Şimdi Ara

Fenerbahçe 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.595
Cevap
28
Favori
190.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orta sahaya kesinlikle tempolu oyuncu alınmalı Diego transferinin yanlis oldugunu düşünüyorum.Kampl veya valbuena alınsaydı cok daha tempolu bir Fenerbahçe izleyebilirfik,belki bu transfer dönemi icin gec kalındı ama gelecek sene akıllı davranmalıyız transferde, zaten yaşlı bir takımız.Türkiye'nin en iyi savunma 4lüsüne sahibiz hatta Volkan ve Topal'i sayarsak en kaliteli 6 oyuncu diyebiliriz.Kuyt konusunda 1 sene daha ısrar edilmeli ve kesinlike Emenike'nin yerine kaliteli bir santrafor alınmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampl konusunda haklı olabilirsin ama Valbuena Diego dan iyi dersen orada dur derim.Bence pek bir ekstrası yok az çok aynı oyuncular ikisi de bizde paslaşacak adam yok ver kaç yapacak adam yok sıkıntı orada bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

Fenerbahçe 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları

Dzeko gelirse seneye ki cl kadrosu. Stoch reis çılgın atıyor yine dönsün.

Bu kadroyla 0 çekip döneriz

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Fb ve Gs neden transfer yapamıyor araştırın anlarsınız.

o yüzden Acur a peşkeş çekiyorlar

alıntıdır.

FFP kuralları gereği kulüpler gelirlerinin maksimum %70'ini futbola harcayabiliyorlar. (bonservis ücretleri + maaşlar + futbol şubesiyle ilgili tüm giderler) Geçenlerde Galatasaraylı bir yazarın 3 büyüklerin mali tablolarını incelediği bir yazısı vardı. GS ile FB bu %70'e dayanmış durumda. (GS %70 - FB %72) Yani bunun anlamı şu, gelirlerinde aniden bir artış olmazsa (sponsorluk, oyuncu satışı vs.) transfer yapamazlar. Beşiktaş devre arası transferlerinden önce gelirlerinin %57'sini harcamış durumdaydı. O yüzden rahatça transfer yapabiliyor.
  • Dzeko hakkında olumlu-olumsuz çok haber var.Benim kişisel fikrim olmayacağı yönünde fakat kulübün bu tür oyuncularla ilgilenmesi sevindirici.Sezon sonu iyi işler yapılacağının göstergesi gibi...
  • Alper Aslan @h_alperaslan · 7 dk. 7 dakika önce
    SON DAKİKA! Edin Dzeko'nun kesin kararı: Fenerbahçe'den teklif gelmesine rağmen Manchester City'den sezon sonuna kadar ayrılmıyorum
    Alper Aslan @h_alperaslan · 5 dk. 5 dakika önce
    SON DAKİKA! Edin Dzeko'dan resmi açıklama. Fenerbahçe'ye teşekkürler. İlgileri uzun zamandır var. Ancak yaz dönemine kadar burada kalıyorum
  • Yaza artık

Muzzi Ozcan @Muzziozcan · 15 dk. 15 dakika önce
    If the demands are met financially then every player would come ! Who wouldn't want to come to Turkey !

Muzzi Ozcan @Muzziozcan · 2 dk. 2 dakika önce
    We done our best we put in the time and effort ! But a big transfer happening in 36 hours is extremely hard to finish !!

----

Alper Aslan @h_alperaslan · 7 dk. 7 dakika önce
    SON DAKİKA! Edin Dzeko'nun kesin kararı: Fenerbahçe'den teklif gelmesine rağmen Manchester City'den sezon sonuna kadar ayrılmıyorum

Alper Aslan @h_alperaslan · 6 dk. 6 dakika önce
    SON DAKİKA! Edin Dzeko'dan resmi açıklama. Fenerbahçe'ye teşekkürler. İlgileri uzun zamandır var. Ancak yaz dönemine kadar burada kalıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

Fb ve Gs neden transfer yapamıyor araştırın anlarsınız.

o yüzden Acur a peşkeş çekiyorlar

alıntıdır.

FFP kuralları gereği kulüpler gelirlerinin maksimum %70'ini futbola harcayabiliyorlar. (bonservis ücretleri + maaşlar + futbol şubesiyle ilgili tüm giderler) Geçenlerde Galatasaraylı bir yazarın 3 büyüklerin mali tablolarını incelediği bir yazısı vardı. GS ile FB bu %70'e dayanmış durumda. (GS %70 - FB %72) Yani bunun anlamı şu, gelirlerinde aniden bir artış olmazsa (sponsorluk, oyuncu satışı vs.) transfer yapamazlar. Beşiktaş devre arası transferlerinden önce gelirlerinin %57'sini harcamış durumdaydı. O yüzden rahatça transfer yapabiliyor.

2 senedir transfer yapmayan takımın transfer gideri mi olur?

• Yazın buralardayız yazın geliyor dzeko...vazgeçmek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bari Ozan'ı alaydık 0 transfer resmen
  • 36 saatte bitirememiş şuan wolfsburg schürrleyi bitiriyor.iş bitiren bir menajer değil demekki başka menajerle anlaşsınlar.

• Fenerbahçe'de gelecek sezon Holmen kiralanıyor, Stoch geri dönüyor
    http://www.transfermarkt.com.tr/fenerbahcede-gelecek-sezon-holmen-kiralanıyor-stoch-geri-donuyor/view/news/187040

• Dükkanı kapattık beyler
    Erkanla başladık ,Ozanla devam ettik , Dzekoyla bitirdik
  • Fenerbahçe'nin kalan 6 ay için bence transfere ihtiyacı yok.Zaten takım kendi içinde kenetlenmiş motive olmuş durumda.Hazirandan sonra ama çok sağlam bir gençlik aşısı lazım takıma.
  • cardozo, belhanda ve dzeko :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PerenaL

cardozo, belhanda ve dzeko :(

Cok cok yazik, su taraftara yazik... Kampl'a cok uzulmustum, simdide Dzeko'ya bu taraftarinda hakki gulmekti.. 3 senedir yapilmayan transfer 4. Yildiz ugruna, sampiyonlar ligi ugruna su transfer yapilmaliydi.. Umarim bizi yine kanser edicek 2 yari olmaz. Rahat mac kazaniriz, ve sezon sonunda bizi mutlu ederler..

• eğer sene sonunda şampiyon olmazsak görecem ben onun kadromuz yeterlisini..
  • 0 transfer
  • kadromuz yeterli klasik bir laftır.

• Buyuk takimlar ara transfer donemimde transfer yapmaz Neyse 4. Yildiz icin birlik zamani sene sonuna saklariz elestirilerimizi

• 
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.