Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
70.581
Cevap
163
Favori
1.821.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ospina 5-6 imkansız hocam :) En az 10-12 den açarlar bence kapıyı.
    Ziyech 10 istemişlerdi zaten izlemedim hiç çocuğu ama iyi deniyor forumda 10 M ideal.
    Orta saha Box To Box çok önemli 15 M bile verilebilir kaliteli 26 yaşında bir adam bulunursa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımda Kadlec , Meireles, Alves gibi adamlar 2-2,5 arası alıyor. Gökhan bu sezon hücuma çok katkı veremese dahi elinden geleni yaptı, kötü bi performans göstermedi. Zaten Vitor sağ olsun bu sezon hücumda parlayan, istikrarlı bi oyuncumuz olmadı. Topal neysede 2.2 -2.3 Gökhan'ın hakkıdır. İsteyebilir. Yabancılara saçma sapan paralar saçıp sıra yerlilere gelince cimrilik yapmak saçma. 200-300 Bin Eurodan dolayı sözleşme imzalanmazsa yazık olur. Şenerle sıkıntı yaşarız savunmada. Ama Gökhanla anlaşılır yüksek ihtimal. 2yi kabul edip sözleşmede imzalar muhtemelen.

• 7-8 transfer bekleyen arkadaşlar hayal kırıklığına uğrayacaklar. Oyuncu satarak sağlam bir gelir elde etmeden oyuncu almayız, ya bonservissiz ya da kiralık oyunculara yöneliriz.

Bence ileri hatta yani kanat, 10numara, forvet bölgelerinden birine bi oyuncu ve stopere bir ya da 2 oyuncu alınacak.

Taş çatlasa 3 transfer yaparız. Ayrıca Caner-Topal-Gökhan-Volkan D. takımdan ayrılmayacak. Bu yazı burada dursun.
  • Aynen hocam dediğin doğru satilanlara göre max 5 felan yaparız gibime geliyo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lazio'dan daha çok teklif etmişiz Sampaoli'ye. Yıllık 2,6 milyonmuş teklif. Piyasada alınabilecek en iyi hoca şu an.
    http://www.football-italia.net/84481/fenerbahce-sampaoli

• Bence doğru değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çoğu haber kanali ve muhabirlerin ortak görüşü fb ztkyi kazanırsa vitor kalacak aziz yıldırım kalmasini istiyormuş kanser bizi bekliyor seneye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Entry-Nick.

• quote:

Orijinalden alıntı: Icefyre

Lazio'dan daha çok teklif etmişiz Sampaoli'ye. Yıllık 2,6 milyonmuş teklif. Piyasada alınabilecek en iyi hoca şu an.

Kaynak sağlam . Yalan haber yayınlamıyor bu sayfa.
  • Ben şahsen ligi tanıyan bu adamdan yanayım daum gelse bir şey demem 1 sene daha samp kaçmasına dayanamam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://youtu.be/wwMlKgv_2kA

Sampaoili tam bize uygun olabilir. Oynattigi 3-4-3 benzeri oyuna Gökhan Gönül , Caner ve Topal çok çok uygun. Bu adam gelirse sabretmemiz gerek.

• Sampaoli nereden çıktı anlamadım.
    adam avrupada kulüp çalıştırmamış.kapalı kutu bana göre.
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    Hocam işin doğrusu Ospinaya ihtimal dahi vermiyorum hayaldi o Ochoa ve Romero nun fiyatı dedigim civarda onlarda Güney Amerika ekolünden iyi kaleci ikiside..Yaşlarıda 28-30 var yok sanırsam

Ziyech için şu video yeterli sanırsam.. Videolara bakmamak gerek tabiki..Ama bu sezon bi maç özetinde gördüm kendisini..Top ayagına yakışıyordu yani o Alexteki havayı sezdim..Alsak güzel olur haberleride cıktı teklif yaptık diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Icefyre

Lazio'dan daha çok teklif etmişiz Sampaoli'ye. Yıllık 2,6 milyonmuş teklif. Piyasada alınabilecek en iyi hoca şu an.

Çok iyi hoca.Keşke gelse özellikle vitordan sonra Mourinho wtkisi yaratır

• quote:

Orijinalden alıntı: Lauren Cohan

Sampaoli nereden çıktı anlamadım.
    adam avrupada kulüp çalıştırmamış.kapalı kutu bana göre.

