helal olsun Merte, çok güzel kurtardı penaltıları. Kurtaramadıklarında ise köşeyi tutturdu :P
Kazandık penaltıları
Sezgisi çok iyi Mert'in, farkettiriyor kendisini. Kalemiz emin ellerde.
penaltılarla kazanmadık. ''takımların turnuvayı aynı gol ve aynı averajla bitirmeleri halinde şampiyonu belli etmesi amacıyla yapılan penaltı vuruşlarını ise 5-3 kazandı. ''
Bekir-Bilica-Caner-Güiza-Özer ilk 18'e girmemeli.Rezildiler.
Dia-Selçuk kötüydü.
Baroni-Stoch-Semih-Sezer beğendim.
quote:
Orijinalden alıntı: DHF_Viper
maçı 4-3 kaybettik ama penaltıları 5-3 kazandık Ne biçim turnuva bu
niye koskoca Çeyrek Fİnalede böyle çıkmadık mı ? yenildik ama penaltılarla Çeyrek finaldeydik
4-0 olunca şok geçirdim
baroni ilk yarı gayet iyiydi. ikinci yarı hiç top almadı assist dışında. sezeride göremedik yani
Mert penaltı konusunda çok başarılı doğru köşe tahmin ediyor ve güzel hamle yapıyor. Trabzon maçında da penaltı kurtarmıştı.
GG77 nin penaltı çok güzeldi
quote:
Orijinalden alıntı: 46
4-3 neden penaltı .d
Caner.Billica.Bekir.Selçuk bu takıma yakışmıyorlar
özer'de gelişme var mı? sezer ilk maçı olmasına rağmen nasıldı? bizim kaleciler neden penaltılarda bu kadar iyiler?
bu üç soruma cevap istiyorum... maçı izleyemedim
Dia %100 fos bir kez daha gördük.
Bilica ve Bekir, aman tanrım, bu ikisini forvete koysan yeminle daha başarılı olurlar! Tandemi boş bırakmış gibiydik...
quote:
Orijinalden alıntı: Westbrook0
Bekir-Bilica-Caner-Güiza-Özer ilk 18'e girmemeli.Rezildiler.
Dia-Selçuk kötüydü.
Baroni-Stoch-Semih-Sezer beğendim.
Ya bi gidin ya..Özer mis gibi oynadı ilk yarı.
quote:
Orijinalden alıntı: Rizeli
özer'de gelişme var mı? sezer ilk maçı olmasına rağmen nasıldı? bizim kaleciler neden penaltılarda bu kadar iyiler?
özer facia sezer vasat kalecilerimizin maşallahı var şu defans hataları olmasaydı bu kadroyla bile kazanırdık
dia evt kötüydü ama geçen sene dikkat etmiştim sol kanatta oynadığı zaman çok daha etkili oynuyordu
quote:
Orijinalden alıntı: Rizeli
özer yine aynı özer... sezerde özer kadardı hatta sahada görmedim bile... kalecilerimiz çok iyi eğitiliyorlar, Rüştüden beridir kaleci ve penaltı kurtarma özürsüzlüğü yaşamıyoruz.. rüştü ile volkan çok iyi eğitildi ve aralarında da birbirini iyi eğittiler demek ki Rüştü Fenerbahçe formasıyla kurtarış yeteneği kadar volkanda sıçradı bu şimdi mertde de sıçradı
mesela ben Rüştü ile Galatasarayı 7-6 yendiğimiz Türkiye Kupası maçını unutamıyorum, Volkan ile Sevilla Penaltılarını, Mert ile Twente Penaltılarını
Aman Allahım Mertle dalga geçtim, geçen seneki Trabzonspor karşı Şampiyonluk Penaltı kurtarışını hatırlayamadım