Şimdi Ara

FEN LİSESİNE GİTMEK İSTEMİYIRUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR AİLEM BANA SÜRKELİ BASKI YAPIYORLAR VE FEN LİSESİNİ KAZANMAMI İSTİYORLAR. AMA BEN İSTEMİYORUM .ÜNKÜ DERSLERİNİN ÇOK SIKI OLDUĞUNU BİLİYORUM. SAYILSAL ALANDA BECERİM VAR AMA SOSYAL HAYATTAN KOPMAK İSTEMİYIORUM. YAZILIDAN 50 ALMAK İÇİN 5 GECE ÇALIŞMAK İSTEMİYORUM. HEM GEZİP HEM OKUYACAĞIM Bİ LİSEYE GİTMEK İSTİYORUM. İYİ BİR ANADOLU LİSESİ OLABİLİR. AMA BU KONUYU NE ZAMAN AÇSAM ANNEM KONUYU KAPATIYOR VE SEN YAPARSIN GİBİSİNDEN ŞEYLER SÖYLÜYOR. PUANIM DA YETİYOR AMA BOŞ YERE GİDİP 4 SENEMİ HARCAMAK VE GERÇEKTEN BU LİSEYİ İSTEYENELRİN ÖNÜNÜ KAPATMAK İSTEMİYORUM. AİLEME NE DESEM İKNA OLURLAR LÜTFEN YARDIM EDİN

• Fen lisesi iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fen lisesi mezunu olaraktan sunu soyluyorum. SAÇMALAMA kardeşim.

Şuna da çok güldüm: 5 gece çalışmak nedir üstüne bi de 50 alıyon ahahahahahaha

• Fen lisesini sana yanlış anlatmışlar
  • ya sınavları çok zormuş diyolar ben napayıım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GamerEge

ya sınavları çok zormuş diyolar ben napayıım

Eskidendi o kardeş artık yoruma dayalı eğitim sistemi var YGS de artık at gibi işlem yapacağın sorular değil de at kadar paragraf soruları var.

• quote:

Orijinalden alıntı: firefoxos

quote:

Eskidendi o kardeş artık yoruma dayalı eğitim sistemi var YGS de artık at gibi işlem yapacağın sorular değil de at kadar paragraf soruları var.

bilmiyorum kafam karışık cidden öyle bişe var mı yoksa kapasitesi olmayan insanlar mı bana söyleyenler?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okula Gitmek İstemiyorum
    11 yıl önce açıldı
    Zorla dershaneye gitmek
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

bilmiyorum kafam karışık cidden öyle bişe var mı yoksa kapasitesi olmayan insanlar mı bana söyleyenler?

Ben fen lisesindeyim hiç de öyle bir durum yok aksine anadolu lisesinde okuyan çoğu arkadaş fen lisesine geçmek istiyor. Çünkü dershaneler de kalkacak fen lisesi sınavdan iyi bir sonuç almak için önemli bir etken. Tabi gene de fen lisesi zor gelen arkadaşlar da vardır ancak gördüğüm kadarıyla onların puanları 300 civarında

• Hangi şehir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konuyu ne zaman açsam annem kapatıyor demişsin annen admin mi gardaş?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

herkes ayni şeyi söylüyor arkadaş türkçe çok uzunmus hayir değildi bunu diyenler genelde kitap okumayan insanlar oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Soğuğu seven adam

quote:

quote:

herkes ayni şeyi söylüyor arkadaş türkçe çok uzunmus hayir değildi bunu diyenler genelde kitap okumayan insanlar oluyor

Kusura bakma da fizikte 2+2 den daha karmaşık bir işlem yapılmıyordu. Paragrafın da uzun olduğu kapı gibi gerçek kitap okuyan adama kolay gelir okumayana zor

• 5 gün çalışıp 50 alacaksan gitme zaten fen lisesine.

• forum 2binli kaynıyor bu ne arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONICMAN

5 gün çalışıp 50 alacaksan gitme zaten fen lisesine.

ben duyduklarımı yazdım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SONICMAN

5 gün çalışıp 50 alacaksan gitme zaten fen lisesine.

ben duyduklarımı yazdım

Yok öyle bir dünya burda. Unut o şeyleri

• bak güzel kardeşim sana abi nasihatı. ben fen lisesi çıkışlıyım. lise de de üni. de de çok sosyal, gezen tozan bir adamdım. neyi nezaman yapacağını ve kapasiteni bilirsen herşeyi yaparsın. ilerde de fen lisesi mezunu olmanın çok yararını görürsün. akıllı ol.
  • Fen lisesine gitmedim ancak türkiye deki çoğu fen lisesinden daha köklü bir liseye gittim.Fen liselerinden daha zorlu bir eğitimin olduğuna bahse girebilirim.Fen lisesi ve diğer zorlu liselerin mantığında 5 gün çalışıp 50 almak yoktur.Bizim lisede mesela her hafta o quiz bu sunum şu sözlü derken her hafta genel tekrar ve genel çalışma yaptığın için mecburen sürekli çalışma hali oluyor.

Bu üniversitelerde de geçerli.Mesela odtü'de her hafta quiz yapıyor vize dönemiyle normal bir ders döneminin arasında pek bir fark olmuyor.Yani iyi üniversite mantığı iyi lise mantığı ile aynı.Amaç çalışmaya süreklilik kazandırmak.
  • Fen lisesini çok büyütme sürekli yatamazsın illa ki çalışman gerekir ancak 50 almak çok zor olmuyor

• Kanka fen lisesine gidince kesinlikle sigara ic cok sekil olursun ciddiyim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.