Şimdi Ara

Fenerbahçe 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.031
Cevap
57
Favori
551.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

quote:

Orijinalden alıntı: Cellar Door

Aly Cissokho'yu alalım sol beke, Valencia'da ciddi mali kriz var ve Mathieu gibi bir başka çok iyi solbeke de sahipler.Belhanda+Stoper/Santrafor takviyesiyle on numara bir transfer sezonu geçirmiş oluruz...

Ben de çok severdim Cissokho'yu. Bi duyum falan var mı hocam peki şu sıralar?

Yok, transfer konuşulmaz bu dönem; elbet belli hedefler belirlenmiştir ama futbolcu motivasyonunu ciddi şekilde düşürür herhangi bir dedikodu.

Lakin bu yaz Emenike dönecek gibi geliyor bana, beraat ettikten sonra yaptığı açıklamalardan çıkardığım ve Emenike'yle camia arasındaki ilişkiyi düşündüğüm zaman.Herşey çok aceleye geldi Emenike için, borcu var herkese...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

quote:

Aly Cissokho'yu alalım sol beke, Valencia'da ciddi mali kriz var ve Mathieu gibi bir başka çok iyi solbeke de sahipler.Belhanda+Stoper/Santrafor takviyesiyle on numara bir transfer sezonu geçirmiş oluruz...

Ben de çok severdim Cissokho'yu. Bi duyum falan var mı hocam peki şu sıralar?

Yok, transfer konuşulmaz bu dönem; elbet belli hedefler belirlenmiştir ama futbolcu motivasyonunu ciddi şekilde düşürür herhangi bir dedikodu.

Lakin bu yaz Emenike dönecek gibi geliyor bana, beraat ettikten sonra yaptığı açıklamalardan çıkardığım ve Emenike'yle camia arasındaki ilişkiyi düşündüğüm zaman.Herşey çok aceleye geldi Emenike için, borcu var herkese...

Usta Stoch'un durumuna ne diyorsun, satılacak mı kalacak mı? Ne dersin?

• bu yaz emenike ve fernandes gelsin başka bir şey istemem stoch,sezer, gidebilir krasic şüpheli, cristian %100 kalacak demedi demeyin
  • Facebook'da Serdar Taşcı haberleri gördüm inşallah alınır ama en önemlisi sol bek ve Cristian yerine bir oyun kurucu
  • Konuyu biraz renklendirelim

Serdar Taşcı ile söz kesildi. Kulübü ikna edilirse Serdar Taşcı gelecek sezon Fenerbahçe forması giyecek / 1907 Medya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enion

Konuyu biraz renklendirelim

Serdar Taşcı ile söz kesildi. Kulübü ikna edilirse Serdar Taşcı gelecek sezon Fenerbahçe forması giyecek / 1907 Medya

nişan ne zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

quote:

Orijinalden alıntı: Enion

Konuyu biraz renklendirelim

nişan ne zaman

Haziran'da inşallah

• Cissokho,Emenike,Fernandes,Taşçı
    Bu adamlari alabilirsek on numara trabsfer sezonu geçiririz,hatta CL'de yari final bile beklerim ben lakin,Uche dedikodulari dönuyor.Çok begendigim bir forvet ama alirsak Emenike gelmez

VOLKAN
    GG-YOBO-EGEMEN-CİSSOKHO
    SALİH-EMRE
    FERNANDES
    KUYT-UCHE(EMENİKE)-SOW

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Serdar'ın gelmesini çok istiyorum ama baktığımda ciddi bir sakatlık geçmişi var.Bu durum içime şüphe düşürmedi değil.

