Şimdi Ara

Şampiyonlukta En Büyük Pay(Oyuncu )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bence bu takımı şampiyonluğa taşıyan 4 kilit isim var.
    1-Muslera
    ilk dönem çok formsuzdu fakat son dönem kurtarışları ile takım hem gol yemöedi hem de defansın direnci arttı.
    2-Sneijder
    Aslında çok top hatası da yaptı fakat gol bölgesinde etkili vuruşlar ve goller ile kilit puanlar aldı.Tabi Sneijderi o bölgede o kadar rahat oynatan ve o bölgeleri sürekli karıştıran Burak 'ı da unutmamak lazım yani Sneijder in önünü açan biraz da burak oldu.Yoksa rakip kapandığında maç kilitlendiğinde çekilmez bir oyuncu oluyor.
    3-Selçuk İnan
    Hamza hocayla beraber toparlandı ve orta sahanın bütün yükünü üstlendi.Selçuk evet belki orta sahada 2-3 adam geçip göz boyayan taraftar kandırmalık tribün futbolu oynamıyor ama takıma inanılmaz faydalı oluyor bir defa çok koşuyor çok top çalıyor rakibin oyunu profosyonelce bozuyor ve basit ayağa futbol oynuyor gerektiğinde de kritik paslar atıyor.Açın bakın koşu esafelerine her maç takımın en çok koşan ismi selçuk her yerde selçuk kornerde selçuk defansta selçuk orta sahada selçuk ön liberoda selçuk gol bölgesinde selçuk...Şampiyonluğun en büyük mimarlarından birisidir kendisi ve kesinlikle takımda kalmalıdır.
    4-Burak Yılmaz
    Prandelli gittikten sonra takım puan olarak iyiydi ama oyun olrakj çok kötüydü.Bu takımın lige tutunmasının puan farkının açılmamasının en büyük mimarı burak yılmazdır..hamza hocadan sonra takım eski gol yeme alışkanlıklarına devam ediyor içerde yediğinden fazlasını atıyor deplasmanda ise maç kazanamayan bir gs vardı ve burak işte o ilk hamaza dönemlerinde deplasman maçlarında çok kritik asistler goller ve bindirmeler vs yaptı...rakip defansları inanılmaz zorladı içerde ve dışarda...Sneijderin Yasin in bu kadar parlamasına doğrudan etkisi var hatta sneijder demeç de vermişti bu yönde .Oynamadığı maçlarda çok zorlandık pozisyon bulamadık işte burak ın olmadığı o maçlarda alınan puanlar şansa bala alınmış puanlardı.Sakatlık yaşadıktan sonra eski formunu yakalayamadıHamza hoca geldiğinde burak ı umutun arkasına almıştı buradaki yorumları hatırlayın kazanılan puanları burak ın içine ronaldo kaçmış diyenleri vs.

• Yasin ve Sino

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muslera,h.balta,şino,yasin şampiyonlukta önemli pay sahibidir.

• Mesela çok kritik bir sivas deplasmanı vardı 2-1 gerideydik ve gerçekten çok kötü oynuyordu takım umutsuz bir maçtı sivas 2. gol ile iyice coşmuştu ,maç sonuna doğru bir top atıldı orada burak mükemmel bir vücut hareketi yaptı top arkadaki bomboş umuta gitti ve 2-2 oldu orada ne asist ne gol buraka yazıldı ama o golü burak attı resmen zaten 3. golü de burak gol yaptı ve 2-3 kazandı gs.Arenadaki maçlarda burak ın koşuları hep %100 pozisyon veya gol getirdi bu golleri büyük oranda sneijder sonra yasin,umut bir kısmını da kendisi attı.Taaa ki sakatlanana kadar sakatlandı 5 hafta oynamadı ondan sonraki ilk maçlarında yine çekingen oynadı depar atamadı çekme yapar diye bir defa attı depar yine sakatlandı ağlayarak çıktı oyundan hatırlayın zaten o sakatlıktan sonra bir türlü eski oyununa dönemedi.

Bjk maçındaki bir hatası için adamı asıp kestiniz şurada ...o maçta da çok istekliydi BJK maçı onun için çok önemliydi bence kişisel bir meseleydi onun için bu maç çünkü ona en çok hakareti iftirayı suçlamayı BJK taraftarı yapmıştı çok hırslıydı ve bir anlık refleks ile bir hata yaptı o da kabul etti ve özrünü de diledi adam asıp kesmenin alemi yok.

