Öncelikle söyleyeyim fem dershanesine gitmiyorum. 5 hamleyi 2 gün önce aldım. ilk hamleyi(100 sayfayı) bitirdim. Acaba bu kitabı çözmeyi bıraksam da tam kadroyu alıp onu mu çözsem çok farkeder mi? İkisini de çözmek istemiyorum. Her şeyim FEM oldu. deneme setlerim simetriler, kapsüller bilerek hepsini fem almadım. Ama şöyle bir bakınca nerdeyse hepsi fem oldu ne yapcam ben ya.
Deneme setlerinin, kapsüllerin yarısını çözdüm. Öneri üzerine aldıgım için böyle oldu :( farklı soru tipi görmemekten kaybederim diye korkuyorum. Yoksa yayınlar iyidir eminim.
Fem'de sınavda çıkabilecek orijinal soru tipleri hariç tüm soru tipleri yer alıyor bence farklı bir kaynağa gerek yok soru açısından. Belki fen kısmı için fen bilimleri alınabilinir.
quote:
Orijinalden alıntı: DDS Emmesen
Fem'de sınavda çıkabilecek orijinal soru tipleri hariç tüm soru tipleri yer alıyor bence farklı bir kaynağa gerek yok soru açısından. Belki fen kısmı için fen bilimleri alınabilinir.
fen bilimleri var elimde teşekkürler yarısını çözmüştüm diğer yarısınıda tekrar amaçlı çözmeyi düşüneyim öyleyse.
Tam kadro alma sakın ben pişmanım
quote:
Orijinalden alıntı: DirtyDingy
Tam kadro alma sakın ben pişmanım
5 Hamle daha mı iyi diyorsun neden pişmansın?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme