Şimdi Ara

Fena batırdım ygs 15k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lysde 30 mat 15 geometri.Götüm kalktı saldım.fen hepsinden 15 net hedefim.kaç bine düşer bi yorumlayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MF4 istiyorsun sanırım, tahminen 30-35 k civarı bir şey olur bütün fenlerden 15 yaparsan

Edit : Matta 35, Geoda 15 net civarında çok yığılma olduğunu/olacağını düşünürsek 25-30 bandına kadar da kayabilir ama ilk 25 k zor maalesef hocam, geçen senekiyle aynı zorlukta bir Lys gelseydi benim 15 k'dan ilk 23 k'da kalmam için 40-20-17-12-17 tarzı bir şey yapmam gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Edit 2 : Aslında bir daha düşündüm de bu seneki sınavın geçen senekinden ne kadar zor olduğuna bağlı, Fiziğin daha az ama Kimyan daha fazla, bu hafta biraz yükseltirsen netlerini 25 k şansın çokta az değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tethark -- 14 Haziran 2015; 21:38:28 >
  • Buyurun arkadaşlar , hani düşürür dediklerinizden biriyim.Önüme geçebilirsiniz.

• ygs 5 8k , mat 30 geo 12 tm yim ne kadar olur tahmini

• Tethark , fizik 20yi görsem zorlarım sanırım 25kyı.ygsdede öyle oldu 25 30 k bekleken farklı bi sonuç almıştım.

• Fizik 20 net olursa Matematikteki yığılmaya bağlı olarak 25 k'nın üstüne çıkma şansın bile var ama dürüst olmak gerekirse ilk 20 k cidden zor
  • Realist olmak lazım demi teşekkür ettim,arkadaşların önünü açalım bari

• Öyle yani hocam benimde Ygs 15 k, Bu sınavda 39.00-40.25 Mat 17.00-18.00 Geo yapmama rağmen Fen yapamayacağımı bildiğim için hedef olarak 23 k'dan geri düşmemeyi koydum kendime
  • Aynen ya ygs açıklandı ben hemen en az kaça düşürürüm hesaplarına başladım.ilginçti bayağı ftr yazarız bizde

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.