Şimdi Ara

Fenerbahçe 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.031
Cevap
57
Favori
551.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K U N

Seneye yabancı sayısı 6+4 olacak.O 4 kişi tribünde oturacak.Yani bu sebeple Krasiç ve Stoch satılacak.Bütün sene tribünde oturtulması aptallık olur çünkü.Mecbur alacağız Ahmet ilhan gibi futbolcuları yapacak bir şey yok.Gs Alpere 6m + futbolcu vermiş.Bundan sonra anadolu topçuları 5milyondan başlayacak.

K U N,

Seni takip ediyorum güzel yazıların var sana hak veririm sana bi sorum olacak?

Sorum: Fenerbahçe'nin bu sezon kime ihtiyacı var ve hangi oyuncuları almak isteyecek yani en çok hangi oyuncular yakın mevkilerle belirtirsen örn : Sol kanat Ronaldo %1 fiyat : 20m yazarsan sevinirim. Bu sadece bi örnek böyle yaparsan iyi olur :D
  • quote:

Seneye yabancı sayısı 6+4 olacak.O 4 kişi tribünde oturacak.Yani bu sebeple Krasiç ve Stoch satılacak.Bütün sene tribünde oturtulması aptallık olur çünkü.Mecbur alacağız Ahmet ilhan gibi futbolcuları yapacak bir şey yok.Gs Alpere 6m + futbolcu vermiş.Bundan sonra anadolu topçuları 5milyondan başlayacak.

emin misin ben sahada 5 yabancı sınırı olacak diye biliyorum,Türkiyede alınacak tek yerli oyuncu Serdar Aziz, belki o bile alınmamalı çünkü Serdar Taşçının fiyatı da 5 milyon euro flndır Serdar Azizden ucuza gelir.
    Gökay bu yıl düzenli oynadı manisasporda ve ümit milli şu an kendisi. Berkaycan Değirmencioğlu da düzenli forma giydi Denizlide ve o da U20 kadrosunda yer alıyo. Aykut Kocamanın sölediğine bakılırsa seneye Recep ve Salih de ilk 11 için aday.
    Eğer Salih gibi bi yetenek bulunup alınacaksa alınsın ama bunun dışında yurt içinden transfer edilecek oyuncu yok.

• quote:

4 kişi yedek olabilir mi ?
  • Bu sezon sonunda Honda alınmazsa oyunkurucu almayı unutun.Benim tanıdığım Aykut Hoca Salih'i seneye ilk 11 yapar.Honda'nin sene sonunda sözleşmesi bitiyor.10 milyon civarina gelebilir.Birde Sol Kanata Belhanda alınabilir.Aykut Hoca kanat oyuncularinda sürat çalım gibi yetenekler aramıyor.Teknik azim gerekli ve defansa yardım etmesi gerekir.Beklerin de hızlı ve hücuma katkı yapması gerekir.En iyi örnek Gg-Kuyt'dır.Ben bir stoper bir solbek bir sol kanat bir önlibero alınacağını düşünüyorum.Ama Sow satılırsa bir pivot santrafor alınabilir.Mandzukic gibi

Örnek kadro;
    Volkan
    Gg-Egemen-Kjaer(Benatia)-Hızlı solbek
    Topal-İnler
    Kuyt-Salih-Belhanda
    Sow(Mandzukic)

Hızlı solbek için Clichy,Nagatomo,Jose Enrique,Ansaldi düşünülebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reantum

quote:

K U N,

Seni takip ediyorum güzel yazıların var sana hak veririm sana bi sorum olacak?

Sorum: Fenerbahçe'nin bu sezon kime ihtiyacı var ve hangi oyuncuları almak isteyecek yani en çok hangi oyuncular yakın mevkilerle belirtirsen örn : Sol kanat Ronaldo %1 fiyat : 20m yazarsan sevinirim. Bu sadece bi örnek böyle yaparsan iyi olur :D

Bana göre 4 tane transfere ihtiyaç var.Serdar taşçı,Emenike,Zieglerin yerine kaliteli bir sol bek ve Baroninin yerine hem ofansif orta saha hem de kanat forvet oynayabilecek bir adam(Cassano,Valbuena gibi)Ayrıca gönderilmesi de transfer etkisi yapacak adamlar var orhan şam bekirbgibi birkaç kişi daha.

