Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.757
Cevap
35
Favori
141.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Volkan, Ozan, Souza, Kadlec, Alves, Topuz, Diego, Fernandao ve en önemlisi Vitor Pereira. Baksanıza baya çöp dolu takım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

[Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

Her Fenerbahçeli bu fotoğrafı paylaşmalı. Mesele mağlubiyet değil, ego problemi. Takım savunma yapmıyor efendim Kjaer savunuyor sadece. Takımın bir tane organize geliştirdiği atak yok! Ama senin derdin pozisyon vermemekse ruhun Fenerbahçeli değildir. Fenerbahçe atak yapar. 2 yer, 5 atar!

Basket takımı olmasa yüzümüz gülmeyecek.

Bu fotoğrafta ne anlatılıyor

• Pereira'nın türkçesinde Armut olduğunu biliyor muydunuz?

Neyse Amed ve Kasımpaşa maçındaki herhangi bir puan kaybı olursa kovulma ihtimali yükselir, en önemlisi de Vitor'u savunanlar artık savunmayacaklardır

• Balon daha önce patlardı, düne nasip oldu.

Fenerbahçe Aykut hoca döneminde defans futbolu oynatıyordu ve başarılıydı.
    Vitor defans futbolu oynatmıyor hatta kendisi de bilmiyor ne oynattığını.
    Adamda sistem yok. Deplasmanda hep berbat oynuyoruz. Kendi evimizde de ev sahipliği avantajı ile daha baskılı oynasak da tatmin edici oynayamıyoruz.
    Birkaç Vitor'cu var siz kim olduklarını biliyorsunuz."Bu takım şampiyon olacak" diyorlar. Ben olmaz demiyorum ama eğer olursak diğer takımların aptallığından olur. Beşiktaş 10 yıldır ilk defa bu kadar istekli ve büyük ihtimal sezon sonu ipi göğüsleyecekler.
    Vasıfsız Vitor ile ne Avrupa'da ne de ligte kupa alabileceğimizi sanmıyorum.
    Lig tarihinin en iyi kadrosu kurulmuş, sen bu kadroyu tut adam akıllı bir hocaya emanet etme. Yazık...

• Mehmet Demirkol: "Kjaer yokken yöntem Alves veya Kadlec'i tribüne çekmek. Çünkü Fenerbahçe'de Kjaer'den sonraki en iyi stoper Mehmet Topal."

doğru demiş aga rezillilk ti dün defans vitor dahil tüm takım farkında olanların haftaya josef topal yok değişik bir taktik olucak o zaman belli olur.
  • ulan bu tekerin patlayacağı belliydi gökhan,kajer,şener,hasan ali,topal,rvp ve nani hariç bütün takım rezil ötesi foyaları ortaya çıktı bu saydıklarım hariç alayı bütün teknik ekip ve yönetim kuruluyla beraber defolup gitmeli
  • takım ıkına ıkına galibiyet alıyordu birileri dur diyecekti vitor a

umarım şu rvp yi ilk 11 başlatmayı öğrenir
  • Fenerbahçe'de Lazar Markovic 15 gün sahalardan uzak kalacak.
  • Dünkü maçta yaratıcılığı olan -bakın yüksek değil olan- 2 oyuncu vardı Nani ve Caner. Caner'in inanılmaz derece aklı karışık bu aralar. 1-2 güzel hareketi var ama eski Canerden eser yok. Nanide formsuz olunca tamamen tökezliyoruz.

Kjaer,Gökhan ve Nani olmadan bu takım bırakın gol atmayı oyun bile oynayamıyor.
  • Fenerbahçe'de Lazar Markovic 15 gün sahalardan uzak kalacak.

Haydalar olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeBron Jamess 23

Bu fotoğrafı her gün atacağım

Bu fotoyu Her gün Artılayacağım

• beyler markovici neden seviyorsunuz adam iki hızlı koşu yapıyor tamam ama her zaman sakat kaç maça çıkmış 1 gol 2 asist bi kanat oyuncusu için az bu rakamlar yani ben markovic kötü demiyorum ama bonservsini alalım yok 20 verelim falan yok yani
  • pereiranın bahane hazır

