Şimdi Ara

Fener taraftarı beklentisini düşük tutsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerek Ali Koç'un ilk senesi gerek hocanın ilk senesi olması vs. O kadar başarı beklentisinde olmayın. Cocu önceki klünde çok başarılıydı evet ama ilk sene pek iyi değildi.

yani sabır sabır sabır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu neca bir tespitti ustad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We Will Dominate -- 17 Temmuz 2018; 3:24:4 >
  • Bu yorumun çıktısını alip odama asmak istiyorum izin var mi?

• iyi de bundan sanane
  • Jager Falcon kullanıcısına yanıt
    psikoloji öğrencisiyim fenerbahçe taraftarı üzerine tez yazıyorum ne demek sanane

bana sananeyse sana on kat sanane demek lazım

• Beklentisi olan basketbol izlesin

• İlk sene başarı extra olur ama alınan genç oyunculara bakarsak önümüzdeki senelerde ligde seri yapabiliriz..Bu sene istenilen bomba transferler yapılabilseydi yine şampiyonluk ihtimali yüksek olurdu ama malesef istediğimiz oyunculara hep talip çıkınca yattı..Ali Koç da sırf transfer olsun diye transfer yapma niyetinde değil..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fenerbahçe'nin kadrosu kötü değil. Kadroda her türden oyuncusu var. Hızlısı var, tecrübelisi var, hantal ama iyi olanı var.

Dolayısı ile düzgün yönetildiğinde şampiyon olmaması için hiç bir sebep yok. Bu beğenilmeyen kadro Aykut hoca ile neler başardı ?

Bence bu sene düzgün bir yönetim olursa (saha içi) şampiyonluk hayal değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Fenerbahçe'nin kadrosu kötü değil. Kadroda her türden oyuncusu var. Hızlısı var, tecrübelisi var, hantal ama iyi olanı var.

Dolayısı ile düzgün yönetildiğinde şampiyon olmaması için hiç bir sebep yok. Bu beğenilmeyen kadro Aykut hoca ile neler başardı ?

Bence bu sene düzgün bir yönetim olursa (saha içi) şampiyonluk hayal değil.
    aynen öyle. sanki rakipler barça bayern de şampiyonluk beklemiyorum diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coobain -- 22 Temmuz 2018; 9:37:37 >
  • bence bu sene istediğimiz bir sene olacak. kupalar yükselecek ellerimizde.
  • Benfica şampiyonlar liginde sıfır çekmiş korkulacak bir takım değil sanki yoksa çokmu iyimseriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

Benfica şampiyonlar liginde sıfır çekmiş korkulacak bir takım değil sanki yoksa çokmu iyimseriz.
    sizde sıfır çekmiştiniz, denk bir mücadele olacak diyorsun yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

sizde sıfır çekmiştiniz, denk bir mücadele olacak diyorsun yani.

Alıntıları Göster
    Oluyor böyle şeyler futbolda sizede 6 gol atmıştık ne yani bu çok iyi olduğumuzu mu gösteriyor.

Hayır sezon başı ve yeni kurulan takımlar yeni hocalar her zaman risklidir

Bakın vardar young boys paok gibi birçok vasat takıma elendik

Aynı şekilde gs de bjk de sezon başı zayıf takımlara elenmiştir.

Ön elemeler her zaman risklidir heleki portekiz ukrayna rusya gibi her zaman disiplinli takımlardır bize terstir.

• quote:

Oluyor böyle şeyler futbolda sizede 6 gol atmıştık ne yani bu çok iyi olduğumuzu mu gösteriyor.

Hayır sezon başı ve yeni kurulan takımlar yeni hocalar her zaman risklidir

Bakın vardar young boys paok gibi birçok vasat takıma elendik

Aynı şekilde gs de bjk de sezon başı zayıf takımlara elenmiştir.

Ön elemeler her zaman risklidir heleki portekiz ukrayna rusya gibi her zaman disiplinli takımlardır bize terstir.

Alıntıları Göster
    bir şey dediğimiz yok canım goygoy yapıyoruz gerilme hemen, tabii ki 6 tane attığınız için bizden iyi takımsınız kesinlikle katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

bir şey dediğimiz yok canım goygoy yapıyoruz gerilme hemen, tabii ki 6 tane attığınız için bizden iyi takımsınız kesinlikle katılıyorum.

Alıntıları Göster
    Fenerbahçe forumunda takılmanız ve yorum yapmanız fenerbahçenin çok büyük olduğunu gösteriyor evet

• quote:

Fenerbahçe forumunda takılmanız ve yorum yapmanız fenerbahçenin çok büyük olduğunu gösteriyor evet

Alıntıları Göster
    ne deyim şimdi, aynen öyle.
  • Bir yanda oyuncuların hep aynı mentalite ile oynadığı, 3 yıldır aynı hocayla belli bir prensipte oynayan ve çok güç kaybetmeyip tersine Ferreyra'yı almış bir takım var diğer tarafta yeni hoca yeni başkan yenilenmeye çalışan bir takım ve eksik bir takım var. Ben %80 Benfica diyorum. Futbolun kuralları geçerli olursa Benfica alır ama şans her zaman gülmeyebiliyor.

Eski 1-0lık maçı gösterenlere peşin söyliyeyim. O Fener bu Feneri paramparça eder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.