Şimdi Ara

Fenerbahçe 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.031
Cevap
57
Favori
551.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Káka

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

quote:

Orijinalden alıntı: Jar Jar Binks

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

QPR küme düşmüş, var mı otlanılacak adamlar? Taarabt, Traore, Remy, Granero?

Sol bek için Armand Traore olabilir.Arsenal görmüş adam.Fena değil,genç.Ha ben yukarıda geçen Aly Cissokho,Jeremy Mathieu isimlerini tercih ederim.

Stoper için ise Samba var.Sağlam adamdır.Hava hakimiyeti çok iyidir.Bir ara Anzhiye gitmişti sonra geri gelmiş Epl'ye.

Remy iş yapabilir aslında.

Taarabt bence bencil bir adam.Takım oyunuyla pek ilgisi yok.

Granero bizde nerede oynayabilir bilmiyorum.Zaten kendisinin oyun stilini pek çözemedim.Yorum getirmiyorum

Ön libero olarak Mbia var.Ama ön liberoya pek ihtiyacımız yok.Hücumcu adamları tercih etmek lazım.

Taarabt Aykut hocanın kafasındaki oyuncu profiline pek uymuyor ama aşırı yetenekli bir adam. Bizim takımda da yetenekli oyuncu sayısının azlığı bariz olduğu için getirmek lazım diye düşündüm. Yani maç giderken klasıyla maçı çevirecek bir adam yok şu an. Belki Emre ve Salih diyebiliriz. Taarabt, Amrabat gibi biraz da kendisine oynayan bir oyuncu. Faslı oyuncuların çoğu böyle oluyor nedense. Belhanda da son derece yetenekli ama kendi oyununa daha düşkün. Orta noktayı bulmak lazım bir şekilde.

Emenike, Taşçı kesin gelecek gibi konuşuyor çoğu kişi. Emenike de bugün diz bağlarından sakatlanmış. 3 ay yokmuş. Muhtelemen yan bağlarını koparttı. Bize sorumluluk alabilecek çok yönlü bir hücumcu lazım. Taarabt, Belhanda bu tarz isimler fakat takım oyuncusu kimliğinden biraz uzaklar.

Sol bek şart oğlu şart, Mathieu'yu Valencia bırakır mı bilmiyorum, Cissokho'nun ise sağlık sorunları vardı galiba, hatta transferi falan yatmıştı. Traore makul bir isim bence, fizik kaliteye sahip en azından, atletik bir oyuncu.

Stoper için gönlümde yatan iki isim var. Benatia ve Dede fakat ikisi de imkansız, keşke diyorum... :)

dede yeni cruzeiro ya gitti hocam . milan almaya çalisti olmayınca takimi elinde bulundurdugu %50 hakki 5 milyon euro ya oraya sattı. çok sağlam defans

Onu duymustum da hocam, transferi iptal oldu gibisinden bir seyler duymustum sonrasinda. Kotu olmus, cok ucuza gitmis kalitesine gore.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Armand traore falan aman aman diyim , bizim caner sol bek oynasın daha iyi . Defansif yönü çok berbat o adamın hızdan başka hiçbirşey yok .

Sol beke büyük oynayıp Domenico Criscito yu getirelim Zenitten
  • Fenerbahçe sezon başında 2 tane kaliteli orta saha alsaydı ligin tozunu attırıcaktı. Fazla kafa yormaya gerek yok 2 tane top oynamayı bilen pas atmayı bilen sağlam orta saha alınıcak bu kadar. Topal-Baroni-Selçuk bu adamlar şampiyonluk hedefi olan takımlarda 11 oynayabilcek kadar yetenekli değiller. Daha 2 metreye pas atmakta zorlanıyorlar,faul yapmadan top kapamıyorlar,10'larca pas hatası. Meireles'e 10 milyon vermiştik Rubin Kazan M villa'yı 12'ye almış lan Yann M villa. 7-8 milyona alınabilcek çok yetenekli bir sürü oyuncu var
  • @Johnny B. Goode

Yobo'nun Lugano ile olan performansını bence de arıyoruz.Keşke biraz büyük düşünüp kaliteli yabancı katsak ama yönetimin bunu yapacağını sanmıyorum.Yapsalar geçen yıl Rolando'yu alıp işi bitirirlerdi.

@Black Rosé Immortal

O adam bize gelir mi ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

sow ve emenike nin olduğu bir forvet hattını düşünemiyorum

yanlarında kuyt
    arkalarında da salih-meireles-belhanda

daha ne isteyim ki
  • Volkan Gökhan Transfer/Yobo Egemen Transfer Raul Emre Kuyt Transfer Sow Transfer
    4-2-3-1 fena mi olur beyler?

• bunlar gidecekler veya ihtimali olanlar
    STOCH SATILDI (emenike ile takas olacak büyük ihtimal ama emenikeden daha iyisini alabilirsek nakit karşılıgı )
    KRASİÇ İÇİN MÜŞTERİ VAR (hıca klırsa krasiçin kalma ihtimali yüksek ancak hoca daha iyisi alınırsa satışına izin verecek )
    CRİSTİAN ROMA İLE SÖZ KESİLDİ ANCAK UEFA KUPASI MAÇLARI OLDUGU İÇİN ROMA'NIN OYUNCUYLA GÖRÜŞMESİNE HENÜZ İZİN VERİLMEDİ
    SEZER'E KAMP DÖNEMİNDE SON ŞANS VERİLECEK İSTENİLEN PERFORMANSI GÖSTERMEZSE SATILACAK (GÖNDERİLECEK)
    ORHAN ŞAM GÖNDERİLECEK
    BİEN GÖNDERİLECEK
    SEMİH GÖNDERİLECEK
    RAUL'A İYİ BİR TEKLİF GELİRSE SATILACAK
  • Emenike Ve Fernandes Gelsin Başka bir şey istemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

