Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70.581
Cevap
163
Favori
1.823.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Levent azizin yamakcisi hic sevmiyorum ayrıca fatih terimden daha çok egosu var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • saintroyo kullanıcısına yanıt
    GG ve Mehmet Topal bu takımda kalması gereken 2 oyuncudan biridir.Ben hala anlamıyorum Topaldan ne bekliyosunuz acaba? 8 gol 10 asist falan mı ? Şuan ligin en iyi defansif orta saha oyuncusu.Bedavaya gönderirlerse cidden ağır kayıp olur bizim için.GG ye bişey demiyorum.Zaten onu beğenmeyen futbol cahilidir.Caner konusuna gelirsek HAK'dan daha iyi olabilir ama karakter olarak yerlerde bi oyuncu.Alves ile sarı kart gördüler mi diken üstünde izliyoruz maçı.Yeri dolmayacak bi oyuncu değil.Ama keşke para kazanarak gitseydi.Sadece o üzdü
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenıx39

ediyordu zaten kesin doğrumu bilmem feneronline ne kadar güvenilir.

O zaman sallamadı bu adam bizi son 1 ayda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pathenon

quote:

Porto'nun başkanı Jorge Nuno Pinto da Costa, Pereira ile 1 aydır görüştüğünü açıkladı !

feneronline yazdı .

Bunu birkaç gün önce paylaştım 1 aydır görüşmüyormuş 1 ay önce gizlice görüşmüşler

Doğruysa bizim bildiğimiz Aziz tutacağı varsa da tutmaz takımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.

Online Spor @onlinespor 1 dk.1 dakika önce
    SON DAKİKA! Hollanda Federasyonu, mali sorunları olan Twente'nin küme düşürülmesine karar verdi.

Yapacağımız şey çok basit benim söylememe gerek yok herhalde

Hakim Ziyech

• darkwood0 kullanıcısına yanıt
    GG 2 seneden beri ne yaptı da beğenmeyen futbol cahili oluyor. hele geçen seneden sonra şeneri aldı takım da adamı heyecan bastı gözden düştüm diye. bu sene 3-5 maç oynadı da değeri mi arttı? her maç yaptığı orta 1 ya da 2 tanedir. değeri 1.5 milyon eurodur benim gözümde bundan fazla verilen her para israfdır. hele gelmiş 31 yaşına daha ne yapacak. konuştuğumuz adam alt tarafı gökhan gönül, dani alves değil, cafu değil, salgado değil. abartmayın gözünüzde. topal belki kalabilir dedim ille de gitmeli demedim. o da düz topçu sonuçta. appiah ve johnson gibi formayı sıktı mı musluk gibi ter akan defansif orta saha da forma giydi bu takımda.

Canerin 1 maçta yaptığı ortalara milletin yere göğe sığdıramadığı gg ve hak 3-5 maçta anca yapabiliyor.

zamanı gelen gider takımdan bu kadar basit. herkesin yeri dolar, bu kadar basit. sen büyük takımsan bunların da yerine daha kalitelilerini koyarsın bu kadar. yok öyle camianın evladı bilmem kimin evladı vs.. 31 yaşındaki ortalamanın az üstü bir sağ bek masaya 2,5 milyon eurodan oturuyorsa istediği yere gider, onu bu haliyle ciddiye alan bir takım da her türlü israfa hazırlasın kendini.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

quote:

Porto'nun başkanı Jorge Nuno Pinto da Costa, Pereira ile 1 aydır görüştüğünü açıkladı !

feneronline yazdı .

Bir ay önce şampiyonluk ihtimalimiz devam ediyormuydu ?

beşiktaş da puan kaybedecek zamanları ...
  • oculomotor nerve O kullanıcısına yanıt
    vitor un beklediği kayıp bugün olucak galiba
  • Aday kadro açıklandı. Hasan Ali olabilirdi İsmail yerine ama önemli değil İsmail de iyi. Topal stoper oynayacak gibi. Ömer Toprak dusunulmemis çünkü.
    Babacan-GG-Hakan-Topal-Caner-Ozan-Selçuk-Hakan-Volkan-Arda-Cenk ile çıkarız bence. Orta sahamiz süper. Ozi, Yunus , Nuri, Alper , Töre gibi adamlar dışarı da kalıyor. Bence orta saha kalitemizin Ispanyadan aşağı kalır bir yanı yok.
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vitor Pereira:" Beşiktaş'ta puan kaybedecek."

İlk yarı sonucu Konya: 2 - Beşiktaş: 1

Gerçekten büyüksün hocam. Bırakma bizim hocam. Sensiz naparız biz ? Hadi bizi düşünmüyorsun, Topal-Josef ikilsi ne olacak hocam ? Kim oynatacak bu efsane ikiliyi ? Bizi düşünmüyorsan bu iki yiğiti düşün. Fenerbahçe'de kal ve efsane ol ! Mourinho'muz ol !

