Şimdi Ara

YKS Sözeli Fullemek Zor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YKS'de sözeli komple fullemek zor mudur sizce? Görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Sayısalı fullemek kadar zor değildir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zor oldugunu dusunuyorum
    Ama yapilabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aytde çok rahat yapılır. Tarihe çocukluktan beri çok ilgim olduğundan ve tarih okumaları yapmayı çok sevdiğimden lisede hiç doğru düzgün tarih dersi görmememe rağmen zevkine çözdüğüm ayt tarih1 ve tarih2de islam tarihi tarzı şeyler hariç hep doğru uapıyorum.

Tarih ve türkler diye bir kanal var sana onu şiddetle tavsiye ederim harika serileri var (yks için değil direkt tarih anlatımı) çanakkale savaşları, fatihin hayatı, türk devletleri hatta bir serisi var bayağı bir uzum osmanlı padişahları adıyla osman gaziden vahdettine kadar o padişah tahttayken devlette olan şeyleri anlatıyor.

Hatta şöyle bir örnek vereyim, msüden bir gün önce mehmet reşat ve vahdettin bölümlerinden birini izlerken ww1'i tüm detaylarıyla ele alıyordu osmanlı için. Halil Kut paşayı oradan duymuştum ve ertesi gün sınavda çıkmıştı :D

Ben zevk için izliyorum tarihe meraklı olduğum için yatmadan önce falan. Sana da öneririm

• Şöyle bir durum var mesela tyt Türkçede hiç calismadan 20-25 net yapabilirsin ama matematikte 20-25 net yapabilmek için konuları bilmen soru çözmen falan gerekiyor ama Türkçede 40 net yapmak Matta 40 yapmak kadar zor hatta sonuçlara bakarsan tyt matı fulleyen sayısı Türkçeyi fulleyen sayısından çok daha fazla aynısı ayt için de geçerli hiç çalışmadan edebiyat sos 1 de ya da sos 2 de çok rahat 20-25 yapabilirsin ama 40 nete yaklaştıkça sayısal dersleri fullemek kadar zor oluyor

• Türk tarih kronolojisi

çanakkale savaşları

osmanlı parişahları (sıralı)

bu oynatma listelerine göz at bence osmanlı tarih kronolojisi ve diye de bir listesi var ama ordaki videolar osmanlı padişahları videolarının bölünmüş hali istersen onu da izleyebilirsin osmanlı padişahlarının yerine. İkisi de aynı videolar diğeri birleştirilmiş

• sos 1 sos 2 birlikte fulleyen yok galiba

• Ben de ilk 100 bursu için girmeyi düşünüyorum ama EA mı daha kolay olur Sözel mi bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim

• 2022 sözel birincisi olarak ben 1 yanlış yapmıştım ama fullemek için gerçekten konuları çalışırken keyif alarak çalışmak ve tabii biraz da şans faktörü etkili:D vaay be 1 yıldır girmiyodum foruma bu mesajla girmek garip hissettirdi;)

• ayt de yapılır ama tyt deki en zor iş türkçe fullemektir mattan daha zor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.