Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.757
Cevap
35
Favori
141.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

ne alakası var ben maçı izliyorum bizde savunmada sorun yok hücumda var lestır nasıl atağa çıkıyor hızlı hızlı görüyorsun bizde o yok adamların bi hücum planı var bizde savunma planı var sadece hücum yok hücum doğaçlama gelişiyor

Savunma planın olsa 4 yemezsin Antalya'dan. Adamlar City'ye pozisyon vermedi.
  • Dün taraftarlar takımı tribüne çağırmış, sadece van persie gitmiş. Bu adam hala buradaysa,biz taraftarın ona desteği sayesinde burda.
     [Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahmini olarak söylüyorum,bu hafta rvp ilk 11 baslar,hatta emínim gibi bisey,fernandao'nun bugün kötü oynaması degil mücadele etmemesi hoca'nın canını sıktı

Dün kim oyuna girerse girsin o mac dönmezdi,ruhsal bir cöküntü vardı takımda

O nedenle gol arıyoruz niye nani ve ferdi oyundan cıktı falan diye elestirenler var ancak hoca son derece dogru bir karar verdi

Ozan'ı 45 de cıkarmak zaten büyük mesaj,gol aradıgın anlarda nani ve fernandao'yu cıkarmak hoca'nın verdigi diger bır ciddi mesaj'dır

Bu oyuncular simdi de cabalamasın da görelim,ayrıca caner de bu kafayla forma yüzü göremez daha

Yani özet olarak dünkü degisiklikler oyunu degistirmek icin degil,oyunculara mesaj verme amacıyla yapıldı,bunlar üzerinden hoca'yı elestirmek yersiz olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali koç aday olmayacaksa Saran çözüm olur.

• Fraulein kullanıcısına yanıt
    Genel olarak haklısın. Sene başındandır orta sahanın basiretsizliğini çekiyoruz. Souza iyi oyuncu olsa da bizim aradığımız özellikte biri değil aynı şekilde Ozan da öyle. Ciddi anlamda yaratıcı ve istikrarlı oyuncu eksikliği çekiyoruz. Bize Nainggolan gibi bir adam lazımdı alamadık. Artık bu sene defansif bir şekilde oynayarak şampiyon olacağız. Yazın iyi paralar gelecek gibi duruyor. O bütçeyle çok iyi transferler yaparız. Hocanın sezon başında oynatmaya çalıştığı ofansif oyun sistemine döneriz. Markovic'e de o paralar verilmez zaten. Daha bizim ligde böyle sakatlanıyorsa seneye Epl'de ayağını eline verirler. Çok istiyorsak sonraki sene cüzi bir fiyata yine alınabilir. Ama bizim aradığımız skor üreten bir kanat oyuncusu değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

ne alakası var ben maçı izliyorum bizde savunmada sorun yok hücumda var lestır nasıl atağa çıkıyor hızlı hızlı görüyorsun bizde o yok adamların bi hücum planı var bizde savunma planı var sadece hücum yok hücum doğaçlama gelişiyor

Leicester'ın savunma planı olsa Arsenal'dan 5 yemezdi Şuraya gelip yorum yapmak için yorum yapmayın. Savunma uyum işidir. Şener-Alves-Kadlec-Caner dörtlüsü bu sezon kaç maça çıkmış az geriye dönüp araştır. Simpson-Morgan-Huth-Fuchs-Drinkwater-Kante bu altılı cezalı ve sakatlık olmadığı sürece sürekli oynuyor Leicester da sen buradan 2 oyuncuyu değiştirsen takım savunmasında arıza çıkma ihtimali artar bu oynadığın rakiple de alakalı biraz.

• Böyle maçlar olur arkadaşlar Ersun hoca döneminde iki maç üst üste kaybetmiştik bir de Akhisar'dan 3 yemiştik aklıma direk bunlar geliyor.
    Önemli olan bu maçtan sonra takımın nasıl reaksiyon vereceği.