2013-2014 sezonunda 6 yabancı olacak 18 kişilik kadroda.4 tanesi de tribünden izleyecek.Ondan sonraki sene 5 tane yabancı 18de,3 yabancı da tribünde olacak.Yani anlayacağınız karanlık günler bizi bekliyor.Gökay 3 4 sene önce de göze batıyordu ama geldi oynadı al ver yapmaktan başka bir şey bilmediğini gördül.Salih gibi olamaz asla.Zaten bu sene 27 maç oynamış skora katkısı 0.Ben recepten umutluyum ama gerçekten güçsüz.Canlı da izledim koşu sonrası topa vururken falan zorlanıyor.İyi bakmıyor kendine demek ki.

• GEÇEN GÜN GİDECEKLERİ YAZMIŞTIM ŞİMDİDE GELEBİLECEK KİŞİLERİ YAZIYORUM YANİ A. KOCAMAN'IN TRANSFER LİSTESİNİ
    SERDAR TAŞCI (yüksek ihtimal alındı )
    GÖKHAN TÖRE (daha yeni gitti rubin'e demeyin fazla forma şansı bulamıyor menajeri ile görüşme içinde takımımız)
    MEVLÜT ERDİNÇ
    MEHMET EKİCİ
    HAKAN ÇALHANOĞLU (bonservisi hambur'ta ama aykut hoca alınması yönünde baya istekli )
    gelelim yabancı oyunculara
    CHRİSTİAN BENTEKE (aston villa ligden düşerse alınması çok yüksek )
    AUBAMEYANG PİERRE EMERİCK (sow transferinde ki gibi bir iş adamına aldırılacak gibi bir kaç tane gönüllü var )
    JOSİP ILICIC (palermo ligden düşerse transferi çok kolay olacak ama ligde kalırsada istenilen bir oyuncu )
    LOIC REMY (qpr ligden düştü sayılır ve elindeki yüksek maaşlı oyuncuları çıkartmak zorunda kalacak a. kocaman'ın listesinde yer alıyor )
    OBERTAN
    BEN ARFA (dua edelimde n. united ligden düşsün . ligden düştü anda bu oyuncu %60 bizde diyebilirim )

bu isimlerin hepsi a. kocamanın şuanki verdiği listede yer alıyor . listede 30 kadar oyuncu oldugunu duydum ama öne çıkanlar bunlarmış aldıgım bilgi bu yönde

• not : bu yazdıgım yabancılardan en fazla 2'si düşünüyor ama takımda tutulmak istenen raulda giderse 3 olacak
    en çok istenen ben arfa , ılıcıc ve emerick
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

Bu sezon sonunda Honda alınmazsa oyunkurucu almayı unutun.Benim tanıdığım Aykut Hoca Salih'i seneye ilk 11 yapar.Honda'nin sene sonunda sözleşmesi bitiyor.10 milyon civarina gelebilir.Birde Sol Kanata Belhanda alınabilir.Aykut Hoca kanat oyuncularinda sürat çalım gibi yetenekler aramıyor.Teknik azim gerekli ve defansa yardım etmesi gerekir.Beklerin de hızlı ve hücuma katkı yapması gerekir.En iyi örnek Gg-Kuyt'dır.Ben bir stoper bir solbek bir sol kanat bir önlibero alınacağını düşünüyorum.Ama Sow satılırsa bir pivot santrafor alınabilir.Mandzukic gibi

Örnek kadro;
    Volkan
    Gg-Egemen-Kjaer(Benatia)-Hızlı solbek
    Topal-İnler
    Kuyt-Salih-Belhanda
    Sow(Mandzukic)

Hızlı solbek için Clichy,Nagatomo,Jose Enrique,Ansaldi düşünülebilir

renktaş
    1 oyuncu alındı zaten yedek kadro için ahmet ilhan bu da demek ki stoch ve krasiç gidiyor ki bence de gitmeliler

