Şimdi Ara

Dershane son sene gerekli mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar dershaneye gitmekte kararsiz kaldim.Acaba son sene vakit kaybi olur mu yoksa yararli midir gercekten. bana hem vakit hem para israfi gibi geliyor.Dershaneyle konussam sadece denemelere girsem yeterli midir ? Deneyimli arkadaslardan tavsiye bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oriannacı -- 20 Haziran 2017; 16:31:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up ben de merak ediyorum

• Dershane ve okul birlikte çok zaman alıyor ve acayip yoruyor insanı, ben de dönemin başında dershaneye gidiyordum, şubat ayına doğru o yorgunluğu kaldıramaz oldum, sabah 6'da kalkıp servisle okula gidip akşam otobüsle 9'da eve gelince ders çalışmaya halim kalmıyordu.

Ara tatil ile birlikte bıraktım dershaneyi ve evde çalıştım, önceki aylarda ne kadar vakit kaybettiğimi o zaman anladım.Netlerim hızla arttı, Ocak ayında YGS netlerim 90-100 anca oluyordu, dershaneyi bırakınca 110-120'lere kadar çıktım ki YGS'de 130'a yakın net yaptım. Dershaneye gitmeye devam etsem bu kadar net yapar mıydım, bence yapamazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdcaner -- 20 Haziran 2017; 14:46:19 >
  • zaman ve para kaybı git o paraya tüm kaynakları al dershaneden 10 kat daha iyi verim alırsın

• Dershane dediğimiz olay derece yapacak öğrencilerin üstüne endekslenmiş bir şey.Bende bu sene gittim,bana tek katkısı çalışma isteği ve çalışma azmi getirmek oldu.Tabiki bu olayda sınıfında büyük payı var.Onun dışında haftasonları 2 saat soru çözümü yapıyolar,ondada fen liseleri soru yağmuruna tutuyor,2 soru sormak için saçma sapan zaman kaybı yaşıyosun böyle uzayıp gider,yani anlayacağın çalışma tempona güveniyosan kesinlikle gitme,insanın kendi çalışıp öğrenmesi gibisi yok.Ama okuldan eve gelince biraz bilgisayar oynayayım ,biraz yatayım, falan deyip zaman geçireceğini düşünüyorsan gitmeni tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeni_hayatt -- 20 Haziran 2017; 15:0:4 >
  • kendi başına istikrarlı çalışabileceksen zaman kaybı bana göre
  • Bende oyle dusunmustum. O zaman sadece denemelerine katilmak daha mantikli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu netler 6 ayda gelir mi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • goruslerinizi bekliyorum

up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oriannacı -- 20 Haziran 2017; 22:43:22 >
  • asdcaner kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler

• ben sene basında yazıldığıma çok pişman oldum dershaneler açılmadan önce agustos eylül gibi günde 300 400 soru çözebiliyordum ve ygs nin yarısından fazlasını bu iki ayda bitirmiştim ama dershane açıldıktan sonra günün en az 8 saati kayıp oldu evde bir iki günde bitirilebilecek konuları sakız gibi uzatıyorlar bence dershane çok gereksiz video dersler ve fırsatın olursa çözemediğin soruları özel hoca haftada bir mesela soru çözümü alarak daha güzel halledilebilir. deneme işi iyi fikir kabul ederlerse gir bencede çok deneme çözmek ve hızlanmak çok önemli.
  • Pisman olanlardan biri de benim tamamen vakit kaybi. Belki denemeleri guzelse denemelerine katilabilirsiniz.

• ZAMAN KAYBINDAN BASKA BISEY DEGIL
  • Eksik olduğun derslerden özel ders al para sıkıntısı yoksa.Evde ders çalış dersane vakit kaybı bence.Birebir çok farklı,çok etkili.Ben dersanelerin denemelerine girmiştim sınav ortamı vs olsun diye ama sınavlar çok kaliteli değildi.Sen farklı farklı yayınlardan alırsın evin farklı yerlerinde deneme yaparsın.Bir yere alışmamak önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biologia21 -- 21 Haziran 2017; 15:1:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biologia21

Eksik olduğun derslerden özel ders al para sıkıntısı yoksa.Evde ders çalış dersane vakit kaybı bence.Birebir çok farklı,çok etkili.Ben dersanelerin denemelerine girmiştim sınav ortamı vs olsun diye ama sınavlar çok kaliteli değildi.Sen farklı farklı yayınlardan alırsın evin farklı yerlerinde deneme yaparsın.Bir yere alışmamak önemli.

Oneriniz icin tesekkurler hocam gayet mantikli buda dusunulebilir fakat digerleriyle birlikte kendimi görmek isterim.

• kesinlikle sadece deneme için öneririm ben sıralamanı gör, neyde eksiksin öğren yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Oriannacı

goruslerinizi bekliyorum

up

Seviyene bağlı dostum ilk 10k hedefi olan ve şu an mümkün gözüken birinin gitmese de bir şeyi değişmiyor

• Malesef suan o seviyelere gelemedim .Bu yaz yuklenecegim

• Oriannacı kullanıcısına yanıt
    Tabi senin kararın bir şey diyemem.

• Valla yapan yapar diyeyim ama ben köpek gibi çalışarak 44 bin yapabilmiştim tabi benim salaklığım da olabilir mezuna kaldım o yüzden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.