Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70.581
Cevap
163
Favori
1.821.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2.75M'nin nesini beğenmemiş anlamadım. 31 yaşında bir adama o kadar para verecek bir kulüp yok. Bence doğru değildir reddettiği. Ondan fazla para alması mümkün değil herhangi bir yerden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agger babayı Liverpool'a transfer olduğu günden beri izleyen ve koyu bir Liverpool taraftarı olarak; Agger maalesef eski Agger değil. Liverpool'un kaptanıdır, Danimarka'nın kaptanıdır, Brondby'in kaptanıdır fakat eski formu ve sağlığından çok uzakta.. Kjaer ile uzun zamandır yanyana oynuyorlar, birbirlerini iyi tanıyorlar fakat Türkiye'nin kasapları yer burada Agger'i.. Fenerbahçe'de o bölgeye Skrtel, Pepe gibi isimler daha iyi olur düşüncesindeyim.

• Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    Gökhan 2.5M kesin ücret+maç başı istemiş; bu sezon oynadığı kadar oynarsa 3.3'e filan çıkıyormuş onun istediği kontrat.

Bizden şuan 1.7+maç başıyla 2.5 alıyordu daha önceden.
  • Aziz yıldırım;
    "100milyon harcasam şampiyondum."

• Gökhan topal caneri bjk istiyo ama kendi oyuncularına verdikleri maaşları fbde s.kesimal falan alıyor.
    Fbnin teklifini beğenmezlerse bu 3ü bjk bunlara daha fazla vermez.avrupada da gökhan falan anca 1m alır vergileri düşersek.o yüzden fenerbahçeliyiz biz ayağına kabul edecekler o kesin.topal da gökhan da.
    Hatta caner de anlaşma zemini arıyor fenerden daha iyi para veren yok şuan interin ona vereceği para 1.7m onu da beğenmiyor hepsi dönüp dolaşıp imzalayacak merak etmeyin.

• Bulshizza kullanıcısına yanıt
    Bu yaştaki adama çok fazla istediği ücret ki çok sık sakatlanabiliyor Gökhan. Bence 2.75 M Evet desin. Bu yaşta ona kimse 2.5 M net para vermez. Canere bile Inter 1.8 M kesin para önermiş diye duymuştum.

Arkadaşlar Agger formundan uzak, sakatlanma riski var evet ama nasılsa bonservis odenmeyecek. 2.5 M garanti para ve Kjaer etkisi ile kesin gelir. Benim çok istememin sebebi on elemeler çok yakın. Uyum sorunu çıkmaması için en doğru aday Agger. O bölgeye iki adam lazım. Hemen Agger'i kapayıp on elemelere hazır gidelim. Daha sonra zamanla o bölgeye hızlı bir stoper alırız.

• Gökhan'ın Beşiktaş haberleri artmaya başladı. Ben yakıştıramıyorum ama öyle bi şey olursa ligin gördüğü en büyük karaktersizlik örneklerinden biri olur.
  • Kadlecten kurtulduk ,

• Kadlec'in transferinden sonra transfermarkt'e baktım da bu adama 4.5 milyon euro bonservis vermişiz bir de.. 3 yıl boyunca yıllığından 2.5, toplam 7.5 ve 4.5 bonservise patlamış bize. Yani 12 milyon euroluk bir fiyasko. Bu da ne kadar hoyrat davrandığımızı açık bir şekilde gösteriyor.
  • Topal ve gökhan 100 200bin euro için Fbden vazgeçeceklerse hiç durmasınlar.
    Fenerbahçeliyim ayağına milyonlarca para kazandılar volkan Demirel de dahil.
    Volkan bu sene bedava oynasın bakalım oynuyor mu?
    Fenerbahçeli ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Kevin De Bruyne I7

Bu neyin nesi?

http://www.cnnturk.com/spor/futbol/besiktasli-oyuncularin-sampiyonluk-yemeginde-bir-fenerbahceli

markovic beşiktaşın şampiyonluğunda kilit rol oynadı hocam sakatlığı bahane edip sezonu kapatınca.
  • gökhana 1.5 milyon avro yeter de artar bile. beğenmiyorsa hiç masaya davet etmeye gerek yok. 2.75M şaka gibi ya.
  • Agger Fenerbahçe'de!

