Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70.581
Cevap
163
Favori
1.821.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: All Nightmare

quote:

Orijinalden alıntı: Pathenon

quote:

Orijinalden alıntı: sercandk

Koyun sürüsü gibiyiz. Kimse yanlış anlamasın da bir kişi Topal-Gökhan kötü diyor arkasından 10 tane aynı yorum aynen kötüler falan.

Milyon dolarlar yiyip bir halt yapamayan adamlara laf söylemezken canını dişine takip oynayan bir kaç oyuncumuzdan ikisine de bu lafları söylemek için başka takım taraftarı olmak gerekir diyeceğim ama diğer takımlar daha çok değer veriyor bu oyunculara. Bakın bjk peşlerinden hala nasıl koşuyor.

Ben yıllardır Gökhan ve Topal'ı beğenmiyorum bunu her yorumumda gösteriyorum Bir bekin olmazsa olmazlarından biri orta açabilmesidir Gökhan yıllardır Fenerbahçe'de bırak orta açmayı hala topu kaldırmayı bile öğrenemedi Topal ise top kesmekten başka bir özelliği olmayan ne pas yapabilen ne top sürebilen ne de şut çekebilen birisi dünyanın hiçbir büyük takımında bu tip futbolcu yok

Hem top kesip hem de pasör olan iyi şut çeken top sütiren orta saha Yaya Toure,Pogba.falan herhalde. Topal'dan bunları mı yapmasını bekliyorsun? Bunları yapabilse zaten Real Madrid de Bayern de falan oynar.

Abartma bir Appiah olsa yeterdi Leicester Kante'yi kaça aldı.

• Emenike'ye Çinliler talip olmuş
  • Dedem babama Lefter'i anlatmış, babam bana Rıdvan'ı anlattı, ben de çocuklarıma seni anlatacağım Melek Hu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknik direktör bulmanız gerekiyor acilen.
  • Şaka maka lord jokerin konuda tek mesajı yok

• Bize acilen yeni bir başkan ve vizyonu geniş , gerçek Fenerbahçeli bir yönetim anlayışı lazım. Aziz Yıldırım'ın 18 yıl boyunca takıma, camiaya verdiği zararı anlatmaya kelimeler sayfalar kitaplar yetmez. Yaşattığı yıkımlar, hasarlar o kadar büyük ki bırakın futbolu, camiaya gönül verenleri hayattan soğutacak düzeyde.

Köklü bir değişim şart. Hep yıllarca hatayı sorunu başkalarında aradı, insanları harcadı, rencide etti, hakaret ederek sindirdi ama asıl sorunun kendisi olduğunu başkan da şakşakçıları ve bir kısım taraftar da anlayamadı. Başarılı kim varsa cezalandırıldı. Böyle bir zihniyet kabul edilemez.

Mevcut yerleşik köhne zihniyet değişmediği sürece, gelip gidecek isimlerin, oyuncu ve hocaların hiçbir önemi yoktur. Oyuncular değişecektir ama filmin senaryosu ve sonu hep aynı olacatır. Bu düzende bu anlayışla istikrarlı bir başarı sağlanması mümkün değildir.
  • Volkan, Gökhan, Topal üçüde vasat oyuncular günümüzde. Hatta Volkan vasat altı. Çöp bildiğin. Gökhan'ında vasat altında düştüğü maç çoktur. Topal desen tek yaptığı, bakın maçtaki tek görevi stoperlerin arasına girmek olan adam. Gerek yok gerek. Evlatçılık oynamak anlamsız.
  • Sezon başından beri herkes kaçacaksın dedi, yok ben hep burdayım yok öyleyim yok böyleyim şampiyon olunca göreceksiniz bıdı bıdı etti. Yüzü yok artık gelmeye.
  • Volkan bel fıtığı ameliyati geçiriyor oynayamayacak diye üzülen var. Ertuğrul bundan 10 kat iyi kaleci

• en geç 30 mayısa bir kongre. yeni bir başkan ardında yeni bir hoca ve daha sonrada yepyeni dinamik bir kadro dileğiyle.

• Vitorun gitmesi ve azizin başkanlığı bırakmayı en azından düşünmesi için gs maçını kaybedelim istiyorum.
    Kazanırsak vitor kalır aziz devam eder ve seneye de kesinlikle şampiyon olamayız.

• .
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Volkan Demirel yıllık 2,5 milyon euro maaş alıyor şaka gibi

• Kesin alınması gerekenler orta saha stoper ve nani ile caner gidecekse kanat +sol bek.Feghouli alınacaksa iyi olur ama diğer kanada skora katkı yapabilecek forvetten devşirme birisi lazım sow tarzında.Stopere iyi bir isim şart oğlu şart ama piyasada stoper yok doğru düzgün Agger falan deniliyor ama Allah korusun umarım gelmez.Salihten kesinlikle yararlanılmalı en azından yararlanmak için uğraşılmalı.Şans verilirse iyi oynayacağını düşünüyorum Topal ve yeni gelecek orta saha İle.Forvette radikal değişikliğe gerek yok.Orta sahada problem halledilirse Rvp ve fernandao götürür.Tabi bunların haricinde her şeyden önce zihniyetin değişmesi lazım keşke Aziz ve Vitor belası ayrılsa takımdan.

• A.y:"Betondan da anlarım futbolcudan da!"

• Bernard Mensah kiralık alınabilir atleticodan
    Casares mutlaka alınmalı savunmanın her yerinde oynuyor çabuk stoper sakat diye fazla talibi yok tam bir fırsat transferi.
    Nkolou ve Kjaer mükemmel olur.
    Kaleye kim olur bilinmez ama ospina copa amerikadan sonraya kalırsa fiyatı artar başka biri bulunmalı.
    Ortasahaya dinamik ve teknik hücum gücü yüksek iki oyuncu alınabilir. Salih orada kuvvetlendi biri o olur mutlaka.
    Şu beğenmediğiniz Gökhan topal caner yerine önereceğiniz oyuncu var mı bedavaya alabileceğimiz. Biraz mantıklı olalım 10 12 oyuncunun sözleşmesi bitiyor. En az 7 8 transfer yine lazım bu takıma kiralıktan gelecek stoch ve salih değerlendirilse tabi yoksa 10 olması lazım. Ayrıca gurbetçi oyunculardan bulmak lazım.

• Lauren Cohan kullanıcısına yanıt
    .
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Şu tabloya bakarsak minimum 7 yada 8 oyuncuya ihtiyacımız var. Alınacak 3 stoperden en az birinin Türk olacağını düşünüyorum 'Serdar Aziz olabilir'. Bu seneki en önemli nokta ortasahaya alınacak box to box oyuncu ve 10 numara. Bu iki mevkinin skora katkısı oldukça önemli. Beşiktaşın şampiyonluğunda bence en önemli mevkiler bunlar oldu. Kanatta ise Feghouli ismi ön planda ben şahsen gelirse başarılı olacağını düşünüyorum.
    Gönül isterki Volkan da gitsin ama başımızda Aziz varken pek ihtimal vermiyorum.
  • Sorsan bu iyi fenerbahçeli volkana felan boş sözleşmeye imza atar sonra bakarsın maaşına 2,5 milyon euro

• Paraf Spor @parafspor
    Edinilen bilgilere göre; Fenerbahçeli Vitor Pereira'nın sözleşmesinde tazminat maddesi bulunmuyor.

Bu doğruysa Aziz Yıldırım Fenerbahçenin en büyük düşmanıdır.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.