Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3520. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
70.581
Cevap
163
Favori
1.823.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 35183519352035213522
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vat hahahahahahababha 2-2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noluyo
  • Golazooooo
  • Beyler ozan tufan gol atti televizyonumda bir sorun yok demi dogru gordum

• Dostlar neler oluyor yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: AltaNora

Sowun özelliği bu işte maç boyunca etkisiz olsada çıkar bir anda tabelayı değiştirir.Adam her zaman doğru yerde golü iyi kokluyor.

20 top kaybı, 15 top kontrol edememe, 83 pas hatasıyla oynayacak ama sırf 2-3 maçta bir ayağıyla topu dürtüyor diye her maç 1 kişi eksik oynayalım öyle mi?

Al sana Sow, 20 metre önündeki Lens'e atamayıp Hasan'a döndüğü top döndü dolaştı gol oldu.
  • Tam istediğim skor 2-2. Uzatmaya gitsin de az biraz daha yorulsun başşakk
  • Maça gel.
  • Yarın fizyolojik psikoloji ve sosyal psikoloji sinavi var maç uzatmaya gitti. Maç izlemek istesem olmazdi.
  • Volkan Şen
  • maç uzatmalara giderse 4-2 yeniliriz,şu anda tek taktiğimiz var yarı sahada topla buluşursak bam güm ileriye vur gitsin koskoca fenerin taktiğe bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

quote:

Orijinalden alıntı: AltaNora

Sowun özelliği bu işte maç boyunca etkisiz olsada çıkar bir anda tabelayı değiştirir.Adam her zaman doğru yerde golü iyi kokluyor.

20 top kaybı, 15 top kontrol edememe, 83 pas hatasıyla oynayacak ama sırf 2-3 maçta bir ayağıyla topu dürtüyor diye her maç 1 kişi eksik oynayalım öyle mi?

Al sana Sow, 20 metre önündeki Lens'e atamayıp Hasan'a döndüğü top döndü dolaştı gol oldu.

Anlama kıtlığın var sanırım ? Okuma yazma biliyormusun ? Orda "maç boyunca etkisiz olsada" yazıyor.Adamı övmüyorum ayrıca bende beğenmiyorum sadece sowun özelliği bu diyorum.

• Hasan ali defol git defooooollll
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Göksel gümüşdağ talimatı vermiş
  • Fener çok rezil oynuyor. Kendi saha avantajını kullanamadı. Futbol adaleti olsa Başakşehir'in turu geçmesi lazım. Çok yazık. Koskoca takım bırak organize atak yapamayı, 10 dk gol yememek için kapanamıyor. Yürüyerek futbol oynuyor.
  • Josefe verilen faul neydi ya. Hakemler beşiktaşa böyle davranırken bize böyle kötü davranmaları çok sinirime gidiyor.

• Top sizi istiyor
  • Hasan ali kaldırım bey lütfen defolup gıdermısınız bu takımdan acaba..

• Sow yerine keşke RvP'ye pozisyon yaratabilecek bir kanat alsaydık. Sow'u kanat olarak kullanıyoruz ama adam forvetlikten başka bir şey yapmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 35183519352035213522
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.