12/13 10.04.2013 Bilinmiyor Asil tendon tahris
    12/13 25.03.2013 03.04.2013 grip
    12/13 08.03.2013 15.03.2013 Asil tendon problemleri
    12/13 17.12.2012 21.12.2012 Asil tendon problemleri
    11/12 21.04.2012 21.05.2012 diz iç bag yirtigi
    11/12 14.03.2012 28.03.2012 kas problemleri
    11/12 18.02.2012 24.02.2012 uyluk problemleri
    11/12 20.07.2011 02.08.2011 kas problemleri
    10/11 20.03.2011 28.03.2011 kas problemleri
    10/11 22.02.2011 26.02.2011 Kasik problemleri
    10/11 04.12.2010 16.12.2010 gerilme
    10/11 04.11.2010 23.11.2010 hamstring
    09/10 16.03.2010 26.03.2010 Adduktor yaralanma
    09/10 05.11.2009 27.11.2009 yorulma kirilmasi
    09/10 02.10.2009 08.10.2009 diz problemleri
    08/09 25.04.2009 05.07.2009 diz problemleri
    07/08 07.05.2008 19.05.2008 hamstring
    07/08 01.04.2008 10.04.2008 kapsül yaralanmasi
    07/08 10.03.2008 17.03.2008 diz problemleri

• QPR küme düşmüş, var mı otlanılacak adamlar? Taarabt, Traore, Remy, Granero?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

QPR küme düşmüş, var mı otlanılacak adamlar? Taarabt, Traore, Remy, Granero?

Sol bek için Armand Traore olabilir.Arsenal görmüş adam.Fena değil,genç.Ha ben yukarıda geçen Aly Cissokho,Jeremy Mathieu isimlerini tercih ederim.

Stoper için ise Samba var.Sağlam adamdır.Hava hakimiyeti çok iyidir.Bir ara Anzhiye gitmişti sonra geri gelmiş Epl'ye.

Remy iş yapabilir aslında.

Taarabt bence bencil bir adam.Takım oyunuyla pek ilgisi yok.

Granero bizde nerede oynayabilir bilmiyorum.Zaten kendisinin oyun stilini pek çözemedim.Yorum getirmiyorum

Ön libero olarak Mbia var.Ama ön liberoya pek ihtiyacımız yok.Hücumcu adamları tercih etmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jar Jar Binks

quote:

Sol bek için Armand Traore olabilir.Arsenal görmüş adam.Fena değil,genç.Ha ben yukarıda geçen Aly Cissokho,Jeremy Mathieu isimlerini tercih ederim.

Stoper için ise Samba var.Sağlam adamdır.Hava hakimiyeti çok iyidir.Bir ara Anzhiye gitmişti sonra geri gelmiş Epl'ye.

Granero bizde nerede oynayabilir bilmiyorum.Zaten kendisinin oyun stilini pek çözemedim.Yorum getirmiyorum

Ön libero olarak Mbia var.Ama ön liberoya pek ihtiyacımız yok.Hücumcu adamları tercih etmek lazım.

Taarabt Aykut hocanın kafasındaki oyuncu profiline pek uymuyor ama aşırı yetenekli bir adam. Bizim takımda da yetenekli oyuncu sayısının azlığı bariz olduğu için getirmek lazım diye düşündüm. Yani maç giderken klasıyla maçı çevirecek bir adam yok şu an. Belki Emre ve Salih diyebiliriz. Taarabt, Amrabat gibi biraz da kendisine oynayan bir oyuncu. Faslı oyuncuların çoğu böyle oluyor nedense. Belhanda da son derece yetenekli ama kendi oyununa daha düşkün. Orta noktayı bulmak lazım bir şekilde.

Emenike, Taşçı kesin gelecek gibi konuşuyor çoğu kişi. Emenike de bugün diz bağlarından sakatlanmış. 3 ay yokmuş. Muhtelemen yan bağlarını koparttı. Bize sorumluluk alabilecek çok yönlü bir hücumcu lazım. Taarabt, Belhanda bu tarz isimler fakat takım oyuncusu kimliğinden biraz uzaklar.

