Şimdi Ara

Fenerbahçe 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.595
Cevap
28
Favori
190.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    transfere 1 kuruş paranız yok ayrıca kurallar da var transfer yapamıyorsunuz . altyapıdan da oyuncu çıkmıyor fenerin geleceği zor görünüyor takım çok yaşlı .

Dzeko'yu neyle alacaksınız .... adam 27 milyon €
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

transfere 1 kuruş paranız yok ayrıca kurallar da var transfer yapamıyorsunuz . altyapıdan da oyuncu çıkmıyor fenerin geleceği zor görünüyor takım çok yaşlı .

Dzeko'yu neyle alacaksınız .... adam 27 milyon €

Zaten su an kiradan bahsediliyor,satin alma degil.Anladin mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    elde 2 tane yabancı forvet varken forvete yabancı oyuncu imkansız .... birde sınıra takılıyor yedekte durmak için mi gelsin adam

haberleri yapan kim ? sen inandın mı alacağınıza 1 tane türk yedek bulsanız daha iyi... ama transfer kurallarına göre o bile zor...
  • DZEKO HAYIRLI OLSUN PZT ACİKLANACAK KESİN BİLGİ

• Yok bir gelişme uyuyorum ntvspor 14/16 ya yetişirim artık...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dzekoyu kim istemez ama elinde sow emenike webo kuyt var bunlarin hic biri satilmamisken dzekoya inana gulerim. Bu transferin umut kazabilmesi icin emenikenin satilmis olmasi lazimdi. Transfersiz kapatiyoruz. Heycan getirmesi acisindan en azindan bir genc transferi olsaydi ama onu bile beceremedi yonetim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulup hala yalanlamadı

• F.O Medya
    Dzeko Fenerbahçe'de.

Olum yapmayın lan

• Novi Pazar tribün lideri Ersin Celide:
    Dzeko hayırlı olsun.

• City bizi hiç karıştırmadan Danny ings ile Dzekoyu takaslayabilir.Böyle haberler var.

• Bize kafa vurabilen fizikli bir forvet şart oğlu şart,beklerimizin açtığı ortalara emenike mi kafa vuracak?Emenikenin tek meziyeti önüne at gitsin.
  • ceku ile ilgileniyomuşsunuz
     Fenerbahçe 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları
  • quote:

elde 2 tane yabancı forvet varken forvete yabancı oyuncu imkansız .... birde sınıra takılıyor yedekte durmak için mi gelsin adam

haberleri yapan kim ? sen inandın mı alacağınıza 1 tane türk yedek bulsanız daha iyi... ama transfer kurallarına göre o bile zor...

Yahu elimizdeki yabancilara talip varsa biri gonderilir gelirde,ben sana ne diyorum sen ne cevap veriyorsun?

İlk basta adam 27 m transfer olmaz diyorsun,simdi de yabanci siniri falan.

Biz bu adami satin alamayiz,anca kiralariz.Bunun icinde yabancilardan biri(Kadlec veya Webo)satar veya kiralariz.Kapiş?

• Son gun reyting yapma cabalari bubsaatten sonra kimse gelmeyecek malesef

• quote:

FB nin mali tablosunu paylasir misin? Kulupten birine benziyorsun.

• bu adam gelse forma satışlarından parası çıkar dzeko ikna edilirse city dünden razı satmaya.
  • şu dk.dan sonra gercekten çok zor, son gün...
    başka bir yabancıyı başka takıma vericen yada kiralicanda, dzeko gelicekte vs vs.

ama bnm anlamadıgım kulup neden hala yalanlamadı..??
  • Geleceğine hiç inanmıyorum hiç

• Dünden beri sayfaya Bağımlı kaldım gelecekse gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: sarıkanaryam

şu dk.dan sonra gercekten çok zor, son gün...
    başka bir yabancıyı başka takıma vericen yada kiralicanda, dzeko gelicekte vs vs.

ama bnm anlamadıgım kulup neden hala yalanlamadı..??

Taraftar beklentiye girsin, heyecanını diri tutsun diye. Her transfer dönemi yaptıkları şey.
    2 sene önce hatırlıyorum Bienvenu ile anlaşılmış borsaya bildirilmişti. Sonra transfer döneminin son dakikası saat 00.00'a kadar Fenerbahçe Tv'de yazılar döndü, haberlerde söylendi 'Fenerbahçe yeni transferini 00.00 haber bülteninde açıklayacak' diye saçma sapan bi heyecan yaratıldı, ne isimler döndün sonra bi açıklandı Bienvenu imiş :(
  • 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.