Şimdi Ara

Fen bilimleri denemeleri ve gerçek ygs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fen bilimleri dersanesine gidiyorum,sizce denemeleri gerçek ygs'ye ne kadar uygun? bence zor soruyorlar ama yine de size danışayım dedim.

ordaki denemelerimin ortalaması yaklaşık 370-395 puan.

• zor mu ?
    fen bilimleri kolay geliyor bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • donem basinda zordu ama ygs yaklastikca kolaylastirdilar normal seviyede cok kolay falan degil bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çilekli Cheesecake

Merhaba.
    Fen bilimleri dersanesine gidiyorum,sizce denemeleri gerçek ygs'ye ne kadar uygun? bence zor soruyorlar ama yine de size danışayım dedim.

ordaki denemelerimin ortalaması yaklaşık 370-395 puan.

Ben kazandigim sene fen bilimlerine gidiyordum. Sinavda en yuksek puanimi yapmistim dersanedekinden bayagi yuksek almistim. Simdi yine hazirlaniyorum keske denemeleri olsaydi elimde :D

• quote:

Orijinalden alıntı: aintmybtch

zor mu ?
    fen bilimleri kolay geliyor bana

Bnce cok zor.;( guvender sinavina girdim + 60 puan fazla yaptim

• aintmybtch kullanıcısına yanıt
    mesela kaç alıyorsun?
  • Sedatunc S kullanıcısına yanıt
    Dışarıda satılıyor 5li denemeler :) Kitapçılardan temin edebilirsin kolayca.Kaç civarında puanlar alıyordun diye sorabilirmiyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kimya ve geometri
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

mesela kaç alıyorsun?

400-350 arasi
    körfezde 300 görsem dua ediyorum

• Kesinlikle zora alıştırmak adına zor soruluyor. Ama bundan sonraki denemeler zorlayıcı olmayacakmış. En azından matematik için.

• Enterighi kullanıcısına yanıt
    evet dünkü denemede matematik daha kolaydı :)
    ama türkçe zordu açıkçası. moralim bozuldu.
  • aintmybtch kullanıcısına yanıt
    hepsi dersanelerin dengesizliği yüzünden.
  • Çilekli Cheesecake Ç kullanıcısına yanıt
    Daha kolay olmasına rağmen daha çok yanlışım çıktı. Sanırım dikkatsizlik yaptım. Bir öncekilerde tam yapmışlığım vardı
    Türkçeden de en iyi netimi çıkardım 2 yanlışla biraz daha kolaydı bana göre türkçe.

• quote:

Orijinalden alıntı: Enterighi

Daha kolay olmasına rağmen daha çok yanlışım çıktı. Sanırım dikkatsizlik yaptım. Bir öncekilerde tam yapmışlığım vardı
    Türkçeden de en iyi netimi çıkardım 2 yanlışla biraz daha kolaydı bana göre türkçe.

Fen zor geldi bana ;(

• quote:

Orijinalden alıntı: erenimo96

quote:

Fen zor geldi bana ;(

Alıntıları Göster
    fen bilimlerinin piyasa denemeleri kolay(mış)
    dershane denemeleri mükemmelmiş

• erenimo96 E kullanıcısına yanıt
    Daha kitapçığımı elime almadım ama fende 6 yanlışım var. Sırf fiziğim 3 yanlış fizikte hayatta 3 yanlış yapmazdım, neden böyle oldu anlayamadım. Yapamadığım bir şey yoktu da dikkatsizlik oldu sanırım onun dışında fen kısmı normal geldi. Aşağı yukarı hep yaptığım neti yaptım

• quote:

hepsi dersanelerin dengesizliği yüzünden.

çok kolay soranda var çok zorda
    zor her zaman iyidir ama

• quote:

Dışarıda satılıyor 5li denemeler :) Kitapçılardan temin edebilirsin kolayca.Kaç civarında puanlar alıyordun diye sorabilirmiyim?

Cok net hatirlamiyorum acikcasi 370 falan olabilir ama sinavda 415 yapmistim tabi 2010 un kolay olmasininda etkisi vardi ama beklemedigim bir derece almistim

• quote:

Daha kitapçığımı elime almadım ama fende 6 yanlışım var. Sırf fiziğim 3 yanlış fizikte hayatta 3 yanlış yapmazdım, neden böyle oldu anlayamadım. Yapamadığım bir şey yoktu da dikkatsizlik oldu sanırım onun dışında fen kısmı normal geldi. Aşağı yukarı hep yaptığım neti yaptım

Fizikte iki soruda cevap anahtarı hatalıymış, matematikte de bi tane. Ama hangi sorular bilmiyorum bakamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: guguklusaat1905

quote:

Fizikte iki soruda cevap anahtarı hatalıymış, matematikte de bi tane. Ama hangi sorular bilmiyorum bakamadım

Umarım lehime gelişir bu hatalar
    Sen nerden duydun?

• Bir arkadaşım fen bilimleri sorularının çok zor olduğunu söylemişti denemedim çözdüm ve 40 sorudan 5 yanlış vardı. Sınav dersanesine gidiyorum sorulari -bence- daha zor fene göre.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.