Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.757
Cevap
35
Favori
141.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır senin Appiah gibi yırtıcı, ikinci bölgeden üçüncü bölgeye takımı taşıyan bir oyuncun olur bir derece. Elindeki oyuncular Josef, Topal, Ozan, Meireles... Josef'in transferi tamamen hatalıydı Topal varken. Ozan Tufan yine aynı şekilde. Al bir box to box, Topal liberoda kalsın ve Emre'nin sözleşmeyi uzat tamam, her şey bu kadar basit.

Meireles yok, Markovic sürekli sakat, Alper formda değil, RvP zaten adamın egosuna yenik düştü. Bu takım nasıl pas yapacak ya da nasıl atak geliştirecek? Saha kenarında teknik adam yok bir şovmen var. Obradovic'i al futbol şubesinin başına koy sadece ismi bile iş yaptırır. Vitor Palavra...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovekrand

Jesus, şen, meireles çöp. Sousa ortasahayı taşıyamaz tek başına , savaşçı bir adam değil. Orayı anca appiah, melo gibi savaşçı bir ortasaha kurtarabilir .

jesus bence en formda sol beki ligin şen yedek zaten meireles pas ve şut atmayı bilen tek ortasahamız
    formda bir meireles > tüm ortasahamız o çöp bu çöp deyip ozana emanrt ediyorsunuz ortasahayı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mathest

Pereira'nın türkçesinde Armut olduğunu biliyor muydunuz?

Neyse Amed ve Kasımpaşa maçındaki herhangi bir puan kaybı olursa kovulma ihtimali yükselir, en önemlisi de Vitor'u savunanlar artık savunmayacaklardır

Aziz puan farkı oyuncularımızı rahatlattı , buraya oynamaya değil turistlik seyehate gelmişler dedi. Yönetimin kafasında hocaya karşı hiçbi sitemi yok.
  • Beyler izleyin şunu adamın yazdığına göre vitor u birisi içeri almamış onun yanındakilerde feneristle 12numara org adminleri mişş.

https://twitter.com/mnarinn7/status/696012401003646976

• https://twitter.com/mnarinn7/status/696012401003646976

vitorun yanındaki elemanlar biri feneristi biri 12 numara nın adminiymiş
  • Ozan, souza, markovic. Takıma hiçbir katkıları yok bunların. Souza çok büyük ihtimal ileriyi düşünelerek topalın yerine oynayacak diye alındı. Ozanda parlayacak yıldız diye. Markovic'te fellaini olmayınca idareten geldi ama yok yani. Bunlarla olmuyor. Bir yere kadar. Bu sene bu kadro ile şampiyonluk zor.

Birinci sınıf futbolcu elimizde bi kjaer var, bi rvp var, bir de nani var. RVP zaten oynamıyor. Kjaer olmayınca neler oluyor hepimiz gördük. Nani'de tek başına nereye kadar?

Ee? ne oynadığı belli olmayan souzayla mı, tüm atağı öldüren ferdi ile mi, bal yapmayan markovic ile mi, badozlamacı öküz herif alvesle mi yoksa topu alıp bir tur orta sahada dönüp topu aldığı kişiye geri yollayan diego ile mi biz şampiyon olacağız? Zor be. Yani futbol şansı her maç yanımızda olması lazım.

Hazır galatasaray sorunlarla boğuşurken, tek rakibimiz şerefli taraftara sahip üçüncülük abidesiyken bu sezon tozu dumana katmamız gerekirdi.

Neyse, kısacası:

[Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

• Kısacası elde var pereira vasıfsızı hocam.

Sow-emenike-webo-kuyt
    Nani-rvp-fernandao-markovic-şen

Bence dağlar kadar fark var,
    Oynatabilene tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski konu silindi mi ne oldu yahu? Yaz aylarındaki efsane transfer dönemi mesajları vardı orda, yazık oldu.

Yavaş yavaş şampiyonluk ve vitor a diyebiliriz.

• Vitor Pereira kovulmasın be. Top toplayıcı çocuklara sarılıyo, gollerde güzelce seviniyor falan. Gitmesin bu adam. Kalsın.
  • Bu takımdan vitor gider ama Rvp kalır.
    Şimdiden ersun ile anlaşma saglamaliyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Ortada abartılacak kadar kötü bir durum yok. Defansın hepsi yedekti, diğer oyuncular da tatildeymiş gibi davranınca böyle bir sonucun çıkması kaçınılmaz oldu. Bu maçtan sonra takım toparlanır artık. Şampiyon sene sonu yine biz olacağız.

Lord Joker 1 Bu da 2

Patient93 var bir de.O bunlar kadar Vitorsporlu olmasada o yolda ilerlemekteydi Antalya maçı öncesi şimdi noldu bilmiyorum.

İstersek 10 gol yiyelim . TD miz Vitor oldugu sürece eleştiri yapmaz bunlar. Dikkate almamak lazım aslında.

• Beyler bir şeyide abartmayın. Tamam takım ofansif oynamıyor ama ofansif oynamamak kötü oynuyor anlamına gelmiyor. İlla ki kaybedeceğiz her maç mı kazanacağız? O çok övdüğünüz Ersun döneminde bile hatırladığım iki üç aşırı kötü oynayarak kaybettiğimiz mağlubiyetler var. Bkz. Karabük. Yani hemen öldük battık biz yapmayın elbet bir gün kaybedecektik.