bunlar gidecekler veya ihtimali olanlar
    STOCH SATILDI (emenike ile takas olacak büyük ihtimal ama emenikeden daha iyisini alabilirsek nakit karşılıgı )
    KRASİÇ İÇİN MÜŞTERİ VAR (hıca klırsa krasiçin kalma ihtimali yüksek ancak hoca daha iyisi alınırsa satışına izin verecek )
    CRİSTİAN ROMA İLE SÖZ KESİLDİ ANCAK UEFA KUPASI MAÇLARI OLDUGU İÇİN ROMA'NIN OYUNCUYLA GÖRÜŞMESİNE HENÜZ İZİN VERİLMEDİ
    SEZER'E KAMP DÖNEMİNDE SON ŞANS VERİLECEK İSTENİLEN PERFORMANSI GÖSTERMEZSE SATILACAK (GÖNDERİLECEK)
    ORHAN ŞAM GÖNDERİLECEK
    BİEN GÖNDERİLECEK
    SEMİH GÖNDERİLECEK
    RAUL'A İYİ BİR TEKLİF GELİRSE SATILACAK

Sezer'e şans falan verilmeyecek. Sezer zaten daha sezon başında Beşiktaş'a gidecekti olmadı Fener yedekte kalsın orta sahada iyi bir alternatif olur diye tutuldu sadece. Emre gelincede şansını kaybetti. Emre gitmemiş olsa hiç Sezer bu sene Beşiktaş'taydı.

• benim çözemediğim nokta şu
    salih 11 oynatmıyor diye hocaya sövenlerin birçoğu
    gelecek sezon için salihi 11e yazmıyor

BU NE YAMAN ÇELİŞKİDİR
  • O sakatlanan Emenike değil de Dzyuba olmasın?Çünkü Emenike dk 54 oyuna girmiş ve maçı tamamlamış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emenike ile Sow çıldırtır, iki boğa yırtar ligi

İyi bir 10 numara, stoper ve sol bek şart gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnception77

benim çözemediğim nokta şu

BU NE YAMAN ÇELİŞKİDİR

Alternatif yok suan selcuk yerine salihi izlemek ister tabiki herkez onumuzde sezonda selcuk ilk alternatif olarak gireceksek kafamiza sikalim

• Böyle sağ sol orta uğraşınca olmuyor arkadaşlar tüm parayı Kuyt gibi mücadele eden 1 adama harcasınlar yeter.Öbür türlü olmuyor işte senelerdir hep birşeyler eksik kalıyor
  • Volkan

Gökhan Yobo Egemen Hasan

Emre Meireles

Fernandes

Kuyt Emenike Sow

krasic veya stoch takas edilsin emenike ile.

tekinden gelen parayla fernandes alalım.

eğer lükse kaçarsak yedek sağlam karışımı stoper ve ilk 11 oynayacak sol bek almalıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

quote:

BU NE YAMAN ÇELİŞKİDİR

Alternatif yok suan selcuk yerine salihi izlemek ister tabiki herkez onumuzde sezonda selcuk ilk alternatif olarak gireceksek kafamiza sikalim

ne demek istediğimi anlamadın sanırım renktaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

O sakatlanan Emenike değil de Dzyuba olmasın?Çünkü Emenike dk 54 oyuna girmiş ve maçı tamamlamış.

emin misin renktaş çünkü bende başka bir forumda okudum ?
    maçı izlemedim
  • quote:

quote:

quote:

BU NE YAMAN ÇELİŞKİDİR

Anladim bende diyorum ki suanki kadro kalitesinde Salihin 11 oynamasini herkez istiyor hakli olarak ama transfer doneminde herzaman ki gibi beklentiler yuksek diago belhanda lampart vs isimler istiyor insan salihte iyi bir alternatif olarak kaliyor 11 olamasa da haliyle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K U N

O sakatlanan Emenike değil de Dzyuba olmasın?Çünkü Emenike dk 54 oyuna girmiş ve maçı tamamlamış.

emin misin renktaş çünkü bende başka bir forumda okudum ?
    maçı izlemedim

Ben de izlemedim maçı.Ligtv zenit kuban maçını verdi rusyadan.

Spartak son değişikliğini 86 da yapmış.Yani sakatlandıysa son dakikalarda olmuştur.Haber sitelerinde de bir şey göremedim hatta resmi sitesine de girdim bir haber bulamadım.Sen nerde okudun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

BU NE YAMAN ÇELİŞKİDİR

Anladim bende diyorum ki suanki kadro kalitesinde Salihin 11 oynamasini herkez istiyor hakli olarak ama transfer doneminde herzaman ki gibi beklentiler yuksek diago belhanda lampart vs isimler istiyor insan salihte iyi bir alternatif olarak kaliyor 11 olamasa da haliyle

işte bu biizm futbol mantalitemizin ne kadar zayıf ve genç yetenekleri kazanma konusunda ne kadar yetersiz olduğunu gösteriyor
    bana göre bugün emre yedek kalır ama salih asla yedek kalmamalı hele önümüzdeki yıl asla
    salih yetenekli ise daha kaliteli oyuncularla beraber çok daha iyi oynar
    ben o saydığın oyunculardan sadece belhandayı isterim çünkü bence bizim salih için kanatta da oynayabilen 10 numara almamız lazım

örnek kadro
    volkan
    gökhan-chedjou-egemen-adriano
    meireles-alper(topal)-salih
    emenike(kuyt)-sow-belhanda

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.