Tarzı belli olan bir adam. 4-3-3 ya da 3-4-3. Defansif değil, baskılı futbol oynatıyor. Rakibe nefes aldırmıyor. Oyun içinde sadece 2 defansla oynadığı bile oluyor. Tabi buna göre kadro yapılanması da lazım. Çok sağlam kanatlar lazım. Bireysel hata 0 olması lazım. Geri dönüşlerde takımın zorluk çekmemesi lazım vs vs. Ne kadar kapalı kutu olursa olsun adamın felsefesi belli. Bize 3 önliberoyla maça başlayan adamlardan hayır gelmez.
  • şiliye iyi futbol oynattı doğrudur ama milli takım hocasını ne çabuk tanıdı forum ahalisi? sanırsın şilide yaşıyor forumun yarısı vitordan sonra fitim ben yoldan geçen adama da
  • Fraulein kullanıcısına yanıt
    doğru diyorsun hocam.
    teknik direktör hakkında ne yalan söyleyeyim bi bilgim yok biraz araştırdım şimdi bielsaya benzeyen bir tarzı varmış baskılı futbol ve bielsadan sonra şili takımını şahlandırmış diyorlar.
    daha önce kulüp takımı çalıştırmamış diyebiliriz o yüzden ben daha bilindik isimlerin getirilmesinden yanayım ama vitor gitsin de her hoca vitordan sonra iyi gelecektir bizlere
  • sözleşmesi bitenler ve gitmesi muhtemel olanlar
    Meireles
    diego
    emenike
    b.alves
    fabiano
    ba
    serdar k
    caner
    gökhan
    topal
    topuz
    şimdi bu isimlerden 4 tanesi ilk 11 oyuncusu hatta diegoyuda sayarsak 5 oyuncu as
    volkanında bel fıtıgı ameliyatı olduktan sonra artık bir daha adam akıllı forma giyemeyecegini düşünüyorum.
    evet şimdi gecelim yapılcak kadro mühendisliğine.

---Kalede 1 kaleci olması gcerekn isim direk Ertugrul olmalı hatta volkan ameliyat olmasa bile erto 1 kaleci olmalı.adam genc falan degil 26 yasında ve bu ligde yıllarca 1 kaleci olarak oynadı (Kayseri sivas)
    ----Defans hattında büyük yenileme olacak gibi gözüküyor.
    ----Sag bekte şener oraya adepte edilmeli kimse seneri küçümsemesin gökhan yokken cok iyi oynadı ortaları cok iyi sadece defansif yönü biraz zayıf ama calısırsa bence mutlaka geliştirecektir. Eger 1 oyuncu alınacaksa şöyle 1-1,5 milyon euro bonservis le yada sözleşmesi elinde olan bir yabancı oyuncu alınabilir rekabeti arttırmak için.
    ---1.Stoper Kjaer burayı geciyorum.
    ---2 stopere de fazla bonservisi olmayan yasıda 30u gecmemiş 2,5 milyon civarı yıllık ücrete oynayacak hızlı bir stoper sart.
    ---Sol bek büyük ihtimalle canerde kadlecde gidecek haa eger kadlec senelik 900-1 arası bir ücreti kabul edecekse kalmalı hem sol bek hem stoper hemde ön libaro yedegi olabilir cok sıkışılırsa. kalsada gitsede sol beke eren albayrak alınmalı son 2 senedir cok fazla cıkıs gösterdi ve ligin en fazla asist yapan oyuncularından asist sayısı canerden fazla.

---Orta saha gelelim dananın kuyrugunun kopacagı yere. topuz topal souza meireles ozan . bu 5 li den 2 tanesi kesin gidecek (topuz-meireles) topal ile sözleşme yenilenip yenilenmeyecegi cok önemli yenilenirse souza satılmalı toplaın yedegi olarak ozan kalmalı eger topal ile souza kalacaksa bu sefer ozan kesinlikle kiralanmalı sürekli 11 oynayacagı bir avrupa takımına hollanda olur belcika olur.Hatta mümkünse direk satılabilir ozandan hiç birsey olmaz.Salihinde geri gelecegini düşünürsek orta sahada topal souza ozan salih 4 üsü fazla ilk 11 dizilişi söyle olmalı topal- salih- 10 numara kesinlikle ve kesinlikle 2 defansif orta saha ile oynamamalı

