Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.757
Cevap
35
Favori
141.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan biz burada Clasie dedik Guarin dedik adamlar Ozan'la Souza'yı aldılar zıçtılar. Bursadan aldığımız bir Şener'i beğeniyorum gerisi çöp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenıx39

Beyler izleyin şunu adamın yazdığına göre vitor u birisi içeri almamış onun yanındakilerde feneristle 12numara org adminleri mişş.

https://twitter.com/mnarinn7/status/696012401003646976

Bunlar mı o tanınmış sayfaların yöneticileri çocuk bunlar yahu ne günlere kaldık :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Pathenon

quote:

Orijinalden alıntı: phoenıx39

Beyler izleyin şunu adamın yazdığına göre vitor u birisi içeri almamış onun yanındakilerde feneristle 12numara org adminleri mişş.

https://twitter.com/mnarinn7/status/696012401003646976

Bunlar mı o tanınmış sayfaların yöneticileri çocuk bunlar yahu ne günlere kaldık :))

Bu adamların kendine faydası yok la, emanet gibi duruyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Zamanında Diego yerine Batalla'yı alsaydık geçen sene şampiyonduk. Bu sene de daha rahat oynardık. Adam gelir gelmez ayağının tozuyla kaç tane gollük pas attı. Artık yönetim içi geçmiş 30'luk yıldızlar yerine istekli ve yetenekli oyuncuları almayı bilmeli. Her hafta birinin egosu ile diğerinin sakatlığını çekmek zorunda da kalmayız.

• Eastwood222 kullanıcısına yanıt
    Kjaer-Egemen ikilisini düşündüm nedense bu videoda :)
  • Fellainiyi allah söyletmiş.

• Meireles den çok fazla bir beklenti içine girmeyin bence. Madde felan kullanıyor gibi bir hali var. Fiziksel olarak çok düştü. Zihinsel olarak zaten Chelsea den buraya tatile gelmişti. Meireles ancak şu ileriye 2 pas atamayan orta sahada ileri birkaç pas atsın topu döndürsün diye kısa bir süre kullanılabilir. Kendini toparlarsa çok farklı şeyler olabilir ama yaşı ilerledi.

• Ulan gs'ye 4 attığımız Kadıköydeki maçlar geldi aklıma biri 4-0 biri 4-1 öndeydik it gibi saldırıyoduk. En son gs'ye içeride 2den fazla attığımız sene 2009 falandı. Aykut Kocaman yüzünden korkak olduk bizde valla. O zamandan geliyor bu. Bir de bence bu sene bence şampiyon oluruz RvP bizi şampiyon yapar. Dünkü maçtan sonra ya her maç 11 olur olmazsa da hoca gider olursa şampiyon yapar basit. Beşiktaşı kendi yenecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rorschach1v4n

Söylüyoruz söylüyoruzda affedersin birşey geçiyorlar bizimle. 5 pas yapamazmış bu orta saha. Topal stoperde yapamazmış sanki maç içinde stoperden çıkıyormuş gibi.

Kendi fikrimdir şuanda bundan iyi kadro çıkamaz bu takımdan. Hasan ve Caner değişikliği hariç.
     [Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

aslinda olan
     [Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

• Dalga geçeceksiniz saçmalama diyeceksiniz ama şu Bilal Kısa Fenerde olsa her maç +7 bitirirdik.Adamın canlı 20 maçını izledim ayrıca çoğu maçını da takip ederim onun futbol zekası ve tekniği tam Fenerbahçenin arayacağı tarzdandı.Şimdi diyebilirsiniz o zaman Galatasarayda niye iş yapmıyor diye.İki cambaz bir ipte oynamaz!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: RvP.

Ulan gs'ye 4 attığımız Kadıköydeki maçlar geldi aklıma biri 4-0 biri 4-1 öndeydik it gibi saldırıyoduk. En son gs'ye içeride 2den fazla attığımız sene 2009 falandı. Aykut Kocaman yüzünden korkak olduk bizde valla. O zamandan geliyor bu. Bir de bence bu sene bence şampiyon oluruz RvP bizi şampiyon yapar. Dünkü maçtan sonra ya her maç 11 olur olmazsa da hoca gider olursa şampiyon yapar basit. Beşiktaşı kendi yenecek.

deivid sakatlıktan dönüp yazmıştı bi gol, o kale arkasındaydım o zaman. ne maçlardı cidden onlar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omara kullanıcısına yanıt
    Lincoln'un gol attığı maç vardı. Babam gs li ilk ve son onunla maç izleyişimdir. Maç döndü babam bana eve gelme falan dedi erkenden çıktı kahveden gitti o maç enfesti Deivid 90da atıp 4 lemişdi. De Sanctis baraj kurdurtmamıstı Carlosa.

• Ulan Alex Ferguson koskoca Manchester United takımını van Persie'nin eline bıraktı ve şampiyon yaptı. Bide buraya bakıyorum bizim şovmenin prensi Fernandao oynasın diye yedek bıraksın. Sinirim zıpladı ya

• quote:

Orijinalden alıntı: brkcnra09

Dalga geçeceksiniz saçmalama diyeceksiniz ama şu Bilal Kısa Fenerde olsa her maç +7 bitirirdik.Adamın canlı 20 maçını izledim ayrıca çoğu maçını da takip ederim onun futbol zekası ve tekniği tam Fenerbahçenin arayacağı tarzdandı.Şimdi diyebilirsiniz o zaman Galatasarayda niye iş yapmıyor diye.İki cambaz bir ipte oynamaz!!!

yoo bilal çok iyi futbolcu, teknik, çok akıllı, savunması da var

biz yönetime kızıyoruz, emre yaşlanmıştı çok sakatlanaıyo cezalı duruma düşüyo, aynı tarzda ve emreden daha kaliteli bi adam daha alalım derken, emreyi gönderdiler yerine de ısrarla adam almadılar
  • O konuda ben de katılıyorum madem transfer yapmıyorsun elimdekilerden kullanacağım diyorsun o zaman alperi dene orada diego topal alper 3 lüsü bence o hareketliliği de kazandırır akıcı ve dikine futbolu da

• Bu kadro ile şampiyon olunmaz. Tüm oyuncularımız kötü. Defans hattımız berbat. Beklerimiz bek tanımına çok uzak. Orta saha diye bir şey yok zaten. Hücum oyuncularımız çok kazma daha bir gol bile atamıyorlar. Bu rezalet kadro ile hoca ne yapsın. Vitor Pereira iyi bile dayanmış.

Dipnot:Vitorallerin arasına sızmaya çalışıyorum. Çaktırmayın beyler.

• Aykan19o3 A kullanıcısına yanıt
    Verilmeyen 1 penaltı, sayılmayan 3 gol.. Klasik Beşiktaş maçı.
  • BJK bugün puan kaybeder
  • Rahat olun Beşiktaş Bugün gg.O baskıyı kaldiracaklarini sanmıyorum.

• RVP takımdan ayrı çalışmış yine neden hep böyle oluyor anlamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.