Her şeye eyvallah ama Fernandao ile olmaz hocanın dün bunu görmüş olması gerekiyor.Kasımpaşa maçı orta sahamız Meireles-Ozan-Diego bakalım oyuna göre hoca orta ikiliyi değiştirebilir belki.
    Elinde hem en iyi Türk önlibero var hemde ligin en atletik ve en iyi kesicisi var ikisini de oynatıp birini 8 yapmak istiyor ama çok başaramadı şu ana kadar.En temiz oynadığımız maç Molde deplasmanıydı ve o gün Souza-Ozan'ın performansını gördük.

Kadro böyle olmalı bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen

Böyle maçlar olur arkadaşlar Ersun hoca döneminde iki maç üst üste kaybetmiştik bir de Akhisar'dan 3 yemiştik aklıma direk bunlar geliyor.
    Önemli olan bu maçtan sonra takımın nasıl reaksiyon vereceği.

Her şeye eyvallah ama Fernandao ile olmaz hocanın dün bunu görmüş olması gerekiyor.Kasımpaşa maçı orta sahamız Meireles-Ozan-Diego bakalım oyuna göre hoca orta ikiliyi değiştirebilir belki.
    Elinde hem en iyi Türk önlibero var hemde ligin en atletik ve en iyi kesicisi var ikisini de oynatıp birini 8 yapmak istiyor ama çok başaramadı şu ana kadar.En temiz oynadığımız maç Molde deplasmanıydı ve o gün Souza-Ozan'ın performansını gördük.

Kadro böyle olmalı bence.

Alves yerine de Topal'ı koymak lazım. Caner dün yerini çok kaybetti ayrıca 2.golde durduğu yer faciaydı. Caner tabi ki Hasan Ali'den iyi oyuncu fakat şu haliyle Hasan Ali oynamayı hak ediyor. Ozan 8 numarada da bekleneni veremezse Alper veya Meireles orada kullanılabilir. Meireles veya Diego'dan birinin mutlaka oynaması lazım çünkü başka pasörümüz yok. Alper 8 oynarsa kanatta Volkan veya Lazar oynar. Alternatif çok fakat hoca sonuç aldığı için hiçbir deneme yapmadı. Haftaya Souza ve Topal yokken bunları denemesi lazım eğer iyi sonuç alırsa önümüzdeki haftalarda da uygulamasını umuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: D.

quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

Leicester'ın savunma planı olsa Arsenal'dan 5 yemezdi Şuraya gelip yorum yapmak için yorum yapmayın. Savunma uyum işidir. Şener-Alves-Kadlec-Caner dörtlüsü bu sezon kaç maça çıkmış az geriye dönüp araştır. Simpson-Morgan-Huth-Fuchs-Drinkwater-Kante bu altılı cezalı ve sakatlık olmadığı sürece sürekli oynuyor Leicester da sen buradan 2 oyuncuyu değiştirsen takım savunmasında arıza çıkma ihtimali artar bu oynadığın rakiple de alakalı biraz.

Su yorumun altına imzamı atarım,bastan sona katılıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: berlusconi

E sıktınız ama ya. Aptal saptal yorumlarla gelmeyin şuraya. Kolaysa çıkın siz yönetim takımı.Allahın asalak leşleri burada öter anca,dangalaklar.
    Ben oynanılan futboldan memnunum,marjinallik ayağına farklılık ayağına kıvranıp bağırıp çağırmayın orada burada.

Ayrıca RVP oynar diye bir şey yok. Kim formdaysa o oynar,Fernandao su an öyle yada böyle daha golcü RVP'den aglamayın.
    Gördük çoğu maçta da RVP'nizi,kurtardığı mac yok. 5 aydır top oynamadan gelen adamı direkt kadroya yazıyordunuz. Van Persie kendini düzeltmedikçe yeri yok,yoksa güle güle. Önemli değil.

Akıllı olun,destek olun su takıma.
    Bu takım şampiyon olacak. Barca Rayo'dan 4 yediğinde takımın dağıtılması gerekirdi size göre,her takımın basına gelebilecek kazalar.

Daha da ugramam bu mağaraya,insanlara baksanıza.

Hadi eyvallah.

