Şimdi Ara

FENERBAHCE 2013/2014 SEZONU GENEL TARTIŞMA KONUSU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Zamanında aziz hapisten araya giripte düşmemizi engellemeseydi şu an çok daha iyi yerlerde olurduk. 2011-2012 sezonunda bankasyadan çıkardık geçen sene süper ligde oynardık. Hatta ilk 5 e girmemiz halinde bu sene avrupada bile olabilirdik.
  • Ali Koç'u her ne kadar sevsem de,başkan olmasını istemiyorum.Aziz Yıldırım ile arası iyi ve eğer ki o başkan olursa Aziz Yıldırım el altından yine fikirlerini empoze eder,kulübe bi şekilde müdahale eder.Ali Koç'ta buna karşı çıkamaz.Bu kadar zaman yanında olmuş sonuçta.

Benim adayım da Sadettin Saran,Aziz Yıldırım bu adamı sevmiyorsa demek ki doğru kişi odur.O gelirse Aziz Yıldırım kulübe adını atamaz,yanına da Hakan Bilal ve Volkan Ballı gibi isimler geldi mi değmeyin keyfimize.Adamlar yakaladıkları yıldız oyuncuları uçağa bindirip getiriyordu zamanında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semiz-manço

konu+ Gündemi buradan takip ediyorum televiizyon veya gazetelere dayanamıyorum herkeste bir felaket senaryoları,karamsar çıkarımlar,aşağılayan ifadeler ah ulan Aziz

aynı şekilde bende burası en güzeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

Ali Koç'u her ne kadar sevsem de,başkan olmasını istemiyorum.Aziz Yıldırım ile arası iyi ve eğer ki o başkan olursa Aziz Yıldırım el altından yine fikirlerini empoze eder,kulübe bi şekilde müdahale eder.Ali Koç'ta buna karşı çıkamaz.Bu kadar zaman yanında olmuş sonuçta.

Benim adayım da Sadettin Saran,Aziz Yıldırım bu adamı sevmiyorsa demek ki doğru kişi odur.O gelirse Aziz Yıldırım kulübe adını atamaz,yanına da Hakan Bilal ve Volkan Ballı gibi isimler geldi mi değmeyin keyfimize.Adamlar yakaladıkları yıldız oyuncuları uçağa bindirip getiriyordu zamanında.

İyi mi? Ali koç küme düşürün bizi diyince Aziz yıldırım izin vermemiş ve tff ile konuşarak küme düşürmemiş feneri bu olaydan sonra azizi ile ali koç un arası açılmış. Son seçimlerde de yönetime girmedi zaten yani araları iyi değil.

• Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi CAS'ın UEFA tarafından Fenerbahçe'ye verilen 2 yıllık cezayı onamasının ardından Sarı Lacivertliler'de çalkantılı bir süreç başladı.

Bugün Fenerbahçe Kulübü'nde toplanan yönetim kurulu üyeleri, toplantının başında Seçimli Olağanüstü Kurul'a gitme kararı aldı. Başkan Aziz Yıldırım'ın ise yapılacak seçime aday olmayı düşünmediği öğrenildi. Resmi açıklamanın birkaç saat içinde yapılması bekleniyor.

fanatik.com.tr

Doğruysa varya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz Yıldırım'ın başkanlığı bırakması yenisinin gelmesi vesaire, inönünün yıkılıp yapılmasından daha zordur benim fikrimde

Bütün planlarını son dakikaya kadar orada kalmak üzerine yapacaktır. Eğerki ben yanıldım ve aday olmadı. O zamanda eski yada şimdiki yönetimdeki birisini destekleyip yine bir şekilde olaya karışmaya çalışacaktır. Tabi bunlara saran yada kutlualp gibi isimler dahil değildir.

• Sonumuz hayrola . Gidisat iyi degil. 13/14 senesini bosuna oynayacagiz gibi birsey olacak.

• Noluyor burda benden habersiz

@Obsession
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Noluyor burda benden habersiz

@Obsession

Yüce Lord'um bağışlayın bizi.Forumun huzuru için yaptık bunu.

• Hakan Bilal KUTLUALP başkan olamaz mı? fenerbahçe tarihinin en başarılı transferlerinde parmağı olan bir yöneticimizdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

konu güzel olmuş en azından kirlilik bir nebze olsun azalır .
    takımın iç durumuna gelecek olursak herkes bir an önce seçime gitmek istiyor (aziz hariç) artık yönetimde destek vermiyor aziz'e . bu şekilde devem etmek hem aziz'e hemde fenerbahçeye çok büyük zaralar verir. umarım en kısa sürede aziz almasada yönetim seçim için bastırır. ha seçim olur aziz girerse yine kazanır mı orasını bilemem ama kesin kazanamaz diyemiyor kimse

Valla murat baskan değişsin ama azizle alakası olmayan biri gelsin basımıza.cunku azizden tut bütün yönetim kurulu bastan aşağı amatör kafa yapısına sahip.Ali koç , sahenk , ülker maa gelirse mutlaka yönetimin icinde azizin adamı bulunur.

