Beyler bugün öğleden sonra Radyo Spor dinlerken son dakika gelişmesi olarak Fenerbahçe'nin Zigic'e 15 Milyon pound (rakama bak ) önerdğini ve transferin her an bitebileceğini duydum. Fakat şu ana kadar bu konuyla ilgili internette bi gelişme yok . Kulağınıza başka kaynaklardan bu yönde bi haber geldimi ??
bence o adama o kadar para verirseniz paranıza yazık olur
Ben öyle bi haber duymadım ama aldıysada Hayırlı olsun
Valla böylesi paralar... Allah akıl fikir versin... Oyuncu iyi kabul ediyorum ama, çok para be usta... Yazık olacak kulüplerimize, taraftar baskısı mı, basın baskısı mı bilmiyorum ama yanlış politikalar gibime geliyor... Ama alındıysa hayırlı olsun demek düşer, umarım Fenerbahçe'ye faydalı olur, bu paranın hakkını verir...
yabancı forvet transferi yapmayacağız, bunlar asparagas haberler. eğer zigic fenere gelirse hepinizin elini tek tek öperim.
Hoca orası öyle , rakam çok astronomik , Fenerin boyunu aşabilir bu transfer , ayrıca verilen paraya değer mi bilmiyorum. Gerçi Zigiç boş futbolcu değil ama , hayırlısı baklalım, yarın gazeteler ne yazack
bahsedilen paranın türkçe karşılığı 40 trilyon,bana pek mantıklı gelmedi.
ya arkadaş bu haberi yapan adam ya sayı saymayı bilmiyor ya da hiç dayak yememiş. 15 mlyon pound yaklaşık olarak 30 milyon dolar,42 milyon YTL yapar...
kezmana kezmanın bize 4 senelik maliyeti bonservisiyle beraber 33 trilyon
sallama haber
hemmen zıgıc fan fun klöp açalım
yok artık lebram zigice 15 milyon mu verilir
Eğer verilirse saçmalıktan öte bişey olmaz.Yazık o paraya ama imkan vermiyorum ben.
bak hatırlatırım sonra
quote:
Orjinalden alıntı: Pseudonym
yabancı forvet transferi yapmayacağız, bunlar asparagas haberler. eğer zigic fenere gelirse hepinizin elini tek tek öperim.
radyo sporsa geç paso sallarlar onlar
Zigiç Manchester City'le kesin anlaşma sağladı diye duydum.
MİLLİYETTE HABERİ VAR AMA KAYNAK YOK YADA BEN GÖREMEDİM. ...
http://www.marca.com/edicion/marca/futbol/1a_division/racing/es/desarrollo/1022599.html Marca da var haber.Zaten bu çıkan haberler de ispanyol gazetelerine dayandırılarak çıkarılan haberler. Zigiç bence son yıllarda yapılacak en yararlı transfer olacaktır.Bahsedilen rakamlar uçuk gerçekten ama alınmasını Adriano-Ronaldo dan çok isterim.Fakat bir forvet alınırsa Deivid gönderilecek.+1 oyuncu kim olacak bu durumda?Forvet alınacaksa Appiah-Edu-Lugano dan birinin satılması Deivid ile birlikte daha iyi olacaktır dengeler açısından.Yine de ben yabancı transferi yapacağımızı düşünmüyorum