Şimdi Ara

FENERBAHCE 2013/2014 SEZONU GENEL TARTIŞMA KONUSU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
1
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Chevin

quote:

Orijinalden alıntı: cscageonly

quote:

Orijinalden alıntı: The Chevin

La sen nerdensin, la bi git , la olum ne diyon sen, la yürü gidek la ile başlıyan cümleler
    bunlar birer ankaralı belirtileridir

Demek dura dura olmuşuz ankara'lı yakaladın beni hocam

bende izmirliyim 8-9 yaşıma kadarda izmirde büyüdüm ,10 yaşımda ankaraya geldik şu an 25 yaşındayım ankaralıları ankaralılardan daha iyi çözdüm.Bazen bende La ile başlıyorum çoğu cümleye

Sen kazık çakmışsın hocam Ankara'ya 15 sene dile kolay Biz daha o kadar değil 6-7 sene oldu. Neyse konuyu daha fazla baltalamayayım, uzun süredir yoktuk forumda troll falan diyorlar yeni moda da bu olmuş, trol damgası yemeyelim

• Hayırlı olsun bu konu başlatma işini ilk Beşiktaş bölümü başlattı ilklerin takımı Beşiktaş.
  • Güzel konu olmuş kirlilik önlenir en azından. Başkan gitmesi ve yapılanmamız şart bence başkan adayım Ali koç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Hayırlı olsun bu konu başlatma işini ilk Beşiktaş bölümü başlattı ilklerin takımı Beşiktaş.

konu başlatma olayını ilk beşiktaş yaptıysa bu fenerbahçenin büyüklüğündendir
  • takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

takip.

Sen gsli degil miydin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun,ne özenti bi takımsınız
  • konu+ Gündemi buradan takip ediyorum televiizyon veya gazetelere dayanamıyorum herkeste bir felaket senaryoları,karamsar çıkarımlar,aşağılayan ifadeler ah ulan Aziz
  • Michel Platini: "Şike öyle ciddi bir olay ki; ya kendini temizleyeceksin ya da cezanı çekeceksin. F.Bahçe’nin başına gelen de budur"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reantum

Michel Platini: "Şike öyle ciddi bir olay ki; ya kendini temizleyeceksin ya da cezanı çekeceksin. F.Bahçe’nin başına gelen de budur"

Fransanın şike pisliklerini kendi gayet güzel temizliyo ama
  • Genel kurulda oy kullanacak üyeler uyumuyorsa aziz yıldırım a cevabı verecek inşallah

Bu arada konu hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reantum

Michel Platini: "Şike öyle ciddi bir olay ki; ya kendini temizleyeceksin ya da cezanı çekeceksin. F.Bahçe’nin başına gelen de budur"

Bunu diyende platini kendi bile gülüyordur söylediğine.Şikenin kralı hersene şl de dönüyor bilmeyen yok.lyon olayıma hiç girmiyorum bile.baştan aşağı kolpacılık ve kayırma var.

• Yeniden aday olurmu dersiniz.

FENERBAHCE 2013/2014 SEZONU GENEL TARTIŞMA KONUSU
  • platininin fransız takımlarına platinik bi aşkı var :)
  • Ermedi.

• Gürcan Bilgiç bugün (kanalı hatırlamıyorum) Aziz yine aday olursa Ali Koç VE Nihat Özdemir'in aday olmayacağını MAA ve Sadettin Saran'ın olası adaylar olacağını ama kurulda dört bine yakın üyenin (aziz yalakası) olduğunu söyledi,Mali açıdan Fener'i zor günler beklediğinden bu sorumluluğu alabilecek aday sayısı sınırlı
  • Öncelikle hayırlı olsun. Umarım güzel konular konuşulur buralarda. Henüz ilk sayfadayken ben uyarımı yapıyım. İlla troller gelecektir buraya. Görmezden geliniz.

