Şimdi Ara

Fener'in de bir Maradona'sı var artık!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet müjde fenerliler, bu akşamki Konya maçıyla birlikte sizin de bir Maradona nız oldu. evet anELka aynen Maradona ama tersten, sahtekarlığıyla.

Maradona en azından elle attığı golü kabul etmiş ve o golü "Tanrı nın eli" attı demişti ama anELka...
    En büyük rezilliği maçtan sonraki sözleriyle yaptı. Eee, yönetim ,futbolcu, "seyirci" hepsi aynı karakteri paylaşıyor artık. yakışır.

• buna el diyen körler nasıl internette dolaşıyo çok merak ediyorum.
  • @fallinlove istersen link veriyim golu bi daha izle

ha ne dersin_?

http://www.antu.com/naklenx/2005-2006/konya_fener/konya2fenerbahce1.mpg

al burda sağ tıkla kaydet yap

ve videonun 1.27 saniyesini iyi İZLE!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi They Will Return -- 2 Ekim 2005, 1:35:22 >
  • ya şu golü korumaya çalışmayın artık.
    valla çok komik oluyo.

sizde abartmayın arkadaşlar otuzbeşbinbeşyüzelli kez açıldı aynı başlıklar...
  • Adam ne diye konu açmış?
  • Eee, yönetim ,futbolcu, "seyirci" hepsi aynı karakteri paylaşıyor artık. yakışır.

lafa bak
    zavallı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

ya şu golü korumaya çalışmayın artık.
    valla çok komik oluyo.

golü kimse kormuyo zaten. ama o gol ele atılmadı. ama neden bu konu hakkında iddaa ettiğimizi başlık açıklıyo zaten.yoksa golün savunulacak bi yanı yok bariz faul.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hetfield

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

ya şu golü korumaya çalışmayın artık.
    valla çok komik oluyo.

golü kimse kormuyo zaten. ama o gol ele atılmadı. ama neden bu konu hakkında iddaa ettiğimizi başlık açıklıyo zaten.yoksa golün savunulacak bi yanı yok bariz faul.

kim korumuyor abi yapma Allahaşkına.
    adam"bakın işte videoda var elle atılmamış gol,ama faul var" diyor.
    ne fark var ha elle atmışın ha faul yapıp atmışın sayılmış gol.
    konuşma işte faul var bencede de bitsin gitsin...(sen korumamışsın ama hala aynı çaba içinde olan var,onlara söylüyorum)

• yaa ha elle ha faulle bi fark yok tabii.ama fenerin maradonası var diye topic açmak yanlış. bu topic in yanlışlığını belirtmek için yazdım.
  • bende elle atılmış demeedimki zaten.
    sadece golü korumaya çalışmayın dedim...
  • bu topicte golü değil anelkayı koruyoruz.adamın golü elle atmadığını anlatmaya çalışıyoruz.mesele gol değil.
  • abi şimdi syrettim bu golü.
    hakem nizami mi saydı şimdi bu golü?
    yazık ya valla yazık,ne hale gelmiş ülkemin futbolu.
    kafayla attı diye mi düşündü şimdi bunu?
    hadi el yok diyelim ki ancak defalarca izlediğinde yokmuş gibi gözüküyor sanki.hala emin olamadım o kadar seyrettim.
    elle rakibi bozuyor ama el de topa çok yakın...kafa karıştırıyor.

ama yani el insaf,nasıl vuracak o topa adam kafayla bunuda mı düşünmemiş bu adam.
    durum 2-0 ve dakika 71..
    ha Fener gol atacak belki atamayacak o ayrı konu ama bu kadarda belli edilmez ki birşeyler.
    yazık dediğim gibi yazık.

Hetfield bazen çok uzatıyorsun abi,sana demediğimi defalarca söyledim.ben korumaya çalışana konuştum...sen kaç kişisin abi?
    yani Hetfield den başkası adına da konuşuyorsan onu bilelim ona göre bakalım işimize...
  • abi sen anlamıyosun anlatmak istediğimi ondan uzuyo.bu topicte kimse golü savunmuyo.anelkanın golü elle atmadığını savunuyo. ben tek kişiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hetfield

abi sen anlamıyosun anlatmak istediğimi ondan uzuyo.bu topicte kimse golü savunmuyo.anelkanın golü elle atmadığını savunuyo. ben tek kişiyim

abi ben onu anlatmaya çalışıyorum ama anlamak istemiyo arkadaşımız herhalde

diğer topicte aramızda geçen konuşmalar:

quote:

orjinalden alıntı:Şero

Eywallah hajı herkes gorsun ondan sonra konussun bakalım

Foul var ama elle değme yok!!!

quote:

orjinalden alıntı:ilker

ya özrü kabahatinden büyük adamın..
    elle oynama yokmuş ama faul varmış

ne yani şimdi elle olunca sayılıyormıyorda da faul olunca sayılılıyor mu goller?

quote:

LÜTFEN ŞU GOLÜ İZLEYİN

BEN FOULLE ATILAN GOL SAYILABİLİR DİYE BİRŞEY DEMEDİM

AMA ELLE ATILAN GOL BARİZ GORULUR AMA FOULLE ATILAN GOL GOLULMEYEBİLİR.

BEN DİĞER TOPİCTEKİ ELLE ATILAN GOL YAZILARININ HİÇBİRŞEYE DAYANMAYARAK SOYLENDİĞİNİ

ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM

quote:

orjinalden alıntı:ilkerinanç

tamam abi biz anladık anlıcamızı,üzme kendini bu kadar

quote:

komik...

quote:

orjinalden alıntı:ilkerinanç

evet...

• eee?
    sonuç?
  • Konyaspor hakeme isyan etti

Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, maçtan sonra maçın hakemlerine sert tepki gösterdi. Oyuncularının ve Konya'nın hakkının yendiğini ifade eden Şan, "Yazıklar olsun, milyonların gözü önünde bu kararlar nasıl verilir? Bu konuyu başbakanımız dahil bütün yetkililere iletiyorum. Çocuklara yazık oldu, emeğimize yazık oldu. Konya'da gururumuzun bu şekilde incitilmesine tepki gösteriyorum. Türk futbolu, böyle nereye gidecek bilmiyorum. Biz, futbol oynuyoruz. Herkesin hedefi var..

El Saka ise, "Biz müthiş top oynadık, iyi mücadele ettik. Pozisyonlarımız daha zengin. 2 tane yüzde 100 penaltımız vardı ama artık bu maç bitti. Hakem tabii ki insan. Her insan hata yapar ama böyle de hata yapılmaz..

Ceyhun Eriş de, "Hiçbir şey söylemeye gerek yok. Hakem maçı bitirdi. Hakemi tebrik ediyorum..

geçen sene ts yürüyüş yaptı tepkisini koydu bagırdı çagırdı ama anlaşılan hiç birşey bu kirli düzeni yıkmaya yetmedi...

• Evet ben orada hakeme dalıyorlar felan sandım
  •  Fener'in de bir Maradona'sı var artık!!!

hakeme dalınsa bir daha hiç biri yapamaz ama yakında bir hakem harcanır...toplum içinde 5 krş luk degerleri yok ama ...
  • SİZ DE YOK DİYE ÇATLAMAYIN ARKADAŞLAR Bİ GÜN SİZE ANELKA GİBİ ADAM GELDİĞİNDE GÖRÜŞÜRÜZ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.