Sol bek şart oğlu şart, Mathieu'yu Valencia bırakır mı bilmiyorum, Cissokho'nun ise sağlık sorunları vardı galiba, hatta transferi falan yatmıştı. Traore makul bir isim bence, fizik kaliteye sahip en azından, atletik bir oyuncu.

Stoper için gönlümde yatan iki isim var. Benatia ve Dede fakat ikisi de imkansız, keşke diyorum... :)

• Orta saha bulmak lazim söyle adam eksiltebilen oyunu okuyabilen frikik atan takımı sırtlayacak bir isim lazim bide musluman olsa dahada iyi olur. Bak musa sowa ıckısı dıskosu barı var mı? Yok, performansında fazla düşüş olmuyor en azından bu yazdıgım sebeplerden dolayı olmuyor. (Belhandayı kastetmiyorum)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Taarabt Aykut hocanın kafasındaki oyuncu profiline pek uymuyor ama aşırı yetenekli bir adam. Bizim takımda da yetenekli oyuncu sayısının azlığı bariz olduğu için getirmek lazım diye düşündüm. Yani maç giderken klasıyla maçı çevirecek bir adam yok şu an. Belki Emre ve Salih diyebiliriz. Taarabt, Amrabat gibi biraz da kendisine oynayan bir oyuncu. Faslı oyuncuların çoğu böyle oluyor nedense. Belhanda da son derece yetenekli ama kendi oyununa daha düşkün. Orta noktayı bulmak lazım bir şekilde.

Emenike, Taşçı kesin gelecek gibi konuşuyor çoğu kişi. Emenike de bugün diz bağlarından sakatlanmış. 3 ay yokmuş. Muhtelemen yan bağlarını koparttı. Bize sorumluluk alabilecek çok yönlü bir hücumcu lazım. Taarabt, Belhanda bu tarz isimler fakat takım oyuncusu kimliğinden biraz uzaklar.

Sol bek şart oğlu şart, Mathieu'yu Valencia bırakır mı bilmiyorum, Cissokho'nun ise sağlık sorunları vardı galiba, hatta transferi falan yatmıştı. Traore makul bir isim bence, fizik kaliteye sahip en azından, atletik bir oyuncu.

Stoper için gönlümde yatan iki isim var. Benatia ve Dede fakat ikisi de imkansız, keşke diyorum... :)

Dede'yi bilemem ama Benatia olabilir.Ben Twentedeki Douglas'ı da beğeniyorum.Bana kalırsa John Terry de olabilir.Ben yatmaya gelmezse yapacağı katkının iyi olacağı fikrindeyim.

Yalnız hocam anladığım kadarıyla siz 2 stoper istiyorsunuz.Serdar+yabancı biri şeklinde.Galiba beğenmediğiniz Yobo'yu fırsat varken yollayalım fikrindesiniz

Orta saha için o tarz bir isme ihtiyaç var.Ama Aykut hoca ile pek anlaşabileceğini ben de düşünmüyorum Taarabt'ın.Gerçi Belhanda da aynı tarz sayılır(Tabii daha çok yönlü olması var)Onu istemişti Aykut hoca.Yine de ne olursa olsun oraya biri şart.Oraya elbet biri alınacaktır diye düşünüyorum.

Sol bek için Gs'ye transfe ihtimali konuşulan Adriano iyi bir seçim olabilir.Hücumcu sol bek eksikliğini giderebilecek kapasitede.Mathieu konusunda ben Valencia'nın maddi durumunun iyi olmamasını avantaj olarak görüyorum sadece.Yoksa dediğiniz gibi olması zor.Kolay bırakmayacaktır Valencia.

Emenike'nin sakatlanması kötü olmuş.

• Taarabt, Belhanda, Salih bu takımı 3 sene sonra düşünemiyorum.