31 yaşındaki stoperle 1+1 yıllık sözleşme yapılacak. Fenerbahçe, Agger'e 1 Milyon Euro garanti ücret ödeyecek. Bonservis ödenmeyecek. (Ajansspor)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bulshizza

Asbaşkan Ali Yıldırım, Gökhan’a her şey dahil yıllık 2 milyon 750 bin Euro teklif etti.
    Tecrübeli oyuncu bu teklife sıcak bakmayarak yıllık 2.5 milyon garanti para ve maç başı ücret istedi.
    Gökhan’ın bu isteğinde diretmesi üzerine de anlaşma sağlanamadı.

Senin de gitme vaktin gelmiş. 2.5m lik bile top oynamıyorsun. Tembellikte üstüne yok zaten.

Bırak gitsin 1.5 den fazla garanti para verilmemeli. Beğenmiyorsa sözleşmesi elinde gider istediği takıma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bosnali23h B kullanıcısına yanıt
    Diego mu lütfen diego deme

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Topalla gökhana kol kanat gerdiniz Caneri savunmadınız. Caner olsa Osmanlı maçında Topal gibi gevşek gevşek oynayıp maç sonunda ağlamazdı çıkar aslanlar gibi agresif bir şekilde çabalardı ya da Gökhan gibi Gençlerbirliği maçında bir gol buldular diye öyle sırıtmazdı jeneriklere şampiyonluğun gittiğini bildiği halde. Yaş ve performans anlamında ne Gökhan ne Topal hakediyor o paraları ve formayı. Caner gibi bir adam harcandı ya daha neler göreceğiz bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lauren Cohan

Topal ve gökhan 100 200bin euro için Fbden vazgeçeceklerse hiç durmasınlar.
    Fenerbahçeliyim ayağına milyonlarca para kazandılar volkan Demirel de dahil.
    Volkan bu sene bedava oynasın bakalım oynuyor mu?
    Fenerbahçeli ya

asıl 100bin 200bin uğruna biz vazgeçeceksek kulübü kapatalım gitsin,
    topal ve gökhan günümüzde yeri zor dolacak oyuncular. o paraya o kalibrede başka oyuncu bulamayız.
    geçmişte o kadar az paralara aurelio'yu kaçırmıştık elimizden ve bir kaç sene sıkıntı yaşamıştık neredesin marco paşa diye ağıtlar yakmıştık.
    hem kaliteli hemde fenerbahçeli oyuncuları hiçbir şekilde kaybetmemliyiz.
    caner gibi gökhan gibi oyuncular, futbolcudan ziyade kulüp için bir değerdir.
    maalesef baştaki diktatör yıllardır fenerbahçe'nin değerlerini hiçe sayıyor. alex gibi ersun gibi..
    ve en son da caner uçtu gitti. hemde pereira kanseri yüzünden gitti. aziz bu işi beceremiyor.
    ne yapılıp edilip bu oyuncular kulüpte kalmalı.

• 8 yıl boyunca burdan ekmek yiyeceksin taraftarın sevgisini kazanıcaksın para yüzünden ayrılacaksın.La 32 yaşındasın 2.5 m avro lan 2.5 daha ne istiyorsun eğer para yüzünden ayrılacaksa bizden defolup gitsin böyle bir şey varsa ben dahil taraftarın %90'ı gökhandan nefret eder.Tıpkı Tuncay gibi olur
  • oculomotor nerve O kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Josef bile o kadar eleştiriye rağmen sahaya daha fazla karakter koyuyor Topal'dan.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.