Şimdi Ara

Fener de oynamaz oynamaz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fener de oynamaz oynamaz konyamıza gelir it gibi oynar düşcez yaa :( Olsun ama ŞAMPİYON KARTAL...

• konya bukadar rahat bırakırsa adamları kusura bakmayın paf takımı olsa yine 4 yerdi
    skor fenerden değil konyadan kaynaklanıyor.
  • Konyalıyım ama Konyaspor u tutmuyorum sevmiyorum düşsünler onların yerine daha kaliteli bi takım gelir Süper Ligi haketmiyolar 1-0 dan maç veriyolar evindeki maçlarda çok zorlanıyolar yenemiyolar çoğunu düşmeleri daha iyi.Ayrıca Fenerin suçu değil zaten aralarında oynadıkları maçlarda Fenerbahçe kat kat üstün hep fark atmış nerdeyse bugün de aynısı oldu :D
  • Konyaspor'un oynadığı oyun gerçekten zevk vermiyor.Denizliyle, İstanbul Belediyeyle, hatta Kocaelisporla bile kıyaslasak daha kötü bir futbol sergiliyor.Düşme zamanı geldi artık.
  • Düşecek değil bence düştük bile ya allahtan ümit kesilmez
  • Düştü sayılır artık. Antalyaspor kendi sahasında Ankaragücünü yener. Bi yerde okumuştum. Konyanın saha zemini çok kötüymüş. Hep sakatlıklar yaşanıyormuş. Hiç bir takım orda ii futbol oynayamıyormuş. Bu da etken olabilir Konyanın küme düşmesinde. yoksa kadrosuda fena değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.