Fenerbahçe 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları
  • baroniyi sevmeyip birde üstüne ondan çok daha disiplinsiz ve ruhsuz fernandesi isteyenler var anlamıyorum
    bu adamda ne buluyorlar milli takımında meirelesin yedeği bu adam ve meireles bile bazen kafasına göre takılırken dayanamıyoruz birde fernandesi mi başımıza bela edeceğiz
    tmm tekniği süper bazen tek başına maçta kazandırıyor ama adam disiplinsiz ve ruhsuz yahu fernandesi alacağıma kuyt gibi bir adam almayı tercih ederim en azından verdiğin paranın hakkını sonuna kadar verir

herkes sadece teknik diye stoch oynasın istiyor ama bu dönemde günümüzde teknik de yetmiyor bakınız dünyanın bütün büyük takımlarına hepsi köpek gibi koşan adamlardan kurulu ingilizler-italyanları-ispanyollar-almanlar...

emenike uzun zamandır sakattı ve bugünkü maçta yine sakatlanmış sanırım (3 ay oynamayacak diyorlar ) ben emenike de hesabımızı doğru yapmamız gerektiğini düşünüyorum
    eğer emenike 10m euro civarından fazla bonservis verilecekse bence alınmamalı çünkü o fiyatın üzerine koyup dzeko gibi bir forvet alabilirsin veya o fiyata aubameyang-kiesling gibi oyuncuları alabilirsin
    bunun için hesabımızı çok daha dikkatlı yapmalıyız

solbek için keşke barcelonalı adrianoyu alabilsek çok kaliteli ve çok yönlü bir oyuncu aynı zamanda disiplinli de diğer brezilyalılara benzemiyor

• sow ve emenike nin olduğu bir forvet hattını düşünemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Taarabt, Belhanda, Salih bu takımı 3 sene sonra düşünemiyorum.

Fenerbahçe 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları

bana tek belhanda da yeter renktaş

adriano-chedjou-belhanda-alparslan öztürk-emenike (10milyon civarına alınırsa emenike yoksa başka forvet)
  • quote:

quote:

quote:

dede yeni cruzeiro ya gitti hocam . milan almaya çalisti olmayınca takimi elinde bulundurdugu %50 hakki 5 milyon euro ya oraya sattı. çok sağlam defans

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dede'yi bilemem ama Benatia olabilir.Ben Twentedeki Douglas'ı da beğeniyorum.Bana kalırsa John Terry de olabilir.Ben yatmaya gelmezse yapacağı katkının iyi olacağı fikrindeyim.

Yalnız hocam anladığım kadarıyla siz 2 stoper istiyorsunuz.Serdar+yabancı biri şeklinde.Galiba beğenmediğiniz Yobo'yu fırsat varken yollayalım fikrindesiniz

Orta saha için o tarz bir isme ihtiyaç var.Ama Aykut hoca ile pek anlaşabileceğini ben de düşünmüyorum Taarabt'ın.Gerçi Belhanda da aynı tarz sayılır(Tabii daha çok yönlü olması var)Onu istemişti Aykut hoca.Yine de ne olursa olsun oraya biri şart.Oraya elbet biri alınacaktır diye düşünüyorum.

Sol bek için Gs'ye transfe ihtimali konuşulan Adriano iyi bir seçim olabilir.Hücumcu sol bek eksikliğini giderebilecek kapasitede.Mathieu konusunda ben Valencia'nın maddi durumunun iyi olmamasını avantaj olarak görüyorum sadece.Yoksa dediğiniz gibi olması zor.Kolay bırakmayacaktır Valencia.

Emenike'nin sakatlanması kötü olmuş.

Hocam Yobo son iki sezondur sallantida. Ha iyi oynadigi maclar da var fakat ilk sezonki halinden eser yok. Ben Egemen'in yanina tek yabanci istiyorum, Tasci da bu sene iyi degil diyorlar, ama son derece karakterli ve duzgun bir isim. Olursa da hayir demem ama tandem cok onemli. Iyi tercihler yapilmali her yonuyle.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.