• "3 puan için 1 gol yediğinde en az 2 gol atman gerekir" felsefesinden yola çıkarsak şampiyonluktaki en önemli pay Muslera'dadır dersek yanlış olmaz.
  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    Ben de en başa muslerayı yazdım zaten ama oyunu da futbol takımı oynuyor onları da unutmamak lazım
  • Muslera Yasin Sneijder ve Selçuk. Yine Burak fanboyluğu yapmışsın umarım seneye takımımızda Modeste, Gignac izlersiniz de gerçek forvet görürsünüz. Sadece araya kaçarak süper forvet olunmuyor evet bence ligdeki forvetler içinde en iyilerden ama ligdeki forvetler forvet değil. Azmini tebrik etmek lazım çok çalışıp kendini geliştirdi ama avrupada oynayacak forvet değil. Bizim forvetimizin top indirmesi, sırtı dönük oynaması, basit pasları atabilmesi, kafa toplarında etkili olabilmesi, araya kaçabilmesi, bitirici olması, pres yapması, fırsatçı olması hemen yere düşmemesi lazım. Kısacası bizim ihtiyacımız komple bir forvet. Bunu bulmak çok zor değil yukarıda yazdığım adamlar ve daha birçok forvette bu özellik var(Ujah, Benteke, Nils Petersen, Mame Diouf, Mitrovic vs.).

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünya'nın En İyi Futbolcusu
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • burak mı
    burak a rağmen şampiyon olduk geçen sene yasin gibi ekstra bir adam çıkmadığından burak ı mağlup edip şampiyon olamadık

tartışmasız muslera
    sneijder sonra gelir ve yasin.. melo hamit balta semih bence sabri de ciddi payı olan isimler
  • Burak schalkeyi sahaya gomerken buragi 'heryerinden' openler simdi buraga sovuyor..

• Siz nasil bir nankorsunuz ya bu takimi 3 adam sampiyon yapti muslera , sneijder , burak..
    O sovdugunuz burak olmasa pasa macini bile ceviremezdik, staddaydim burak girince hemen oyunun seyri degisti ve galibiyet golunu atti zaten, nankorsun Galatasaray taraftari.

• Yasinin halkını yemeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her oyuncunun bu şampiyonlukta payı büyük asla şu katkı sağlamadı diyemezsiniz.
    1-Burak Yılmaz eğer sakat sakat oynamasaydı belki deplasmanlarda puan alamazdık adamın futbolunu eleştirebilirsiniz ama aşırıya kaçmamak şartıyla unutmadan söyleyelim sakat sakat oynadığını herkes açıkladı kendisi bununla övünmedi ve Kasımpaşa,Akhisar maçları golleri unutulmamalı.
    2-Umut Bulut belki herkes eleştiriyor bende dahil fakat bu adamında 10 gollük katkısı var son dakika golleri var.
    3-Selçuk İnan takımda en sevdiğim isimlerdendi geçen yıl çok eleştirdim forma çıkartmasında ama bu sezon Hamza hoca ile tam bir lider tam bir kaptan gibi verilen görevden fazlasını yaptı gemisini kaç maç kurtardı hele son maçtaki sakat sakat çıkıp BJK maçında sahada olmasını asla unutmayacağım.
    3-Sabri Sarıoğlu bu adamında katkısı çok büyük şuan ligin en formda sağ beki kendisi belki futbolunu beğenmeyebilirsiniz ama katkısına,emeğine saygı duyacaksınız tek eleştirim FB maçında geri dönememesi.
    4-Yasin Öztekin bu adamı ilk 11 de prandelli zamanı olsun fazla görmezdik gördüğümüzde başta ben olmak üzere eleştiri yağmuruna tutardık ama kupa maçlarındaki hırsıyla hakettiğini gösterdi emeği çok büyük gol atamıyor dendi adam son maçlarda takımını kurtardı tartışmasız şuan ligin en formda kanat oyuncusu kendisi hem küçük maç hem derbi olsun futbolunu çatır çatır oynadı.
    5-Felipe Melo sakat sakat yarım sezondan fazla oynadı belinden ve futbol hayatını riske atıp oynadı ve ameliyat sonrası gelip takımına yardım etmesini başka kimse yapmaz bu adamın hakkı Türkiye'de yeniyor emeğinin karşılığını allahtan taraftar ona veriyor efsanemiz olacak inşallah sözleşme sonu gitmez.
    6-Wesley Sneijder kesinlikle en büyük 2 paydan birisi kendisine verilmeli nerede sıkışsak sahneye çıktı bütün takım oynamazken derbi kazandırdı ve kesinlikle dünyanın en iyi ilk 5 oynayan 10 numaralarından birisidir kendisi inşallah sözleşmesi uzatılır bunu çok hakediyor.
    8-Fernando Muslera bu adamda diğer payı alacak adamdır çoook maç kurtardı bizi dönüm noktamız 2 0 lık kasımpaşadaki kafa topunu çıkartmasıdır.