şimdi benim düşüncem şu keşke dediğin gibi olsa ve kimsenin gelecek sezon için 11 ine yazmadığı (ondan sonrada hocaya laf atıyorlar utanmadan) salih uçanı 11 de düşünse
    ve ona onun kadar yetenekli bir 10 numara yedeği alsa mesela hakan çalhanoğlu gibi

ve solkanata dediğini gibi 2 yönlü fiziği güçlü şut ve gol tehtidi yüksek mücadeleci olan belhanda alınsa ve solbek olarak da adriano veya kolarov alınabilse
    stoper olarak da chedjouyu isterim çünkü teknik ve hızlı bir stoper

böylece geriden çok rahat oyun kurarız

• Ben arfa mı bana bişeyler oluyor panpa :) gelirse 10 numara 5 yıldız bir transfer olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

not : bu yazdıgım yabancılardan en fazla 2'si düşünüyor ama takımda tutulmak istenen raulda giderse 3 olacak

hocam hepsi müthiş oyuncularda STOPER?

VE BENDE ahmet ilhanın kesin olarak bittiğini duydum doğru mU ? (ben beğenmiyorum ama aykut hoca istiyorsa vardır bir bildiği)

dikkat ettim de tüm yazdığın oyuncular çift yönlü fizik ve mücadele gücü yüksek 120 dk koşabilecek oyuncular

özellikle hakan çalhanoğlu müthiş yetenek 10 numara olarak onu da alıp salih ile değiştirerek oynatırsak
    kanatlardan birine de ben arfa (çok zor hatta imkansız diyorum) yada belhanda gibi bir adam alırsak çok iyi olacak

ziegler yerine başkası gelecek değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: İnception77

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

not : bu yazdıgım yabancılardan en fazla 2'si düşünüyor ama takımda tutulmak istenen raulda giderse 3 olacak

hocam hepsi müthiş oyuncularda STOPER?

VE BENDE ahmet ilhanın kesin olarak bittiğini duydum doğru mU ? (ben beğenmiyorum ama aykut hoca istiyorsa vardır bir bildiği)

dikkat ettim de tüm yazdığın oyuncular çift yönlü fizik ve mücadele gücü yüksek 120 dk koşabilecek oyuncular

özellikle hakan çalhanoğlu müthiş yetenek 10 numara olarak onu da alıp salih ile değiştirerek oynatırsak
    kanatlardan birine de ben arfa (çok zor hatta imkansız diyorum) yada belhanda gibi bir adam alırsak çok iyi olacak

ziegler yerine başkası gelecek değil mi ?

serdar taşçı %80 alındı stoper olarak .
    ahmet ilhan'ı hiç duymadım zaten listede 30 kadar futbolcu varmış ama bana gelen isimler bunlar. zaten dediğin gibi 120 dk koşabilecek oyuncuları istiyor a.kocaman .
    ben arfa ise uçuk evet ama n.united ligden düşerse bu iş kolaylaşır . ama ben arfayı seneye cl ligine katılacak bir takım isterse iş zorlaşır . tabi herşey ligden düşmesine kalıyor .

• Yukarıda biri Mandzukiç yazmış. ya yazdığı adamın kim olduğunu bilmiyor ya da kafası güzel :)
  •  Fenerbahçe 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları
  • Ben Arfa bizim takima ilac olabilir belki ama ben cok bencil oldugunu dusunuyorum. Yada ben izledigimde boyle denk geldi, ama top ayagindaken gitmek istediginde onu durdurabilecek adam sayisi cok az.

Ilicic benimde begendigim bir oyuncu fakat, mevlut copten baska bisey olmaz. Yedek oturacaksa buyursun gelsin. Serdar Tasci cok ovuluyor ama ben hic izleyemedim daha once .

