Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.757
Cevap
35
Favori
141.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ertuğrul takımla çalışmaya başlamış ya bir kere lig maçında 11 başlasa volkan ısrarımızdan kurtulsak bir denesek.
  • Volkan, Kadlec, Alves & Ferd kazmaları çok ciddi kesik yemesi lazım. Souza da dinlenmeli hatta. Şener & Caner asla aynı anda oynamaması lazım. Hele ki Caner, şu saatten sonra mevcut mental yapısıyla asla bek oynamamalı.
    Volkan'ın boşa çıkışları, içeri almaları, Kadlec & Alves & Şener'in salaklıkları yüzünden kaybedilen puanların, maçların haddi hesabı yok yıllardır. Volkan en iyi zamanında bile mutlaka buna benzer salaklıklar yapıyordu. Fabiano & Ertuğrul acilen kaleyi devralmalı. Volkan kesinlikle güven vermiyor artık. Sene başındaki toparlanmış fit görüntüsünden çok uzak.

Her maç birinin çıkıp bireysel salaklıktan işi mahvetmelerinden bıktım usandım. Aylar sonra 1 yenilgi aldık diye karalar bağlamanın gereği yok daha çok maç var. Köprünün altından çok sular akar.
    Önemli olan hatalardan dönülmesi, ders almaları. En başta hocanın & bazı kazma oyuncuların!

Eğrisi doğrusuna bir denk gelse de şöyle aynı tip ortasahaları aynı anda oynatma hastalığından vazgeçse hoca.
    Hani devre arasında RVP odaklı sistem çalışacaktı bu takım, hani ortasahalar daha fazla hücuma destek verecekti! Hep hikaye hep hayal kırıklığı. 2 pas yapamayan, 0 üretkenlikli aynı tip ortasahalardan , kalas kadar bile işe yaramayan , atakları hiç eden top kontrolünden aciz ferdiden bıktım usandım.
    RVP varsa RVP oynar, takım da ona odaklı oynar artık bunu bu maçta anlamışlardır umarım. Antalya maçı bence hayırlı bir mağlubiyet oldu. Bazen böyle şeyler gerçekleri görme, takımı ateşleme adına iyi olur.
    RVP'yi görmek istiyorum ben sahada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eastwood222

quote:

Orijinalden alıntı: emirnvyshrz

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Orijinalden alıntı: emirnvyshrz

RVP gene sakat sanırım beyler öyle yazıyor :(

sakat olduğu nerede yazıyor?

Sakat değil grip sanırım dün antreman bilgilerinde grip olduğu için katılamadı yazıyordu.Bugün ise takımdan ayrı çalıştı dedi sanırım gene griple alakalı.

Her maçtan sonra RvP hakkında çıkıyor benzer haberler. Şu an sadece Fanatikte var. Takımdan ayrı çalıştığı yazıyor. Ama kesinlikle sakat değildir. Haber yapmak için uyduruyorlar bir şeyler.

Hocam bu resmi site ama bence griple alakalı bir şeydir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok haklısın başkan. Böyle rezil bir oyunla elbet bir gün darmadağın olacağımız belliydi ama ne hoca ne oyuncular bunu ciddiye almadı. Taraftar da bu kadar veryansın etmesine rağmen bu umursamazlığı ciddiyetsizliği görünce çıldırdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha iki gün önce bizi kahreden Fenerbahçeye birden gelen özlem duygusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

Daha iki gün önce bizi kahreden Fenerbahçeye birden gelen özlem duygusu

Josef ve topalın cezası var ya ondandır o Ben basketbol izleme kararı aldım bir tek avrupa maçlarını izleyeceğim Fenerin ve derbileri elindeki kadroyu en kötü şekilde değerlendiren bu adam kanser edemez beni kabul etmiyorum
  • Lord joker reyiz nerde?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yalnız ciddi ciddi topal ve souza cezalı

orta saha'da ozan alper diego üçlüsü oynayacak gibi,kasımpaşa tehlikeli takım umarım defansif açıdan hata yapmayız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Joker kullanıcısına yanıt
    kjaer var sıkıntı olmaz kjaer olmayınca gördük josef le topal ı
  • En çok istediğim şey oldu. Souza ve Topal yok. Ozan-Diego-Topuz oynatacak büyük ihtimalle ama Topuz yerine Uygar ya da Alper'i oynatırsa bir umut doğar içimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulshizza

En çok istediğim şey oldu. Souza ve Topal yok. Ozan-Diego-Topuz oynatacak büyük ihtimalle ama Topuz yerine Uygar ya da Alper'i oynatırsa bir umut doğar içimde.

Meireles ?
  • Beşiktaş'ın yarım saatte oynadığı topu 1 maçımızda bile oynayamadık..

• quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

quote:

Orijinalden alıntı: Bulshizza

En çok istediğim şey oldu. Souza ve Topal yok. Ozan-Diego-Topuz oynatacak büyük ihtimalle ama Topuz yerine Uygar ya da Alper'i oynatırsa bir umut doğar içimde.

Meireles ?

Tabi ya Meyro reisi unutmuşum. Mei
  • Bulshizza kullanıcısına yanıt
    Oynatsa ne olacak ki. Iyi oynasalar bile diğer maçta yine topal-souza oynayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

Yalnız ciddi ciddi topal ve souza cezalı

orta saha'da ozan alper diego üçlüsü oynayacak gibi,kasımpaşa tehlikeli takım umarım defansif açıdan hata yapmayız

Aha bahanesi hazır

• Çok basit bişey. bizim 3 dos ile oynadığımız zaman rakibimiz 2 oos bi os. ile oynuyo.
    Bu manzarayla zaten şampiyon olamazsın. Bu Hocaların adını kötüye çıkaran zaat keşke şu maçları izlese.
  • Bjkde oğuzhan bu sene 6 gol 5 asistle oynuyor. Bir de bizim orta sahaya bak. Rezil hocanın yüzünden düştüğümüz duruma bak.

• Olur da sezon sonu şampiyon olamazsak Lord Joker:

"Oyuncularımız kazma. Hoca bunlarla buraya kadar geldiyse bile başarıdır. Futbolcular gol atamayıp şampiyon olamıyorsa hocanın mı suçu?"

• Bjkde oğuzhan bu sene 6 gol 5 asistle oynuyor. Bir de bizim orta sahaya bak. Rezil hocanın yüzünden düştüğümüz duruma bak.

• Adamlardaki şansa bak. stoperi sat. diğeri sakatlansın . 2 ilk defa beraber oynayan stoperin var. bide bize bak. Karşıma çıksa azıma geleni söylerim resmen.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.