bahsediyorsun. Fakat hep seneye kaldım felan dedin. Abi o kadar simetri kitabı almışsın. Faydası olmuyor mu? Sana göre o kadar iyi kitaplarsa, daha yüksek alman lazım.

• arkadaşlar fem simetri seti almak istiyorum.Verdiğim paraya değer mi? Kitap genel olarak nasıl, ygs-lys için yeterli mi?
  • Ben LYS Mat almıştım, 50 tl civarıydı. Ben çok menun kaldım hayatımda ilk kez bir Mat kitabını sevgiyle kucakladım :P

Amaaaaaaaaaaaaaaaa hedefi çoook çok yüksek olanlar biçin yeterli bir seri değil. O setle belki 35-40 net çıkarırsınız, belki biraz daha fazla ama 45 üstü isteyenler muhakkak ki kazık kitaplardan da çalışmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vergessen

Ben LYS Mat almıştım, 50 tl civarıydı. Ben çok menun kaldım hayatımda ilk kez bir Mat kitabını sevgiyle kucakladım :P

Amaaaaaaaaaaaaaaaa hedefi çoook çok yüksek olanlar biçin yeterli bir seri değil. O setle belki 35-40 net çıkarırsınız, belki biraz daha fazla ama 45 üstü isteyenler muhakkak ki kazık kitaplardan da çalışmalı.

mesala kazık olarak hangi yayınlar?
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fermess -- 11 Aralık 2010; 23:12:20 >
  • bende almayı düşünüyorum
  • sözel öğrencileri için coğrafya kitabını öneririm.
    kitap renk renk bu yüzden dikkat çekiyor ve çok fazla sıkmayan bir anlatımı var.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.