Kim söylemiş bilmiyorum önem sırası aşağı doğru artıyor futbolda atanınla tutanın iyi olacak

Tutanın gole giden topu tavuk kovalar gibi kovalamayacak

Şampiyonlukta En Büyük Pay(Oyuncu )

• Muslera,sneijder,yasin,selcuk,melo

• Burak ve umut kazmalarına rağmen şampiyon olduk.

En iyiler Sneijder ,Yasin , Muslera.
  • Yasin ilk yarı yoktu hatta devre arası kiralanacaktı, Hamza hoca geldi şansı verdi toplasan 3 maç çevirmiştir adamı şampiyonluğun en büyük pay sahibi yaptılar şaka gibi geçekten. Yaptığı asistlerin neredeyse hepsini balçova, diyarbakır belediye maçlarında yaptı. Yasin çok iyi ve faydalı bir futbolcu fakat şampiyonlukta faydası olan futbolcular arasında anca ilk 5 e girer
  • sneijder aldı götürdü bence feneri yenemezdik mesela evimizde 2 tane çakmasaydı. Daha bir sürü maçı çevirdi. Muslerada iyiydi ama sneijder diyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mağara Avcısı

Siz nasil bir nankorsunuz ya bu takimi 3 adam sampiyon yapti muslera , sneijder , burak..
    O sovdugunuz burak olmasa pasa macini bile ceviremezdik, staddaydim burak girince hemen oyunun seyri degisti ve galibiyet golunu atti zaten, nankorsun Galatasaray taraftari.

Aynen çok nankörler...paşa maçında doğrudan skora etkisi var fakat hamza hocadan sonra dolaylı olarak (sakatlanana kadar) o kadar etkiliydi ki rakip defansın kurgusunu düzenini alt üst ediyordu tek başına.hatta hamza hoca gelmeden de öyleydi.Bu şampiyonluğun baş mimarı burak ın attığı 16 gol ve yaptığı 5 asist in dışında sneijdere umuta yasine attırdığı gollerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

sneijder aldı götürdü bence feneri yenemezdik mesela evimizde 2 tane çakmasaydı. Daha bir sürü maçı çevirdi. Muslerada iyiydi ama sneijder diyorum ben

Burak olmasaydı Burak sağa sola koşmasaydı sow gibi ba gibi hareketsiz top bekleseydi sneijder o golleri atamazdı defansı aşamazdı ki kilit açılmazdı.FB maçındaki 2. golde bile burak sağdan hızla ceza sahasına girtmeseydi o golü attırır mıydı o topa öyle rahat vurdurur muydu fener savunması?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

sneijder aldı götürdü bence feneri yenemezdik mesela evimizde 2 tane çakmasaydı. Daha bir sürü maçı çevirdi. Muslerada iyiydi ama sneijder diyorum ben

Burak olmasaydı Burak sağa sola koşmasaydı sow gibi ba gibi hareketsiz top bekleseydi sneijder o golleri atamazdı defansı aşamazdı ki kilit açılmazdı.FB maçındaki 2. golde bile burak sağdan hızla ceza sahasına girtmeseydi o golü attırır mıydı o topa öyle rahat vurdurur muydu fener savunması?

harcadıkları nolacak ? Herhangi bi forveti getir o kadar pozisyonda buraktan daha çok gol atardı. Hele ibra gibi biri en az 2 katını atar burak'ın.

• Tek yabanci hakki olsa muslera
    Iki yabanci hakki olsa burak yerine yabanci forvet
    Uc yabanci hakki olursa sneijder

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.