Onun dışında her sene şöyle söylem vardır Selçuk Şahin varken bile takımda ruh vardır şimdiki takımda ruh yok diye her sene söylenir bunlar. Ruh size göre ney hiç bilmiyorum gerçide her sene ruhsuz takım söylemi olur bana kalırsa bu bile başlı başına saçmalıktır. Ben mağlubiyete ruhsuzluk yüzünden oldu diye bakmıyorum elbet kaybedecektik.

Vitor Hocaya aşırı sempatim var. Ama hatalarıda var mı var. RVP meselesi. Fernandao geçen sene olsa döktürürdü ama bu sene RVP'lik sezon. Altıpas içinde oynamıyoruz ki oynasak bile RVP olmalı. GG ve Diego neden oynamıyor diyen var adamlar sakatlıktan yeni çıktı onları oynatarak risk mi alsaydı?

• quote:

Orijinalden alıntı: phoenıx39

Beyler izleyin şunu adamın yazdığına göre vitor u birisi içeri almamış onun yanındakilerde feneristle 12numara org adminleri mişş.

https://twitter.com/mnarinn7/status/696012401003646976

sondaki bakışına acıdım lan

• Şimdi Bayern maçını izliyorum da Robben kötü oynuyor baya. Buna para vereceğimize başarıya doymamış genç çocuklara verelim daha iyi. Örneğin Zivkovic, Barbosa, Malcom

• quote:

Orijinalden alıntı: _CLasSy_

Uzun süre 1 kişi eksik olmamıza rağmen ezici bi oyun oynamıştık. Garip bir şekilde Cüneyt eyyamcısı 2-3 golümüzü yemişti. ( 2 penaltı 1 gol vs. sayamadım )

İmkansız ama ola ki tam tersi olsa FB kollanıp , BJK bu şekil doğransa buna rağmen yine de tek kale oynasalar kadın dırdırı gibi 10 yıl konuşurlardı, dillerinden kurtulamazdık heriflerin

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

Tahmini olarak söylüyorum,bu hafta rvp ilk 11 baslar,hatta emínim gibi bisey,fernandao'nun bugün kötü oynaması degil mücadele etmemesi hoca'nın canını sıktı

Dün kim oyuna girerse girsin o mac dönmezdi,ruhsal bir cöküntü vardı takımda

O nedenle gol arıyoruz niye nani ve ferdi oyundan cıktı falan diye elestirenler var ancak hoca son derece dogru bir karar verdi

Ozan'ı 45 de cıkarmak zaten büyük mesaj,gol aradıgın anlarda nani ve fernandao'yu cıkarmak hoca'nın verdigi diger bır ciddi mesaj'dır

Bu oyuncular simdi de cabalamasın da görelim,ayrıca caner de bu kafayla forma yüzü göremez daha

Yani özet olarak dünkü degisiklikler oyunu degistirmek icin degil,oyunculara mesaj verme amacıyla yapıldı,bunlar üzerinden hoca'yı elestirmek yersiz olur

Aynen aga. Mal bir TD olduğunun mesajını verdi hoca . Ama sadece oyunculara değil Tüm Türkiyeye. Daha önce de vermişti ama herkes anlayamamıştı mesajı.

Ha önemli olan büyük başganın mesajı anlaması ama o da sezon sonunu bulur

• Gerçekten Robben'i almak çokta mantıklı bir hamle olmaz. Ortalama adamlar alalım daha iyi.

• Troll King kullanıcısına yanıt
    Meireles en formda zamanında bile izledik. Ortasahayı bu eirelese emanet etmek tam bir katliam olur. Hali ile Caneri kıyaslamakta çok abartı. Caner bugün abrupada her klupte oynar ama Hali Beşiktaş ayarında bir topçu

• quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Bursa - Başakşehir maçını izliyorum orta sahanın tüm yükünü Emre çekiyor. Yazık oldu, yollamamalıydık..

Sorun emre'yi göndermek degil,onun yerini dolduramamak...5 sezondur emre gibi bir orta saha arayıp hep ön libero veya kilit acanın yanındaki adamları alıyoruz

Sonra vay efendim emre gitmemeliydi,emre'nin yerine orta sahayı yönlendirecek clasie yerine ozan'ı alırsan ararsın tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ed Wood kullanıcısına yanıt
    Pareira da ben çok suç bulmuyorum hocam taktiksel açıdan. Adam elindeki kadroyu oynatıyor ama dediğin gibi josefi o istedi ve çok gereksiz bir zarara girildi. Aslında Emrenin yerine çok isim geçti ama bizim reyiz tüm transferleri yaparken en önemli yere adam alamadı . Böyle oluncada Ozan alındı ama Ozanın da bana göre oynayacağı en iyi yer def.ort. sahadır. Adamda dikine oynamak diye birşwy yok ya da ara pası vs sıfır. Meireles, josef , ozanı toplasan bir appiah bir emre etmez.

Özellikle ara transf. dönemini boş geçmek büyük hataydı. Bir çift yönlü o.saha ya da diego nun yerine iyi bir transfer bizi çok rahat şampiyon yaparsı ama yönetim bana göre geçen seneyle aynı hatayı yaparak devre arasını boş geçti. Devre arası şampiyonluk yarışı için çok önemli bir nokta. Geçmiş yıllara bakınca bu çok net gözüküyor

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.