Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
70.581
Cevap
163
Favori
1.822.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi aggere yıllık 1.5 m euroya bile fitim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz geldi bu konu hareketlendi

Seviyorum bu konuyu yaa
  • Brkfba7171 kullanıcısına yanıt
    Hocam Eren Derdiyoka gerek yok bence. Ama 3 M Euro iyi tabi.
    Hocam kimse farketmiyor ama Alves yerden çok çok kötü. Örnek vermek gerekirse Braga maçında gollerin hepsini bizim soldan yedik. Sol stoperde sürekli aksadı Alves. Hep aksıyor. Pozisyon bilgisi iyi değil. Kjaer yönlendiriyor dikkat ederseniz. Tek artisi hava topu onda da sürekli foul yapıyor Ligte calmiyorlar sadece. Agger hem pozisyon bilgisi ile hem tecrübesi ile Alvesi 5'e katlar. Adam yıllarca EPLde siritmadan Hatta baya baya iyi oynayarak ayrıldı. Alves Porto ve Zenit harici büyük liglerde oynamadi. Zaten bize iki stoper lazım. Nkoulu gibi hızlı bir stoper gelirse. Agger yedek kalır. İlk 11'de de hiç siritmaz.
    Nani'nin durumu bilmiyordum. Ama Vitor için yollancaksa hiç yollanmasin. Nani kötü işler yapmadı. İlk yarı sirtladi. Ama hoca kötü olunca onunda performansı düştü. Tıpkı RVP gibi. RVP ilk geldiğinde hatırlarsanız o kadar sakatlık geçirmişti yine çok çok formdaydi. İlk BJK maçında bile çok çok iyiydi. Bu seneye göre oyuncu degerlendirmemek lazım çünkü vitor capsizi ile herkes kötü performans gösterir. Nani kesinlikle kalmalı.

• 2 olsa yine iyi dana volkanların 2.7 aldığı kulüpte

• Delinin teki taş atmış Agger 1 milyon Euro diye herkes inanmış. Bu adam 1+1 sözleşme ve 1 milyon euroya imkanı yok gelmez. Adamlar bizi son duraklardan biri olarak görüyorlar hala anlamadınız mı? Yolacakları yer arıyorlar. Adam diyecek ki sizde 3 sene yedek kadlec isimli bir oyuncu var. Her sene 2.1 almış. Ben de 2.5'tan aşağıya gelmem diyecek. Bunun nenajeri bilmem nesi var. Adam 1'e gelir mi? İmkanı yok.

• Caner yerine Eren Albayrak deniyor değişik bir macera olacak alınırsa.

• Tövbe tövbe küfür edecem Şimdi
    Bu mesaja eklenen görseller:

[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

• Lauren Cohan kullanıcısına yanıt
    Camiamizin evlatlarını zengin edelim

• canerle sözleşme yenilenmemesinin nedeni bence Vp.Hasta psikolojik olarak deli olan başkanımız aziz yıldırım vp'yi göndermeyecek büyük ihtimal vp burdaykende nani,caner önümüzdeki sene takımda kalmaz
  • Geçen hafta kjaerle vitorun bir diyaloğu olmuştu umarım kjaer ayrılma kararı almaz bugün gidiyorum dese adam talip olmayacak kulüp yok.

• Forvet almak lazım.
    Aziz görevde kalmak için bu sene ibrayı bile alabilir geçen sene muhabbetini yapmıştı gs alamaz ama istesek biz seneye alırız gibilerinden.
    Gelsin mi tabiki gelsin 30 gol garanti atar ama aziz başkan devam edecekse gelmesin.

• Geçen sezon markoviçi almak yerine stochu elimizde tutsak puan cetvelinde 3 4 puan daha fazla puanımız olacağını düşünüyorum.
    Adam geldiği sene ve ondan sonraki sene kocaman ile çok iyi iki sezon geçirdi hatta en iyi oyuncularından dı takımın genç yaşına rağmen ertesi sene disiplinsizliği alexle tribüne çıkıp oturması gönderilmesine sebep oldu ancak kumaşı iyi olan vir oyuncu ve gol vuruşu da hiç kötü değil.bu sene takımda en azından rotasyon olarak kalması gerek.hala Fenerbahçeye bir şeyler verebileceğine inanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lauren Cohan

Geçen sezon markoviçi almak yerine stochu elimizde tutsak puan cetvelinde 3 4 puan daha fazla puanımız olacağını düşünüyorum.
    Adam geldiği sene ve ondan sonraki sene kocaman ile çok iyi iki sezon geçirdi hatta en iyi oyuncularından dı takımın genç yaşına rağmen ertesi sene disiplinsizliği alexle tribüne çıkıp oturması gönderilmesine sebep oldu ancak kumaşı iyi olan vir oyuncu ve gol vuruşu da hiç kötü değil.bu sene takımda en azından rotasyon olarak kalması gerek.hala Fenerbahçeye bir şeyler verebileceğine inanıyorum.