bu maç kjaer yoktu

diğer maç marko

moskov maçında diego bahane edilecek
  • valla çok öfkeliyim çok fena nefretim var inanılmaz derecede ismail kartala bile böyle nefret duymuyordum vitor vasıfsızı uefayı bile alsa derhal sabahına kapı dışarı edilmeli çünkü taraftarın sabrı kalmadı ne bu yönetime nede başaksına senelerdir sınanıyoruz resmen fenerbahçe taraftarı olarak
  • Bir maçla bir şey değişmedi bence bizim oyunumuzu çözdüler. Çoğu maçımız da rakipler hep kapanan takımlar oluyordu ve sadece geride bekliyorlardı. Ancak son iki üç maçtır özellikle kayseri ve bu maçta önde pres yapınca çözülüyoruz ve ikinci bir taktik yok. Vitor sanıyor ki ilkyarıdaki gibi geçer lig düşme potasında ki takımlar canla başla mücadele ediyor ve bunlardan biri antalya gibi kaliteli kadro olunca sonuç bu oluyor. Ancak dün ve her zaman olduğu gibi bize göre kötü oynayan takım daha da kötü oynadı ve kova kalecimiz sayesinde ki iddia ediyorum normal bir kaleci 2. 3. Hatta 4. golü yemezdi. Bazen böyle maçlar olur ve kaleciler gerçekten çok önemlidir onlar sizi kurtarır. Bizim takımın en büyük sorunu kalecidir. Yıllardır bu böyle bu sene iyi denildi neresi iyi sadece çok iyi defans yapıyoruz top gelmiyor adama normal bu. Prese çözüm bulunur Ersun zamanında ki gibi uzun top oynayarak ve hemen orada basarak bir karşılık verilebilir. Ama kaleci için bir çözüm yok değişmekten başka. Haftaya ozan alper diego ortasahsını görürsek ki mecbur o kalıyor elinde alvesi kjaeri falan önliberoya çekmeyecekse. Onun dışında ne top indiriyor o fiziğe boya rağmen ne pas atabiliyor preste yapmıyor ve geriye dönerkende sallana sallana dönmesi çıldırtıyor adamı bu fernandao ne diye sahada RVP var elimizde oynamıyor şaka gibi şu adamı beslesek diğer oyuncular da rahatlayacak çünkü onu tutmak için rakip takım 3 4 kişi ile ona odaklanacakken boş alan bulunur. Kısacası dün takım olarak kötünün kötüsüydü pres yoktu geri de bekledik, olabilir böyle maçlar takım kötü oynayabilir. Her zaman iyi performans veremeyiz. Zaten iyi oynasak bile bu iştahlı Antalya karşısında beraberlik olurdu. Bjk konusunda ise rehavete kapıldık diyebiliriz ancak bjkyi büyütmeye gerek yok onlarda puan kaybı yaşayacaklar. Ligin başında gerçekten iyi oynuyorlardı ancak özellikle 10. Haftadan sonra büyük düşüşe girdiler ve kupa maçlarında gördük ki bu devam ediyor sivas belediyeden 4 yediler unuttunuz galiba fazla büyütmeye gerek yok hucüm olarak etkili bir takım olabilir ancak defansif olarakta bir o kadar kötüler ve bunun üzerine ersanı sattılar işleri gerçekten zor kısa sürede uyum sağlanamazsa defansta çözülme yaşayabilirler.

• şu maçı yine izledim yemin ediyorum 10 dakikalık özet ibu sezonki bütün maçlardan daha çok zevk verdi efsane
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CLasSy_

Ya şu maça bak be. Dakika olmuş 85, 50 dakikadır 10 kişi oynamışsın pozisyonlara bak. Takımın fizik gücü çok üst seviyede. Verilmeyen 3 gol ve 1 penaltı var. Hala üstdüzey bir oyun. Oyundan düşme,kopma yok. Ayrıca Alper sen neymişsin be. Elimizde şöyle bir adam var biz hala Ofansif gücü yüksek Ortasaha istiyoruz. Koy Topalın yanına oynasın daha ne? Souza-Ozan-Alper yada Topal-Alper-Diego ne güzel hücumda yaparsın defansta.

Gerçekten özlemişim Kuyt'un hırsını, Caner'in fişek zamanlarını, Gökhan'ın sağlamlığını, Sow'un mükemmeliyetini özlemişim. Kadıköyün o havası var bu maçta..

• Takım da takımı ateşliyecek kaptan yok bu adam ı takım dan göndermek tamamen hata değerini şimdi anlıyoruz çok sakatlanıyordu ama 45 dk oynaması yeter de artar şuan takı mda takımı kimse sahiplenip ateşleyemiyor.

• Beyler Portekiz çetesinden kurtulmamız lazım.

Volkan Demirel'in miadı doldu artık. Kaleci şart.

Takımın eksiği çok.

Ama bu başkan ve hoca ile olmaz artık
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.