Konuya gelirsek. Ben aziz yıldırımın bırakacağını sanmıyorum. Ama oldu da bırakırsa yerinde kesinlikle Ali Koç'u görmek isterim. O mavi gözleriye 3 temmuzda yanımızda duran adamı görmek isterim. Kesinlikle çok iyi başkanlık yapacağını düşünüyorum. Genç başkana ihtiyacımız var. Ali Koç taraftarın halinden iyi anlar. Ali Koç'un madi olarak ta katkısı fazla olur. Fakat sanırım Aziz yıldırım ile ters düşmüşler. Aziz yıldırım gidince hemen arkasından gelmek ister mi bilemem. Ama umarım gelir.

Ersun hoca ile devam edilmeli. Şu saatten sonra değişmesin. Yöneticiler değişirse ve çöp oyuncular ile yollar ayrılırsa. Takım ligde iş yapar.

Maddi olarak evet çok şey kaybettik. Ama bizim kaybetmemizden daha önemlisi Gs'nin kazanması. Gs önümüzdeki 2 yıl boyunca cl ye garanti katılacak. Biz 1. olsak onlar 2. de olsa adamlar yine direk gidicek. Fatih Terim YD ile anlaşıp yabancı sınırını kaldırtırsa Gs tutulamaz.

Şu anki Fenere yıldız oyuncu gelmez. Cidden çok büyük bir prestij kaybı yaşadık. Genç oyuncuları kendi yıldızlarımızı kendimiz çıkarmamız gerekiyor. Çok iyi transferler yapmadık ama aralarından tam aranan kan olanlarda var.

Neyse umarım sezon sonu daha iyi yerlerde oluruz. Umarım Aziz gitmiş olur. Takım şampiyon olur.

• Galiba Aziz Yıldırım güven oyu isteyecekmiş Federal mahkemeye falan da başvuruluyormuş abi yok istemiyoruz ya olan oldu biz katlanırız cezaya yeter ki gidin bu nasıl bir yüzsüzlüktür CAS gidilebilecek en büyük mahkemeydi ki biz buralara kadar bile gelmesini istemiyorduk olayın 2011 de çekerdik cezamızı şuanda kafamız rahattı. Mustafa Koçta "Kardeşimin başkan adayı olması halinde onu desteklerim." demiş şu takıma eskisi gibi uzlaşmacı bir tavır sergileyen başkana ihtiyacımız var durduk yere Gsye laf atan tek başarısı rakibinin başarısını engellemek olmayan bir başkan gerek taraftarın içinden bir başkan gerek o da Ali Koçtur.

Kadro içinse elimizdeki oyunculardan Meireles ve Sowu tutmak zor zararla da olsa elimizden çıkarmalıyız Sow 13-15 arası eder Meireles de 7-8e gider hatta Kuyt ve Webo Baroniyi falan da verelim. Takım olarak 2 sene sonrası için hazırlanmalıyız ve yine kanser bir futbol istemiyorsak elimizdeki KALASlardan kurtulmalıyız. Takımın iskeletini oturtmalıyız ve bunlar Türk olmalı nasıl 2010 da belirli bir kadromuz vardı Volkan GG Lugano Yobo Santos Alex Topuz Emre Niang bankoydu iskelet tamamdı gelecek oyuncular hep bunların yanına oluyordu yine öyle olmalı. Alves ve Egemen 4 sene daha oynarlar ikisi de stoper. Kaleye de Merti montele. Mert Gg Egemen Alves Hasan(Çok genç en az 5 sene sol beki götürür) Orta saha da Alper-Salih ikilisi oynatılmalı. Arkada da Topal veya Emre. İleri ki üçlüde Krasic muhakkak olmalı forma şansı buldukça kendini gösterebilir Emenikede uçta olur sola da geldiğinde Stoch şimdi ise Caner oynar ve İskelet dediğim; Mert Gg Egemen Hasan Alper Salih Emenike 7 kişi kesin olur. Türklerden ise Bekir-Selçuk gibi ne zaman ne yapacağı belirsiz futbolculardan kurtulmak gerek. Zor bir süreç biz taraftarı bekliyor inşallah yeni başkanimiz ile takıma en iyi desteği vereceğiz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.