• quote:

Orijinalden alıntı: Caner-Medley

Aday kadro açıklandı. Hasan Ali olabilirdi İsmail yerine ama önemli değil İsmail de iyi. Topal stoper oynayacak gibi. Ömer Toprak dusunulmemis çünkü.
    Babacan-GG-Hakan-Topal-Caner-Ozan-Selçuk-Hakan-Volkan-Arda-Cenk ile çıkarız bence. Orta sahamiz süper. Ozi, Yunus , Nuri, Alper , Töre gibi adamlar dışarı da kalıyor. Bence orta saha kalitemizin Ispanyadan aşağı kalır bir yanı yok.

Nuri'nin ayağı bu yıl topa değmemiş. Ne demeye çağrıyor bu adam?

• Milli takımda HaK yok.. Semih Kaya Fatih Terimin evladı konumundan girdi sanırım.. Mevlüt Erdinç niye var ?

Sakatlık vs. olmassa Euro 2016 da : Volkan-Gökhan-Serdar Aziz-Hakan-Caner-Topal-Selçuk-Arda-Oğuzhan-Hakan-Cenk(Burak) 11 i bekliyorum..Cenk formdada olsa Burak sakat olmassa Burak oynar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

Aday kadro açıklandı. Hasan Ali olabilirdi İsmail yerine ama önemli değil İsmail de iyi. Topal stoper oynayacak gibi. Ömer Toprak dusunulmemis çünkü.

Top mu değmedi Dortmund maçlarını hiç izliyor musun adam nerdeyse her maçta süre alıyor

• Aykut Kocaman yine yeniyor Bjk yi.. Adam son ?enol bükücü yemin ederim Fatih Terimden sonra en büyük teknik direktör Aykut Hocadyr..?enol Hocada iyi ama Aykut hoca daha ya?y genç ama ba?ardyklary ortada..Adam syradan Anadolu takymy Konyayy 3. yapty.. 2 sezon önce lige cykty bunlar yanylmyyorsam.. Kysytly kadro ile UEL de yary final oynatty finalin kapysyndan döndük..3 temmuz dendi takymyn ba?ynda durdu..Ona ragmen ?ampiyon yapty..Sykycy futbol oynatyyor dendi..Ama o taraftar daha Vitor Pereirayy tanymamy?ty.. Aykut Hocaya çok üzülmü?tüm gidince..Ersundan çok isterim onu..Gerek karakter gerek disiplin..Aziz varken gelmeyecegine göre yolu açyk olsun

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Nuri son zamanlar toparlandı. O bölgede Ozan'a alternatif olması açısından bence iyi tercih. Pas yüzdesi yüksek. Tecrübeli de. Bence iyi tercih. Zaten yedek olur anca. Sakatlnmayacagini bilsem Fenerbahçe'ye isterim. Ama burada ayağını eline verirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

Son haftalarda hep forma giydi de ben şu adamı bi çözemedim. Kariyerinde Dortmund Real Madrid gibi takımlar var milli takım kariyeri kocaman bir SIFIR. Zaten genelde sakat.. Bakalım bu turnuvada kadroya alınırsa ne yapacak?

• Hocam sanki Almanya İspanya gibi her turnuvada varızda Nuri bir şey yapmadı gibi yazmışsın En son 2008 de turnuvaya katıldık Nuri o zaman kadroda mıydı unuttum ama 19-20 yaşındaydı..Adam senede oynanan 2 hazırlık macında kendini nasıl göstersin turnuva olmayınca ? Zaten milli takım turnuvaya gidemediginden çoğu futbolcumuzu pazarlayamadık Avrupaya..Zamanında Topal 2008 e katıldı direk Valenciaya gitti mesela..Bu turnuvada umarım gençlerimize yarar..Babacan Cenk Ozan Oğuzhan Hakan Caner genelde 11 de olacaktır..İsimlerini duyururlar umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ananas32

Ziyech
    Feghouli
    Sissokho
    Agger
    Ben arfa ile şaha kalkar bu takım 0 bonservis bas imza parasını al meireleslerin 20 krasiclerin 20 m euro maliyetlerine saçtıgımız paraları şöyle oyuncularada saçsak biraz

bir de guiza vardı
  • Bu ozan tufanda bızım goremedıgımız ne var acaba cok merak edıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

Bu ozan tufanda bızım goremedıgımız ne var acaba cok merak edıyorum

Valla ben de FB de daha ısınamadım ama yeteri kadar güven ve şans verildiğinden yana da şüphelerim var ha bir de kendini geliştirebilecek bir hoca kadrosu mevcut mu takımda onu da bilemem. adam milli takımda sırıtmıyor neden bilmiyorum bizde mennan orda acayip bişey bu çocuk.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.