Sow(Webo)

Ben Arfa Kuyt( Pierrick Abumeyang adi tam bu olmayabilir)

Emre (Salih) Transfer ( Bu oyuncu kilit onem tasiyor, amc ye yakin ama guclu ve hizli bir oyuncu)
    (Orta saha tecrube isidir ve ne kadar israr etsenizde salih amc degil ) (Belhanda, Ilicic amc olmalarina ragmen aradigimiz kan)

Mehmet Topal
    (Defansif yonleri cok iyi, ofans yukunu ustunden aldigimiz taktirde gercekten cok basarili olacaktir)

Sol Bek Serdar Tasci(egemen) Yobo(Serdar) Gokhan
    (HAK 'in 1 sezon daha pismesi lazim) (Cok sakin 1 oyuncu, 2 linin pasif stoperi olabilir ama en az 1 sene lazim)
    (2 agresif stoper oynamaz o yuzden Yobo 'nun oynayacagini dusunuyorum ama Serdar'in ne tip bir oyuncu oldugunu bilmiyorum)

Volkan(Mert)(Mert'i yavastan hazirlamaliyiz)

Yukaridaki kadroda Meireles, Krasic satilmistir tarafimca. Zieglerinde sozlesmesi uzatilmadi.

Serdar Kesimal futbolunu 1 sene daha gelistirip Yobo'dan devralabilir.

Salih'e amc muamelesi yapiliyor ama box to box merkezi orta saha oyuncusudur. Fizigi , teknigi yerinde oldugu icin siritmadi ama bize o bolgeye sapkadan tavsan cikaricak adamlar lazim, cunku takimda ofansif yuku cekecek oyuncu gerekiyor.

Ben Arfa, Ilıcıc , Sol bek 25 m a kapatilabilir. Meireles + krasici 15 civari satabiliriz. 10m lik bir harcama lazim

Abumeyang is adamlari deniyor karismiyorum.

biraz uzun oldu ama guzel oldu kanimca. Bu takimi kolay kolay durduramaz kimse.

• quote:

Orijinalden alıntı: RuLazz®

Yukarıda biri Mandzukiç yazmış. ya yazdığı adamın kim olduğunu bilmiyor ya da kafası güzel :)

Adamın kim olduğunu gayet iyi biliyorum da sen imzana koyduğun takımdan haberin yok sanırım.Şu anda Bayern'deki santraforları sayalım;Mandzukic,Gomez,Pizarro.Guardiola'nın hızlı bir santrafor istediğini bilmeyen kalmadı.Bir santrafor alınması halinde Mandzukic 2. hatta 3.yedek bile olabilir.Yedek olmaktansa transfer olmayı tercih eder
  • beyler biz niye hic bi yildiz almiyoruz ya vallahi sıkıldım

• Aslında Batalla alınsa çok iyi olur.Uzun zamandır böylesi faydalı, iş yapan oyuncu görmedim.Alex'in eksikliğini bir nebze olsun kapatabilicek kapasitede bence.
  • serdar taşcıyı bende izlemedim o konuda bende yorum yapmayacagım
    orta saha için bence ilicic ile obertandan birisi alınsa yeter . tabiki raul filan gitmeyecekse
    forvet içinse benteke veya emerick iyi olur . sow kuyt ile iyi bir üçlü olurlar
    mevlüt zaten yedek olarak düşünülüyor webo filan zannetmiyorum gelecek sene sürekli şans bulabilsin hatta bu yabancı işi ile 18'de bile yer bulamaz
    birde gökhan töre ve hakan çalhanoğlu olayı var alınırsa çok çok iyi olur .
    ama bana soracak olursanız yani kimi istersin diye
    ilicic , hem boyu uzun hem göbekte hemde forvet arkası oynayabiliyor ayrıca yaşıda genç sayılır ve skorada yüksek katkısı oluyor
    forvete benteke bence süper ötesi olur hem yaşıda çok genç . artık böyle transferlere 10-15 vermekten korkmamalıyız . (yakında demba ba gibi olur sonra kafamızı duvarlara vururuz )

• quote:

Orijinalden alıntı: nemesisfb07

Aslında Batalla alınsa çok iyi olur.Uzun zamandır böylesi faydalı, iş yapan oyuncu görmedim.Alex'in eksikliğini bir nebze olsun kapatabilicek kapasitede bence.

salih o eksikliği fazlasıyla kapattı bence

ve ben o bölge için belhanda da ısrarcıyım hele ki sezon sonu çok daha uygun fiyata alabileceğimizi düşününce
  • Bu Benteke denen şahıs Trabzonspor'unda listesinde olan değil miydi? Parada sorun çıkınca Aston Villa'ya gitmişti sanırsam.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.