İnsan üzülüyor

• Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece açın Başakşehir maçı özetini izleyin.. Kornerden sonra kontra yedik..Kjaer ve Gökhan kendini parçalayarak defansa kadar geldiler..HaK zaten geride bekleyen tek isim.. Adamların oyuncusu topu ortaya kesti Kjaer ve Gökhan düştü oyundan..HaK o alanda tekti ve golü yedik..Bakın burda tek Alves yoktu yürüyerek geldi..Geri kalan 3 kişide görevini yaptı orda ama Alvesin boşluguna Visca girdi ve attı..Braga macındada hamle yapmadı zaten..

1 m € ile 1 senelik imzalıyacaklar dendiginde yedek kalsın para vermeyiz demiştim ama böyle kavga gürültü cıkarıyor bide Basaksehirde net hata yaptı..Defolsun artık yani..

Nani ve Kjaer dedigim gibi Başakşehirde kavga etti Vitorla..Umarım Kjaer kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakdet1

Jorge sampaoli gelsin, stopere yine bayı yedek olarak kiralayalım. Caneri kaybetmeyelim. Topalı avrp. şampiyonası sonrası çine kitleyelim. İyi bir box to box alalım feguliyi alalım yeterli. Hemde cebimizden çok az para çıkmış olur.
    Caner Agger Kjaer Gönül
    Josef
    Transfer Nani/Salih/Ozan
    Feguli Rvp Volkan şen

Daha bunun salihi var ozanı var, bizim tek eksiğimiz iyi bir hoca.

@D. Hocam sence volkan şenden bir cazorla çıkmaz mı? Tarzları, fiziği falanda benziyor

Volkan Şen ve Cazorla arasındaki tek benzerlik fizikleri Volkan'dan bir Cazorla çıkması imkansız

• denizaydin03 kullanıcısına yanıt
    Kendisi tam Wonder Kid idi bize geldi simdi Bursa Paok falan kiralık geziyor adam...Şurda attığı şutları ve pasları atacak oyuncu takımda bi Nani vardır kanat olarak.. Bursada özetlerde vs. takip ettimde 10 numarada oynadı...40-50 metreden hala ayaga pas atıyor yaşı 26 daha.. Umarım bu sezon kiralamayızda kullanırız..Maaşıda düşük zaten..Çok yönlü ve sonradan girince şut pas çok hareket katıyor oyuna..

Ama Alex olayından mıdır bilinmez adam istenmiyor kulüpte.. Salih ve Stochtan kesinlikle yararlanmamız gerek.. 7-8 oyuncu eksik olacak bu sezon bu 2 isim önemli bize
  • Online Spor @onlinespor 1 dk.1 dakika önce
    SON DAKİKA! Hollanda Federasyonu, mali sorunları olan Twente'nin küme düşürülmesine karar verdi.

Yapacağımız şey çok basit benim söylememe gerek yok herhalde
  • twente küme düşürülmüş hakim i hemen kapalım kopar gelir zaten çok garip bir transfer sezonu olacak diyor herkes zaten hala gidenler yada kalan lar belli değil klüpte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Kusturduler o adamı artık duyum yok size dedi...

O adam nerden alıyordu acaba duyumları her dediği çıkıyordu.

• Giden futbolcuların maaşı;

Volkan = 2.500.000 €
    Alves = 2.500.000 €
    Kadlec = 2.100.000 €
    Serdar = 1.200.000 €
    Caner = 2.000.000 €
    Meireles = 2.000.000 €
    Diego = 3.500.000 €+Bonservis
    Mehmet Topuz = 1.000.000 €
    Nani = 4.000.000 €+Bonservis

Toplam = 20,8 milyon € (Bonservisiyle 30'a çıkabilir)

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.