Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70.581
Cevap
163
Favori
1.821.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gökhan 1.5 alacak falan denmiş aynen valla souza 2.5 Alves 2.5 Meireles 4 yılda 10 Diego 3 yıl 16 alırken ses çıkarma Gökhan az alacak görürsünüz yoksa gitsin

Kafayı yediniz Gökhan f/p olarak yıllardır güzel hizmet veren bir oyuncu gayet mücadele de ediyor sırf yerli diye adama boş boş yükleniyorsunuz.Kotu de oynamıyor kötü oynuyor diye bir yerlerinden uyduran var adam 2 ay sakatlıktan oynayamadı sene başı kampını kaçırdı o yokken Celtic Bjk Molde Akhisar golleri yedik 3er 2ser Gg geldi toparladik defansı.

Sizin gibi nankörlere Gökhan Topal falan fazla zaten.Biri de Souza Topaldan daha çok yürek koydu demiş o arkadaş zaten Topal düşmanı sene içinde konu açıp açıp ayarı yedi susmuyor ama hala Topala saydirma derdinde tipik yabancı sevici itici Fenerli.Umarim sizin gibiler azalarak biter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Topalin sözleşmesi bitiyor kitlersiniz aynen Umarim kalacaklar hepsi görürsünüz.

• Başarının sırrı 5 oyuncu almak
    Vestergaard ( agger )
    Feghouli (bonservis yok )
    Ben arfa ( bonservis yok )
    Banega ( bonservis yok )
    Naby keita (8-14 m )
    + Salih, Stoch , Emenike rotasyon yedekte kalmalı
    Nani 15 m (+ 4 maaş ) 19 m
    Topuz 2 m
    Meireles 2.7m
    Serdar 1.2 m
    Bruno 2.2m
    Kadlec 2 m
    Diego 3 m
    Volkan demirel 2.5 m
    35 m burdan kazanip yukardaki isimleri kadroya kazandirabiliriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agger e çöp diyenler görüyorum , ayıptır

• quote:

Orijinalden alıntı: ananas32

Başarının sırrı 5 oyuncu almak
    Vestergaard ( agger )
    Banega ( bonservis yok )
    Naby keita (8-14 m )
    Topuz 2 m
    Meireles 2.7m
    Serdar 1.2 m
    Bruno 2.2m
    Kadlec 2 m
    Diego 3 m
    Volkan demirel 2.5 m

Banega sözleşmesini 1 yil uzattı

• quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

quote:

Orijinalden alıntı: ananas32

Başarının sırrı 5 oyuncu almak
    Vestergaard ( agger )
    Banega ( bonservis yok )
    Naby keita (8-14 m )
    Topuz 2 m
    Meireles 2.7m
    Serdar 1.2 m
    Bruno 2.2m
    Kadlec 2 m
    Diego 3 m
    Volkan demirel 2.5 m

Banega sözleşmesini 1 yil uzattı

hocam banega interle anlaştı

• quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

quote:

Orijinalden alıntı: dwdark

Gökhan'da kusura bakmasın ama istediği paralar doğruysa kapı orda.31 yaşında ve sezonun yarısını sakat geçiren bir adama 2.5 milyon euro falan verilmez.Gökhan'a en fazla teklif edilecek miktar 1.5 milyon euro'dur.

aman hocam naptin şimdi linç edecekler seni :D

Katılıyorum arkadaşa gg ne oynadı ki o kadar para talep ediyor buyursun BJK alsın Şener ile daha verimli oynarız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadlec >> agger

• başımız da ki adam gitmeden transfer yapmak doğru değil ama takımda giden gitsin yapacak bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Kadlec >> agger

Heheh

• Beyler bu telefunken'den yok mu bir haber, Vitor'la ilgili falan ?
  • sufistike kullanıcısına yanıt
    Kusturduler o adamı artık duyum yok size dedi...

• vs

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Kusturduler o adamı artık duyum yok size dedi...

