Şimdi Ara

FENERBAHCE 2013/2014 SEZONU GENEL TARTIŞMA KONUSU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dirk Kuyt : "Emenike'nin Ortasına Kafayı Vurduğumda Sanki Beynimde Bir Şimşek Çaktı. Sakat Gözüm Nedeniyle Canım Çok Yandı. Ancak Ben Canımın Acıyacağını Düşünüp Kafamı Toptan Kaçırsam, Bu Kez Sadece Benim Değil Tüm Fenerbahçelilerin Canı Acırdı. Eğer Fenerbahçe'de Oynuyorsanız Can Acınızı Düşünemezsiniz."
  • beyler olağanüstü genel kurul kararı alındığı kesinleşti.
  • aziz yıldırımla hic bir bağlantısı olmayan adını falan hiç duymadığımız zengin sözü geçen konuşmasını bilen biri gelsin para zaten var iki yılda avrupadan edemeyeceğimiz kar çok da sıkıntı değil taraftarı yeter bu takımın
  • Küme düşseydik şuan bu durumda olmazdık. Kapanırdı şike davası vs. Ama Aziz efendi illa haklarını arayacakmış. Kaç yılımız heba olacak şimdi Ali koç ve Sadettin Saran başkan adaylarım ama Ali Koç'u daha çok istiyorum.
  • Ali koç veya MAA yı istiyorum aziz tekrar aday olursa Ali Koç çekilir elde Sadettin Saran'la MAA Kalır
  • Sadettin Saran gelsin kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

26 Ekim çok geç.

Gitsinler artik tahammul diye bir sey var ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reantum

quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

26 Ekim çok geç.

Gitsinler artik tahammul diye bir sey var ya.

26 ekim çok geç dedim de gaza gelerek dedim galiba.Sonuçta adaylar aday olmayı düşünecekler,adaylığını açıklayacaklar,yönetim listesi oluşturma,lobi faaliyeti çalışması vsvsvs. yapılacak.Hele ki Aziz Yıldırım aday olmazsa çok bilinmeyenli bir kongre olacaktır.

Ama AY aday olursa biteriz.Açık ara alır seçimi.
  • Up.beyler konuyu unutmayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.