-----------topal------------
    salih-------------10 numara

bjkdeki atiba- sosa- oguzhan 3 lüsü gibi ofansif bir orta saha ile oynamalıyız.

ileri 3lüye gelecek olursak en fazla alengirlik burda var

---şimdi nani satılacakmı rvp gidecekmi
    ---eger nani satılacaksa yerine feghouli mi düşünülüyor. eger öyle ise lütfen öyle olmasın. Sol acığa sow gibi kuyt gibi golcü bir kanat oyuncusu sart bu sene bu kadar az gol atmamızın sebebi kesinlikle budur.
    ---eger sag acıkta alper degil kuyt olsaydı bu sene en az gol fazla atmıstık alper bu takımda ancak yedek olur volkan sen ile birlikte. stoCh gelsin diyorsunuz buyursun gelsin ama stoch bu takıma gelirse yedegin yedegi olabilir ancak bunu kabul edecekse gelsin.
    neyse konuyu fazla dagıtmayalım naninn satılmadıgını varsayarak sol kanata tarnsfer gerekmedigini düşünüyorum
    sag kanata feghouli yada roben olabilir ama roben olmasını daha cok isterim sakatlık sorunu yoksa.

gelelim forveteee
    fernandao kesinlikle çine falan satılabiliyorsa satılsın yoksa baska bir ülkeye satılsın elimizde rvp gibi agır bir adam varken fernandao ekstra bir yük rvpnin yanına hızlı bilekleri iyi zenci mesela rodellega tarzı bir forvet sart vagner love tipi.eger 3-4 milyona fransa ligi isveçliginden böyle bir oyuncu bulunabiliyorsa hemen alınmalı eren derdiyokta diger yedek forvet alternatiflerinden birisi olabilir.

şimdi gelelim takım diizilişine

------------------------ERTUĞRUL--------------------

Şener---------KJAER-------------TTANSFER------ERHAN ALBAYRAK

-------------------------Topal---------------------

-----------salih--------------10 Numara-------------

Robben(FEGHOULİ)--------------------NANİ

----------------------RVP-------------------

BONSEVİS BEDELLERİ
    10 NUMARAYA- 10MİLYON
    As stopere 5 milyon
    erhan albayrak 1,5milyon
    robben 5 milyon
    Feghoili gelirse bonservis yok
    salih bedava
    emenike bedava
    stoch bedava

5 milyonada yedek bekleyecek 3-4 oyuncu aldıkmı tamamdır toplam bonservis maliyeti asagı yukarı robben gelirse 25 milyon civarı gelmezsede 20 milyon civarı
    satılacak oyuncular
    emenike 3 milyon
    diego 3 milyon
    fernandao 5 milyon
    toplam 10 milyon civarı yani yaklasık 10 milyon euro zararla yukardaki kadro kurulabilir.
    cok zor birseymi hayır 10 olmaz 15 olur hem yıllık maaslarının külfetinden kurtulururz hemde eski yüzlerden kurtulmus oluruz
    elimizden ggicek oyuncuların maaslrının toplamı en az 25 milyon civarıdır.
    diego 4
    kadlec2,5
    meireles 3,5
    alves 2,5
    caner 2
    gökhan 2
    emenike 2,5
    fernandao 2
    topuz 1,5
    fabiano 500
    ba 500
    serdar kesimal 1,4
    ilk aklıma gelenler bunlar fazlası vardır aşagısı yoktur.
    yedek alacagın oyuncular afrika kökenli olsun mümkünse kuzey avrupa liglerinde oynasın böyle adamları yıllık 700-800e ikna etmesi kolay olur.

Yani cok fazla zorlanmadan cok iyi kadro olusturmamamız için hiç bir sebep yok

not bu kadar yazıyı mobilden yazdım yazım hatası olusmus olabilir.

• erhan yazmısım eren albayrak olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gin And Juice

12 Şubat 2003 Tercüman

[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

işte her şeyin özeti tam olarak bu.adam taa 13 yıl önce uyarmış ama dinleyen yok.demek ki bu 2.likler şanssızlık değil aziziz olmasından kaynaklı

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.