Hoooaydaa bu kötü oldu
  • Bakıyorumda Aggeri begenmeyenler var..Haberlerde ise 1 m € ya oynayacak deniliyor..Türkiyede o kalite oyuncuya bedava gerçekten.. Ben 2-2.5 versek oynar diyordum İşin doğrusu 1 m € ya gelsin sakatlansa bile iyi yedek olur zaten 1+1 önerilmiş...Yani oynasak bile güzel kumar olacak..Bedeli yüksek değil bonserviste yok..

Ayrıca Ahmet Çalık Serdar Aziz Eren Derdiyok ve Eren Albayrak haberlerini görüyorum..E.Albayrak bonservissiz sanırım..Derdiyok 3 m € teklif edilmiş.. Çalığa 2 m €.. Aziz içinse maksimum 5 m € teklif edilecekmiş.. Çalık ve Albayrak iyi olabilir bize bence..

Kadlecte gitti..Nanide kavgalı oldugu için gidiyor. Umarım RvP kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brkfba7171

Bakıyorumda Aggeri begenmeyenler var..Haberlerde ise 1 m € ya oynayacak deniliyor..Türkiyede o kalite oyuncuya bedava gerçekten.. Ben 2-2.5 versek oynar diyordum İşin doğrusu 1 m € ya gelsin sakatlansa bile iyi yedek olur zaten 1+1 önerilmiş...Yani oynasak bile güzel kumar olacak..Bedeli yüksek değil bonserviste yok..

Ayrıca Ahmet Çalık Serdar Aziz Eren Derdiyok ve Eren Albayrak haberlerini görüyorum..E.Albayrak bonservissiz sanırım..Derdiyok 3 m € teklif edilmiş.. Çalığa 2 m €.. Aziz içinse maksimum 5 m € teklif edilecekmiş.. Çalık ve Albayrak iyi olabilir bize bence..

Kadlecte gitti..Nanide kavgalı oldugu için gidiyor. Umarım RvP kalır

Aggere bende 2.5 M kesin gelir diyordum 1 M Euro o kalitede adam için bedava :)

Eren , Ferdi ile benzer tipte forvet. Bize sprinter adam daha iyi gider bence. Eren bonservissiz ise cokulebilir. Çünkü BJK de düşünecektir onu.

Nani kim ile kavgalı hocam o durumu bilmiyorum ?

• Hızlı stoper alalım diyip agger istemek

• Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    Eren Derdiyok için 3 m € önermişiz sanırsam..Bencede Eren Fernandaodan daha iyi değil..Ama bakınca yedek oturursa sıkıntı etmesse çok parada değil..

Agger için 1 m € bedava hocam..Kesimale 5 sezondur senelik 1-1.5 m € para veriyorduk..Sakatlansa bile çokta koymaz bize Sakatlık vs olsa bile iyi yedek olur..Ayrıca Alves denen hamle yapmayan koşmayan heriften daha iyi olacaktır bonserviste yok zaten..

Nani Vitorla Başakşehir macından sonra ipleri kopardı hocam..Ağrıları olduğu için antrenmana çıkmıyor deniyor..Eşyalarını falanda yollamış Türkiyeden..Performansı bi ara düşüş gösterdi etti ama geldigi ilk sezon için müthişti bence Nani. Totale baksak adam 12-13 gol 8-10 asist falandı sanırsam..Gitmesi kesin ama umarımki güzel paralar kazandırıp gider.

• BurayaNerdenÜyeOluyoruz kullanıcısına yanıt
    Hızlı stoper istiyorsak Cacares var..Ama o Aggerdan daha büyük kumar olacak..Aggerinde Cacaresinde bonservisi yok..Anlayın artık 8-10 oyuncu gidecek her bölgeye adam başı 6-7 m € bonservis veremeyiz..Agger Alvestende kötü olmaz ayrıca
  • Ardından bi tane hızlı stoper de alınabilir. Ama ben de katılıyorum Agger 1m e tamamsa kesinlikle %100000 alınmalı.

Ayrıca Lig TV de canlı yayını izliyorum. Dursun Özbek'e Mehmet Topal soruldu. Her transfer sorusuna hoca gelmeden bişey diyemem, sözleşmesi devam edene bişey diyemem diyip Topal sorusuna sessiz kalma hakkımı kullanıyorum dedi. Elbette net olmayan ifade ama GS'nin Topal'la görüştüğünü varsayabiliriz bence

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.