En güzel saadettin saran gelmesi.hakan bilal kutlualp ve idari menejer volkan ballı , transferden ve teknik kadrodan sorumlu olacak bir Menejer , yeni bir ceo gerekiyor.

Takımda yaklasık 8-9 oyuncu 3 e 5 e bakmadan gönderilmeli ve yepyeni bir takım olmamız lazım baştan aşağı.mevcut kondisyoner , td , td yardımcısı , kaleci amtrenoru vs hepsi temizlenmeli.

İşte o zaman küllerimizden doğarız.saadettin saran bunu yapabilecek kapasitede hem maddi hem profesyonel olarak.

Biri bile değişmezse o saydıklarımdan bir halt olmaz bizden.

aziz'in yönetimde adamı kalmadı desem inanırmısın ? bu yargılama sürecni hızlandırmayı yönetim istemiş yoksa daha yavaş ve geç olsa ceza almayabilirmişiz veya düşermiş ceza ama yönetim de artık '' bitsede gitsek '' modunda o yüzden azizin ne adamı nede destegi yok artık

İnşallah öyledir murat.ama hala azizin kongrede paralı üyeleri ve kiğılı gibi yalaka var bu kulüpte.kiğılıyı bilmem ama aziz parayı verir yine desteği alır kongre üyelerinin çoğundan en çok korktuğum da bu

• beyler volkan ballı nın açıklamaları okumanızı tavsiye ederim...

Volkan Ballı, Bugün Tv'de yayınlanan Güne Bakış Programında Erkan Akkuş'un sorularını cevaplandırdı.

Fenerbahçe'yi gerçekten sevenlerin hem çok üzgün hem de çok kızgın olduğunu belirten Volkan Ballı, "Olanlar oldu artık Spor Hukuku açısından değerlendirdiğimizde de CAS bu işin son noktası. İsviçre Federal mahkemesine gidiliyor hakkımızdır gidilebilir ama ordan da bir şey çıkacağını sanmıyorum”dedi.

“YILDIRIM FENERBAHÇE'Yİ SEVSEYDİ BÖYLE OLMAZDI”

Ballı sürecin doğru yönetilmediğini ifade ederek, “Milyonlarca Fenerbahçe taraftarını üzmeye kimsenin hakkı yok yok. Türkiye içinde Fenerbahçe'nin şuan ki durumundan hiç rahatsızlık duymuyorum çünkü Türkiye'de zaten futbol kirli. Fenerbahçe'de süreç doğru yönetilmediği için yurt dışında ceza aldı. Bu süreç en başta kendi içimizde çözülmeliydi ve gereken ceza neyse verilmeliydi. Şike davasının Avrupa'ya taşınmaması gerekiyordu. Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'yi sevseydi dava sürecininde başkanlığı bırakırdı. Çünkü Aziz Yıldırım dava sürecinde ceza hukukunda kendini savunacaktı. Bu yüzdende kulübü daha sakin birinin yönetmesi gerekiyordu” şeklinde konuştu.

“YILDIRIM FENERBAHÇE'Yİ DÜŞÜNMÜYOR”

Bu süreçte Aziz Yıldırım'ın çok yıprandığını ve yorulduğunu söyleyen Ballı, "Aziz Yıldırım diktatörleşti ve kulübü diktatörce yönetiyor. Kendisini eleştirenleri hain olarak ilan ediyor. Başkanın böyle bir hakkı olamaz. Kendilerine muhalefet olanı ötekileştirdiler. Türk futbolunu spordan anlamayan insanların yönetmesinden dolayı biz bu hale geldik. Sayın başkan Fenerbahçe'yi düşünmüyor kendisini düşünüyor. Bir kongre üyesi olarak bunları söylüyorum" diye konuştu

• başkanlık seçimleri ne zaman ?

• toplantı basladı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SICAK HABER: UEFA: Avrupa Ligi'ne Fenerbahçe yerine play-off turunda elenen takımlardan biri kura çekimi sonucu katılacak. Detalar için:www.ntvspor.net

• quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

SICAK HABER: UEFA: Avrupa Ligi'ne Fenerbahçe yerine play-off turunda elenen takımlardan biri kura çekimi sonucu katılacak. Detalar için:www.ntvspor.net

bari Türk takımı katılsaydı
  • Oldu olacak Demirören başkan olsun

• 26 Ekim Olaganustu genel kurul var. Çoğunluk saglanamaz ise 2 Kasimda

• 26 Ekim çok geç.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.