Lord joker şunları kendi hesabında söyleyemedin de fake hesap mı açtın sırf şunları yazmak için shshshshs

• Fernandaoyu begenenin futbol bilgisini sorgularim. Adamın oyuna katkısı 0. Her aldığı topu rakibe verir,dribbling yapmaya çalışır topu kaybeder. Yanındaki adama pas atamaz. Fernandao iyi oynasa bu taraftar bu kadar ses yapmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LuxAeternaFB

quote:

E sıktınız ama ya. Aptal saptal yorumlarla gelmeyin şuraya. Kolaysa çıkın siz yönetim takımı.Allahın asalak leşleri burada öter anca,dangalaklar.
    Ben oynanılan futboldan memnunum,marjinallik ayağına farklılık ayağına kıvranıp bağırıp çağırmayın orada burada.

Ayrıca RVP oynar diye bir şey yok. Kim formdaysa o oynar,Fernandao su an öyle yada böyle daha golcü RVP'den aglamayın.
    Gördük çoğu maçta da RVP'nizi,kurtardığı mac yok. 5 aydır top oynamadan gelen adamı direkt kadroya yazıyordunuz. Van Persie kendini düzeltmedikçe yeri yok,yoksa güle güle. Önemli değil.

Akıllı olun,destek olun su takıma.
    Bu takım şampiyon olacak. Barca Rayo'dan 4 yediğinde takımın dağıtılması gerekirdi size göre,her takımın basına gelebilecek kazalar.

Daha da ugramam bu mağaraya,insanlara baksanıza.

Hadi eyvallah.

Lord joker şunları kendi hesabında söyleyemedin de fake hesap mı açtın sırf şunları yazmak için shshshshs

Terbiyesizlik yapma birader. Askerlik arkadaşın yok senin karşında.

Fazla da havlama karşımda. Yani yüreksiz bir kancık icin fake hesap acmam,gel yüzübe söyleyeyim.

Uza.

O diline bi hakim ol birader.

• Bursa - Başakşehir maçını izliyorum orta sahanın tüm yükünü Emre çekiyor. Yazık oldu, yollamamalıydık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rorschach1v4n

Söylüyoruz söylüyoruzda affedersin birşey geçiyorlar bizimle. 5 pas yapamazmış bu orta saha. Topal stoperde yapamazmış sanki maç içinde stoperden çıkıyormuş gibi.

Kendi fikrimdir şuanda bundan iyi kadro çıkamaz bu takımdan. Hasan ve Caner değişikliği hariç.

Sonuna kadar katılıyorum. Bütün oyuncularda aynı fikirdeyiz. Daha çok kişi görmeli bu kadroyu.

•  [Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

bence caner artık eski mevkiisine dönmeli zaten hak ve kadlec var gerek yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulshizza kullanıcısına yanıt
    Aman diyeyim senlede dalga geçmesinler . Fabiano torba , Topal stoper oynayamaz , orta saha 5 pas yapamaz
  • Troll King kullanıcısına yanıt
    Jesus, şen, meireles çöp. Sousa ortasahayı taşıyamaz tek başına , savaşçı bir adam değil. Orayı anca appiah, melo gibi savaşçı bir ortasaha kurtarabilir .

• Şu souza yı Çin e satsak ne güzel olur

• Ed Wood kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen sene emre nin oynamadığı maçlar orta saha sürünüyordu. Eskiden fener iyi bir oyuncu gönderince yerine çok daha sükseli bir adam alıyordu. Şimdi o açığı kapamak için 3 tane dos ile oynuyoruz resmen. Tamam defans sağlamda bir gol yesek büyük sıkıntı, hücum gücümüz özellikle orta taraf çok zayıf kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Bursa - Başakşehir maçını izliyorum orta sahanın tüm yükünü Emre çekiyor. Yazık oldu, yollamamalıydık..

Sene basında sokaktan fenerbahçenin başarısız olmasını isteyen herhangi birini çevir bir oyuncu hakkın var fbden istediğin bir oyuncuyu yollayacaz desinler. Emre demez ise ben neyim. Bukadar ahmak bir yönetim hoca menejer olur emrenin gönderilmesinde emeği geçen kim varsa topunun... Kadronda bir tane yaratıcı oyuncun var ve bunun kadar katkı veren bir adamı dısardan almaya kalksan 15 milyon eurodan aşağı alamazsın bu ahmaklık değilde nedir yahu. Emre senede 20 maç oynasa yeterdi.böyle yönetimin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.